Pioneer, krmilnik: funkcije, opis, primerjava in pregledi

Podjetje Pioneer je precej veliko. Po statističnih podatkih se blago lastne proizvodnje bori s seboj za prvo mesto na trgu. Eno od znanih pozicij produkcije podjetja lahko imenujemo DJ-ji, ki pomagajo ustvariti klubsko vzdušje. Treba je opozoriti, da je trg, na katerem je ponujena studijska oprema, precej ozek in Pioneer je že dolgo na njem stabilen. Posebnosti organizacije so jasne. Novi proizvajalci ne morejo konkurirati že obstoječim. Kakovost in cena morata biti strogo usklajeni. Res dobre družbe lahko računajo na prste ene roke.


Konzole, mešalniki, DJ krmilniki in druga Pioneer-ova oprema že dolgo tekmujejo z Matsushito. Jezik v tem materialu bo namenjen prvemu proizvajalcu.

DDJ-Wego

Kompaktna naprava, ki je opremljena s precej dostojnim naborom funkcij. Odlično za tiste, ki ljubijo elektronsko glasbo. Za tiste, ki želijo osvojiti DJ ocene, Pioneer Wego krmilnik ne bo deloval. Naprava bo postala "kralj" domačih zabav, sposobna je predstaviti nepozabne in prijetne trenutke. Proizvajalec postavi tehniko tega modela kot neprofesionalno. Ona bo zelo koristna za tiste, ki želijo izenačiti fan DJ aktivnosti. Krmilnik deluje, tako kot mnoge druge naprave podjetja. Morate ga priključiti na prenosni računalnik. Zahvaljujoč Pioneerjevemu proizvajalcu (krmilniku) lahko enostavno upravljate sledi, melodije in jih prilagodljivo spreminjate. To storite s pomočjoprenesli programsko opremo, imenovano Virtual DJ.


Kaj razlikuje ta model od drugih? V njej je proizvajalec namestil LED-osvetlitev, ki bo pomagala samozavestno obvladovati svoje dolžnosti, tudi v temi. Treba je opozoriti, da v vsakem barvnem načinu svoje. To pomeni, da lahko vsak izkušen DJ, ki se že dolgo ukvarja z modelom Wego, na prvi pogled razume, kako deluje njegova naprava v tem trenutku.

DDJ-Wego Control

Večina gumbov se nahaja na sprednji strani krmilnika. Izjema je standardna tipka za vklop /izklop. " Vsi gumbi so dovolj blizu drug drugemu, do neke mere celo ploskajo. To je narejeno za prihranek prostora in materialov. Na splošno, sodeč po povratnih informacijah, upravljanju in ergonomiji te naprave, kot vedno, na najvišji ravni. Točno to, kar se je od proizvajalca Pioneer pričakovalo. Krmilnik je kompakten, nekaterim ljudem se zdi, da so ročice faderja premajhne, ​​vendar ne. Zadnji učinek se pojavi samo pri tistih, ki so navajeni na polno velikost. Za začetnike se zdijo udobni. Vse pisala in gumbi hitro delujejo. Ni jih treba močno pritisniti, vzpenjati se bodo gladko in brez ostrenja. Za tiste, ki se želijo spoprijeti s praskanjem, bo ustrezal tudi krmilnik Pioneer DDJ-Wego. Crossfader je precej lahek in deluje zelo hitro. Po delu z rotatorji se prikaže velik vtis za vse uporabnike. Priporočljivo je, da jih temeljito preučite, saj pogosto ne uspejo. To je posledica dejstva, da se rotatorji najpogosteje uporabljajo.

DDJ-T1 in DDG-S1

Ni treba posebej poudarjati, da glede na izdelke podjetja Pioneer krmilnik T1 samozavestno tekmuje s sorodnim modelom S1. Oba vam pomagata pri upravljanju glasbe (skladb), zahvaljujoč nameščenim programom. Programska oprema, ki jo je prenesel proizvajalec. V skladu s tem ne bo nobenih težav z nalaganjem. Vsa taka vprašanja so zajeta v blagovni znamki Pioneer. Krmilnik katerega koli modela je kupcu že v kompletu. Po predstavitvi naprav so takoj povzročili veliko razburjenje. Konec koncev je že jasno, da podjetje ne proizvaja "surovega" proizvoda. Treba je opozoriti, da je Pioneer proizvajalec, ki slovi po zanesljivih in funkcionalnih napravah. Za njih je značilna tudi dobra ergonomija in kompilacija. Modeli T1 in S1 so presegli vsa pričakovanja kupcev. Dobro so šli po vsem svetu. Kaj še lahko pričakujemo od Pioneerjevih izdelkov? Krmilnik S1 in njegove kratke tehnične lastnosti:
 • Skupna teža - 5 kg
 • MIDI krmilnik.
 • En vhod je za mikrofon in en tip AUX.
 • Največje frekvenčno območje - do 20 tisoč Hz.
 • Kratke tehnične specifikacije T1:
 • Tehta 5 kg
 • MIDI krmilnik.
 • Izkrivljanja - ne več kot 0005%.
 • Naprava T1 in S1

  DJ krmilnik obeh modelov je opremljen z odstranljivo ploščo, ki se nahaja na dnu. Zahvaljujoč temu je naprava na kratki razdalji od površine mize ali podstavka, kjer lahko namestite prenosni računalnik za maksimalno udobje. Treba je opozoriti, da bodo tudi naprave s 17-palčnimi zasloni ustrezale. Taka odločitevProizvajalec vam bo pomagal čim bolj prihraniti prostor. Glede na DJ krmilnik Pioneer, morate povedati tudi o njegovi napravi. Vsi elementi na plošči so enaki kot v seriji 400. Razlika je v tem, da so igralci in daljinski upravljalnik integrirani in so postali veliko bolj priročni za uporabo. Obe opisani napravi imata pomembne dimenzije, vendar se ta nevšečnost zlahka izplača z maksimalno funkcionalnostjo.
  Kontrolorji so močni, kar je pričakovati. Pregledi stalno primerjajo številne modele tega proizvajalca, s poudarkom na T1 /S1. Imajo odlično montažo, dobre ključe in ročice. Luftha, škripanje in prosti tek v nepotrebnih mestih.

  Videz T1 /S1

  Pioneer DJ krmilnik modela T1 /S1 je težko presojati pošteno, če ne govorimo o značilnostih, ampak o videzu. To je posledica dejstva, da se pregledi strokovnjakov zelo razlikujejo. Nekdo ima rad standardno lokacijo vseh podrobnosti, ostalo pa ni primerno, in ga primerjajo z neko nepotrebno plastično desko. Edina stvar, s katero so prišli DJ-ji - pop-up kontrolerji niso videti na noben način. Nimajo razsvetljenja: niti sijajne niti navadne. Dizajn se osredotoča na nevtralno barvo, ki se spreminja le v svojem območju. Pri različnih modelih je temnejši ali svetlejši. Gumbi so označeni. Barva je oranžna. To je standardna barva za tega proizvajalca. Nekateri drugi detajli imajo rahel odtenek, vendar ne izgleda lahkotno in opazno. Videz je sto odstotkov strogin konzervativno, vendar dolgočasje ne povzroča.

  DDJ-SX

  Pioneer SX krmilnik je soavtoriran s Serato. Ima intuitivno obliko in funkcionalnost. Zahvaljujoč posebnim gumbom in vzvodom, ki vam omogočajo prilagajanje glasbene ravni, lahko takoj delate s štirimi krovi, vzorci in nalepkami. Poleg glavnih značilnosti modela ima tudi deset visokokakovostnih učinkov, ki naredijo skladbe nepozabne. S pomočjo šestnajstih nestandardnih tipk lahko za vsako pesem dodate novo raven. Te gumbe je enostavno najti - gumirane in svetle barve. Tipke omogočajo preklapljanje med različnimi načini. Proizvajalec je poskrbel, da je naprava zlahka vzdržala dolgotrajno delo in tudi velike obremenitve. Zgornja plošča in joe izgledata precej elegantno in lepo, pa tudi močno in odporno na mehanske vplive.

  Mešalnik DDJ-SX

  V bistvu se "obraz" tega krmilnika lahko imenuje mešalnik. Naprava deluje s štirimi kanali predvajanja. Dva sta avtomatska. Ostalo lahko prilagodite, na primer za priključitev zunanje naprave ali pa jo uporabite kot digitalni ali analogni center. Pri povezovanju ni težav. Vendar pa lahko med predvajanjem opazite velike razlike v zvoku. Morda je prišlo do prekomernega hrupa ali zmanjšanja glasnosti. Programska oprema naprave ima vgrajen izenačevalnik. Omogoča enostavno spreminjanje glasbe, ustvarjanje zvokamočnejši. Z nizko in visoko frekvenco lahko upravljate z enim preprostim pritiskom.

  XDJ-R1

  Pioneer R1 krmilnik deluje s številnimi glasbenimi formati in zlahka bere zunanje pogone. Ker je naprava tip MIDI, lahko popolnoma zamenja preproste konzole brez dodatnih funkcij. Model združuje običajne igralce, nadzor programske opreme, mešalnik. Svoje funkcije lahko opravlja tudi prek izdelkov Apple. Gre za iPad, iPhone. Ta naprava bo nujno potrebna za strokovnjake, ki že dolgo niso imeli prilagodljivosti pri svojem delovanju. Krmilnik lahko preklaplja med načini delovanja. Pogosto se uporablja za žive nastope. Krmilnik je popolnoma občutljiv na dotik, kar pripomore k udobju in udobju. Mnenja o njem so pozitivna. Vsi upoštevajte odličen videz, ki se odlično kombinira s funkcionalnostjo. Cenovna kategorija ustreza vsakemu potencialnemu kupcu.

  DDJ-SR

  Ta DJ krmilnik - DJ Pioneer DDJ-SR je relativno nova naprava. Ima vgrajeno zvočno kartico, ki je potrebna za delo Serata. Sodeč po ocenah DJ-jev, ta model najpogosteje izberejo profesionalci. Ta krmilnik je precej vzdržljiv, preprost za prevoz, ima edinstvene funkcije, ki omogočajo osebi, da pokaže svojo ustvarjalnost in se uspešno razvija. Ta model je primeren tako za začetnike kot za profesionalce. Vendar pa tisti, ki ne bodo delali na tem področju resno, je najbolje, da ne pazite na to možnost. To je predrago za običajen zajem. Ocene o napravi so dobre. Vseodlikuje odličen zvok in priročno upravljanje.

  V zaključku

  Vsi opisani modeli so dobro funkcionalni, nekateri od njih so povišani. Ni vsakdo primeren za začetnike ali amatere, vendar bodo strokovnjaki zagotovo pozorni na te naprave. Kaj najprej pritegne pozornost katerega koli kupca? Videz. Proizvajalec to razume, zato nikoli ne pusti oblikovanja, da bi delal. On ni "surov", ampak povsem demokratičen, v nekaterih modelih, celo drzen. Cenovna politika je razumna, cena ni precenjena (od 15 do 236 tisoč rubljev). Z njo se odlično kombinira kakovost in to je najpomembnejše.

  Sorodne publikacije