Tipkovnica Logitech K120: Funkcije, Manual Feedback

Udobje opredeljuje vse. Mnogi pisarniški delavci imajo ure neprekinjenega tipkanja. S tem slabo na tipkovnici, boste začeli občutiti nelagodje, ki lahko bistveno vplivajo na kakovost in hitrost dela. Vendar ne bo vsak uradnik privoščil nakup drage tipkovnice z blagovno znamko. To težavo odpravlja tipkovnica LogitehK120. To je poceni, a kakovostna naprava za tipkanje besedila znane družbe, ki se je dokazala kot eden najboljših proizvajalcev pomožne računalniške opreme. Nato bodo naštete vse večje in najpomembnejše prednosti tega modela.

Dobava

Logitechova tipkovnica K120 je na števce dobavljena v prefinjeni škatli s precej tankim, a gostim kartonom pobarvanega v bele in modre tone. Prepričani ste lahko, da se vsebina med prevozom ne bo poškodovala, uporabnik pa bo na mizo dobil nespremenjen izdelek. S pomočjo običajno razumljivih oznak na sprednji strani škatle so navedene glavne tehnične značilnosti tipkovnice. Na hrbtni strani škatle je podrobnejši opis izdelka, podvojen v več jezikih, vključno z angleščino, ruskim, poljskim in češkim.


Tipkovnica Logitech K120 sama je pakirana v gosto polietilensko ovojnico - za večjo zaščito pred vlago. V komplet je vključen tudi kratek priročnik. Torej je tudi najbolj oddaljen od sveta tehnologije človek pod vsembo zlahka razumel. Seveda je takih stvari malo, vendar je dejstvo, da je tipkovnica Logitech K120 še vedno priročna, dobra. Logitech je zelo občutljiv glede cene izdelkov in spoštovanja potrošnikov njihovih izdelkov. In ravno zato, ker dvigujejo svoje blago, je to očitno najboljše.

Logitech K120 črna tipkovnica: videz

Po neposrednem umiku se predstavi sama naprava. Prva stvar, ki se pojavi, je, da je tipkovnica polne velikosti. Ima digitalni blok in blok šestih posebnih tipk, ki ne štejejo tipk F, ki so na vsaki tipkovnici. Tipkovnico izdeluje LogitehK120 iz visoko kakovostne mat plastike. Dotikalna površina je rahlo groba, kar je zelo koristno pri slepem tiskanju, saj pri taki teksturi prsti ne bodo zdrsnili na bližnje tipke. Prav tako je treba opozoriti, da je tudi visokokakovostna, a elegantno izvedena oblika samega ohišja: vse konture tipkovnice so zaokrožene, da izboljšajo udobje, spodnja vrsta tipk je tudi zaokrožena, kar pravzaprav zelo pomaga pri pritiskanju na stran palca.

Tipka "Enter" za dani model je podaljšana in enostranska, tako kot pri tipki "Caps Lock". Oblikovalci so poskrbeli tudi za preprečevanje nenamernega pritiska na to tipko, zaradi česar je to kodrasta, ki vam omogoča, da jo taktilno ločite od vseh ostalih na levi. Treba je opozoriti, da so oznake, ki označujejo ime ključev, zelo dobre. Ne bodo se nagubali in bodo služili toliko, kot potrebujete.

Tipkovnica Logitech K120: Specifikacije

Določi kakovostizdelki samo po videzu niso v korenu. Zato poglejmo globlje Logitechovo tipkovnico K120. Pomembno je, da naprava na delovni površini ne zavzame veliko prostora. S precej omejeno velikostjo pisarniške mize, ki ima veliko prostora, je tipkovnica izjemno problematična. Toda v tem primeru so te težave zmanjšane zaradi majhnih dimenzij izdelka - le 454 cm široke, 155 cm visoke in le 21 cm debele.
Ta model membrane, ki znatno zniža proizvodnjo. Vendar pa je po napovedanih proizvajalcih podatkov tipkovnica visoka stopnja moči - ključi so zasnovani za 10.000.000 dejanj. To bo dovolj za nekaj let izkoriščanja, tudi pri najtežjih obremenitvah.
Tako prijetno dopolnilo je tišina dela. Izvaja se s kratkim pritiskom tipk, kar pomaga zmanjšati zvoke mehanskega gibanja posameznih delov tipkovnice. Tisti, ki že dolgo uživajo tipkovnico tipkovnice z visoko profilnimi tipkami, se ne bodo navadili nanj, poleg tega mnogi opažajo, da se s takšno konfiguracijo hitrost tipkanja poveča in utrujenost se zmanjša v prstih in zapestjih. Pet teflonskih slojev bo tudi bistveno olajšalo delo: dva na nastavljivih nogah, dva na vogalih v spodnjem delu in enega v prostoru. Takšno pozicioniranje točk dotika z delovno površino preprečuje zdrs na gladkih mizah, ploščica pod režo pa tipkovnici ne omogoča upogibanja pri pritisku.

Drenažni sistem

Pogosto se je zgodilo, da ste zaradi malo netočnosti na tipkovnico nalili kozarec vode ali druge tekočine? V tem primeru tipkovnica zagotavlja drenažni sistem - skozi luknje na dnu ohišja, skozi katere lahko izteka odvečna vlaga. Torej, če ste zadeli površino tekočine tipkovnice, morate le stresati preostalo vlago in po predhodni izbiri zamašite ostanke vlage s prtičkom. Vendar te funkcije ne pričakujete preveč. Iz velike količine vlage ne bo shranil, kot tudi iz tekočin z veliko sladkorja, ki je zadolžen za prekinitev delovanja ključev.

Povezava

Zdaj bomo analizirali proces priključitve tipkovnice Logitech K120920-002522. Kar zadeva neposredno povezavo naprave s sistemsko enoto, je vse zelo preprosto. Potrebno je le dodeliti brezplačno gnezdo za povezavo USB. Brez pretresov z nastavitvami, vozniki, vsi sešiti neposredno notri. Kot pravijo, plug-and-play. Združljiv s Klavyjem z napravami, ki temeljijo na Windsorju, začenši z XP, ki se konča z deseto napravo z Linuxom oziroma MacOS.

Slabosti

Po pregledu uporabniških pregledov lahko ugotovite številne manjše napake modela, kot so:
 • Nenavadna lokacija /oblika ključa. (Kasneje se morate navaditi na novo lokacijo in razlike ne boste več opazili).
 • Dolgotrajni odziv v igrah. (Pomembno je razumeti, da je tipkovnica zasnovana za profesionalne kibertehnike in izključno kot pisarniško orodje).
 • Tudi za vnetoigralcem je zelo pomembno vedeti, da od močnih in dolgotrajnih učinkov tipk WASD začnejo pogosto padati. (Težava je razširjena in celo na številnih igralnih tipkovnicah, zato morate izračunati moč klika med igranjem).
 • Kot lahko vidite, če ne boste zmagali na turnirju, bo tipkovnica popolnoma ustrezala vam in ne boste potrebovali več za svojo vrednost. Ti so naslednji:
 • Najprej nizka cena.
 • Zanesljivost in kakovost.
 • Enostavnost vzdrževanja.
 • Enostavnost delovanja.
 • Lahko sklepamo, da so strokovnjaki popolnoma odpravili pomanjkljivosti. Še posebej veseli, da dobite vse to za sorazmerno nizko ceno.

  Sorodne publikacije