Delniški trg pohablja Poloniex: povratne informacije o tem, kako ga uporabljati

Borzno trgovanje je zelo razširjena praksa v finančnem svetu, in odkar so se začele pojavljati prve spletne izmenjave, se je postopoma skoraj popolnoma preselila na internet. Bistvo trgovanja in trgovanja z delnicami je, da se ljudje profesionalno ukvarjajo s preučevanjem zakonov spreminjanja tečajev različnih valut. Zaslužijo na dejstvu, da kupujejo in prodajajo valute po različnih stopnjah ob različnih časih. Enako načelo velja za kripto-borze. Pojavili so se razmeroma pred kratkim, vendar so začeli zelo hitro pridobivati ​​popularnost in se preoblikovati iz lokalnih virov v velike globalne platforme z več milijardami prometa. Ena izmed najbolj priljubljenih in zahtevanih danes je borza Poloniex.


Nekaj ​​o kibernetskih krogcih na splošno

Prva kripto valuta na svetu - bitcoin - se je pojavila leta 2009. Ni povzročila velikega razcveta, potem pa se tehnologije prvih nekaj let ni zanimalo nihče. Sčasoma se je kapitalizacija omrežja začela povečevati z neverjetno hitrostjo, začele so se pojavljati nove kripto izmenjave, in da bi zagotovili udoben pretok vseh teh sredstev, so se začele ustvarjati izmenjave kript. V primerjavi z običajnimi izmenjavami je življenjska doba celo največje cryptoexchange danes zanemarljiva. To se kaže v dejstvu, da so mnogi med njimi zelo nestabilni in ne morejo zagotoviti ustrezne ravni varnosti in zanesljivosti. Nove izmenjave so vsak dan blokirane, zamrznejo računeuporabnikom, ne dovoljujejo dviga sredstev in tako naprej. Da bi se temu izognili, je treba izbrati med največjimi borzami, ki čim bolj zagotavljajo varčevanje denarja in varnost trgovanja. Ti vključujejo Poloniex.


Kako je potekala izmenjava Poloniexa?

Kljub dejstvu, da je Japonska uradna domovina kriptografije, je na ameriškem trgu zelo veliko izmenjav, izmenjevalcev in glavnih akterjev na trgu. Poloniex je bil ustanovljen leta 2014 v Ameriki. S tem projektom se je ukvarjala ekipa izkušenih razvijalcev, ki so zelo resno pristopili k ustvarjanju najbolj priročnega in varnega vira za trgovanje z grobimi valutami. Rezultat se je izkazal za spektakularnega. Stalež je skoraj takoj pridobil ogromno popularnost zaradi visoke stabilnosti dela in nekaterih nedvomnih prednosti, o katerih bi bilo treba podrobneje razpravljati.

Uporabniški pregledi in ugodnosti zalog

Če pogledate preglede, lahko Poloniex upravičeno velja za borzo z najbolj zvesto bazo uporabnikov. Razlog za to je veliko število ugodnosti, ki zagotavljajo visoko stopnjo udobja pri trgovanju. Ena od glavnih prednosti borze je zmanjšanje velikosti provizije. To je verjetno najpomembnejši dejavnik za velike vlagatelje. Predpostavlja, da večja kot je znesek posla med uporabniki, manjša bo višina provizije. Največja Poloniexova provizija je 025%, kar sama po sebi ni preveč. Vendar se ta stopnja postopno zmanjšuje s povečanjem zneska transakcije in sčasoma doseže 005%.
Kot druga prednost je mogoče ugotoviti, da je zelo velikarazličnih valut. Stalež doslej podpira praktično vse bolj ali manj velike žetone, zato je zelo priročno slediti poteku in perspektivam mladih invalidov. Seveda je eden od glavnih razlogov, zakaj so ocene podjetja Poloniex večinoma pozitivne, visoka raven varnosti. Na izmenjavi je dvofaktorska avtentikacija, ki omogoča skoraj 100% jamstvo za shranjevanje uporabniških podatkov. Kar se tiče zaščite pred napadi hekerjev in DDOS-a, je vse tukaj tudi precej stabilno. Za ves čas ni bilo nobenega primera, v katerem bi lahko hekerji vsaj resno prizadeli borze in njene uporabnike.

Trgovanje z maržami

O tem je treba govoriti ločeno, saj to ni toliko prednost kot posebnost dela na borzi. Trgovanje z maržami pomeni, da lahko uporabniki zamenjajo posojila z določenimi obrestnimi merami. To pomeni, da lahko vsak uporabnik da posojilo, ki mu bo še dodatno pomagalo, da zasluži denar in ga uredi, če najde ustrezno ponudbo.
Sistem trgovanja z maržo je dokaj preprost in pregleden, zato ga je treba le enkrat razumeti. Mnenja o Poloniexu pogosto kažejo, da je takšna oblika sodelovanja med uporabniki zelo priročna in uporabna, zato jo je mogoče varno uporabiti, če je to potrebno.

Kako uporabljati izmenjavo?

Najprej je treba opozoriti, da izmenični klic Poloniex v ruskem jeziku ne deluje. To pomeni, da bo za pravilno delovanje potreboval vsaj uporabnikminimalno znanje angleškega jezika Pravzaprav vam ni treba govoriti o njem, dovolj je poznati nekatere izraze, ki se pogosto uporabljajo v procesu trgovanja. Če je vse v redu, lahko začnete registrirati Poloniex račune.

Ustvarjanje računa

Za začetek dela na borzi mora uporabnik vnesti nekatere osebne podatke. Na prvi strani je predlagano, da določite e-poštni naslov in dobite geslo. Nato bo v nabiralnik poslano posebno potrditveno pismo. Ko je račun preverjen, se lahko prijavite z njim na začetno stran z uporabniškim imenom in geslom.
S tem se zaključi postopek ustvarjanja računa, vendar je treba za pridobitev neposrednega dostopa do trgovine zaključiti postopek preverjanja. V prvi fazi, ko oseba šele začenja razumeti, kako uporabljati Poloniex, bo dovolj, da vstopi v mesto FV in druge podatke, ki jih ljudje običajno izpolnijo v različnih oblikah. To bo omogočilo dostop do trgovanja v majhnih količinah, kar je dovolj za osebne namene.
Če oseba potrebuje dostop do resnejših količin trgovine, bo postopek preverjanja nekoliko bolj zapleten. Potrebna je identiteta osebe, najpogosteje se zahteva potni list in fotografija osebe s tem potrdilom. Ni preveč težko prenesti to stopnjo preverjanja in vsekakor je vredno storiti tistim, ki nameravajo resno sodelovati pri trgovanju z delnicami. Ne morete skrbeti, da boste hranili svoje osebne podatke, kot je borzazagotavlja dovolj visoko stopnjo varnosti in zaupnosti.

Trgovina

Vmesnik spletnega mesta je precej preprost in intuitiven, čeprav ni mogoče uporabiti kriptografske izmenjave Poloniex v ruskem jeziku. Večina zaslona glavne strani je zajeta v grafikonu poteka izbranega para. Desno od grafa je popoln seznam razpoložljivih valut, tako da lahko uporabnik vedno izbere tistega, ki ga potrebuje, in si ogleda urnik svojega tečaja.
Na tem področju trgovci določajo vzorce sprememb v tečajih kripto valut in spremljajo dinamiko določenih parov. Te informacije nam pomagajo ugotoviti, katera valuta je najbolj obetavna in katero je bolje prodajati, dokler se ne zniža. Pod grafom so polja, s katerimi obstaja neposredna prodaja. Tukaj je mehanizem interakcije precej preprost: uporabnik izbere, koliko kriptovalyut želi kupiti zdaj in izvaja delovanje najugodnejše ponudbe. Tabela, ki se nahaja levo pod polji izmenjave, vsebuje natančno informacije o najugodnejših ponudbah v danem času.
Tabela na desni, nasprotno, prikazuje povpraševanje po valutnem paru, ki ga trenutno izbere uporabnik.Treba je, če oseba ne želi kupiti, ampak prodati določeno količino kriptovaly. Nato v ustrezno polje vnese želeno količino prodaje, pri čemer se osredotoči na dejansko povpraševanje v tabeli na desni, njegov predlog pa se pojavi v tabeli na levi. Če pride trenutek, ko ta ponudba postane najbolj ugodna, je poselse izvaja.

Na koncu

To so bile vse osnovne informacije, ki so potrebne za začetek trgovanja na borzi. Kot smo že omenili, so ocene Poloniexa precej pozitivne, tako da je zagotovo odlična možnost tako za izkušene kot za začetnike na svetu, da jokajo.

Sorodne publikacije