Kako registrirati kartico Fix Price? Bonus Card Fix Cena

Fix Price je velika veriga trgovin, ki prodajajo predvsem neživilske izdelke. Danes je v Rusiji že odprtih več kot dva tisoč trgovskih območij. Trgovine Fix Price so znane po fiksnih in nizkih cenah, pa tudi po neobičajnem izboru. Najdejo lahko skoraj vse: kozmetiko, oblačila, gospodinjsko kemijo, pisalne potrebščine, otroške igrače, atribute za počitnice, pripomočke in hrano. Nakupovanje na spletu je prijetno za vse družinske člane, vendar je za bolj donosen postopek priporočljivo kupiti bonus kartico Fix Price.


Zemljevid

Po registraciji plastične kartice Fix Price bodo imetniki imeli priložnost ne le za enostavno plačilo za nakupe, ampak tudi za zbiranje bonus točk, ki se kasneje lahko plačajo za blago. Kako registrirati kartico s fiksno ceno, boste izvedeli spodaj. Ne tako dolgo nazaj, natančneje lansko leto, je bil format zemljevida spremenjen, zdaj pa je poleg standardnega tipa tudi keychain. To je zelo priročno za velike družine, številka verige ključev in kartice so enake, oziroma več ljudi jih lahko uporabite ob istem času. Bale se bodo tako nabrale na enem računu, kar vam omogoča povečanje števila bonusov. Ta kartica ni nominalna, saj je identifikator v tem primeru štirimestna ali devetmestna številka, označena na sprednji strani kartice. Poleg tega obstaja možnost uporabe elektronske različice bonusne kartice. To naredite tako, da preneseteposeben program na mobilni napravi, črtna koda, ki jo bo lastnik uporabil kot identifikator, ko ni na voljo nobene plastične kartice. Elektronska kartica deluje enako kot standardna in daje lastnikom enake zmogljivosti.


Kaj daje imetniku prisotnost kartice s fiksno ceno

Po aktivaciji lastnik dobi naslednje značilnosti:
 • Pri plačilu blaga v skladiščih za fiksne cene obstaja bonus program.
 • Omogoča plačilo nakupov s točkami.
 • Imetniki kartic lahko sodelujejo na različnih tekmovanjih, kvizih, ki jih organizira Fix Price.
 • Možnosti osebnega kabineta

  Po nakupu kartice Fix Price je registracija obvezna. Poleg tega ga morate registrirati na uradni spletni strani podjetja preko osebne pisarne, nato pa bodo uporabniku na voljo naslednje informacije:
 • število bonus točk na kartičnem računu.
 • Seznam dejanj in natečajev, ki so veljavni ob določenem času.
 • Zgodovina bonusov na podlagi nastanka poslovnih dogodkov in odpisov.
 • Vpis v novice podjetja.
 • In obstaja tudi affiliate program za uporabnike. Za prejemanje dodatnih točk morate vstopiti v osebno pisarno in poslati drugo sporočilo s priporočilom za nakup bonus kartice.

  Registracija in prijava na vaš osebni račun

  Ne vem, kako registrirati kartico s fiksno ceno? Registracija bonusnih kartic in uporaba osebne pisarne je na voljo le na uradni spletni strani Fix Price. V glavnem meniju v glavi portala sta dve povezavi - "Register"in "Input", oba uporabnika vodita uporabnika k oddelku, namenjenemu bonusnemu programu.
  Ko kliknete na gumb "Prijava na svoj osebni račun", se odpre obrazec za avtorizacijo, v katerem vas bo sistem pozval, da vnesete prijavo (številko mobilnega telefona ali e-pošto) in geslo. Za registracijo fiksne cene (bonus kartice) morate izpolniti elektronsko obliko, sestavljeno iz petih blokov:
 • Številka kartice. Na sprednji strani je udarjenih 13 številk, prvih 9 številk je številka, preostale 4 številke pa so pin-kode. Po izpolnitvi vseh grafov morate klikniti na gumb "pošlji SMS-sporočilo s kodo" in vnesti prejete znake.
 • Preverjanje dostopa. Ta blok določa geslo, ga preverja in zagotavlja e-poštni naslov za obnovitev kode, ko je izgubljen.
 • Naročnine. Blok vsebuje dve možnosti, ki jih lahko po želji vklopite ali izklopite - »Prejemanje e-pošte« in »Sprejem SMS«.
 • Osebni podatki. Uporabnik mora izpolniti grafike, ki označujejo začetnice, spol in datum rojstva.
 • Naslov. Tukaj vnesete podatke o poštnem naslovu.
 • Aktiviranje kartice

  Zdaj veste, kako registrirati kartico za popravilo cene, vendar preden je treba opraviti postopek aktivacije, je to končna faza. Dejstvo je, da če kartica ni bila aktivirana, se bonusi na njem ne bodo kopičili. Operacijo je mogoče opraviti neodvisno po standardni shemi, dostop le do številke mobilnega telefona, ki je navedena med registracijo. Za aktiviranje bonus kartice morate vnesti kodo, poslano v posebnem poljuna telefonski številki imate sistem v obliki sporočila SMS. Potem uporabnik samodejno postane član programa zvestobe in ne samo, da zbira točke, temveč sodeluje tudi v različnih tekmovanjih in prireditvah, ki jih vodi Fix Price.

  Drugi način aktiviranja

  Če imetnik kartice nima dostopa do interneta, lahko uporabi drugo metodo. Obstaja še ena možnost za aktivacijo kartice - pokličite na številko 88007753515 (brezplačno iz vseh telefonskih številk). Torej, kako registrirati kartico s fiksno ceno prek telefona?
 • Pokličite telefonsko številko zgoraj navedene telefonske številke.
 • Zahtevo potrdite s pritiskom na posebno tipko.
 • V 15 minutah se upravljavec obrne na imetnika kartice in postavi standardna vprašanja.
 • Potrdite svoje osebne podatke.
 • Po zaključku vseh dejanj operater aktivira kartico Fix Price. Poleg tega lahko s klicem na telefonsko številko ugotovite število točk na zemljevidu. Vendar pa se je treba spomniti, da se ta metoda lahko uporablja samo, če je kartica registrirana v sistemu. Po zaključku postopka registracije in aktivacije bo imetnik kartice lahko kadarkoli vstopil na svoj osebni račun, opravil kakršne koli operacije, ki so mu na voljo. Udeleženec bo kot prvi pozdrav prejel 5 točk pri prvi prijavi, ne veliko, vendar je lepo.

  Kako akumulirati bonusne točke

  Zdaj veste, kako registrirati kartico s fiksno ceno po številu, se morate še vedno naučiti, kako akumulirati bonuse. Točke v višini 5% zneska se knjižijo v dobroče račun preseže 150 rubljev, z nižjim čekom program zvestobe ne deluje. Prav tako se ne zaračunavajo točke za nakup alkohola in tobačnih izdelkov. Da bi akumulirali sredstva, je treba pri plačevanju blaga na blagajni vedno predložiti bonus kartico. V času programa zvestobe s fiksnim cenovnim bonusom so aktivne samo standardne kartice. Z dodatnimi pritiski na tipke in mobilnimi aplikacijami smo prekinili shranjevanje zbranih rezultatov. Družba je določila dnevne in tedenske omejitve:
 • Med dnevom se bonusi zbirajo za prvih 5 nakupov, vendar njihov skupni znesek ne sme presegati 200 točk.
 • Skupni znesek na teden ne sme presegati 800 bonus točk, medtem ko se zaračunavajo samo za prvih 15 nakupov.
 • V znesku nakupa več kot 5 tisoč rubljev se ne zaračunajo točke.
 • Najvišja omejitev bonusov na kartici Fiksna cena je 1000.
 • Kako ugotoviti, koliko denarja na zemljevidu

  Da bi ugotovili število bonus točk na kartici Fix Price, lahko uporabite eno od razpoložljivih metod. :
 • V osebni pisarni na uradnem portalu.
 • ​​
 • V trgovini delavcev na blagajni.
 • Z brezplačnim telefonom, ki je označen na hrbtni strani kartice.
 • Če bo kupec plačal za nakup bonusov, je treba o tem obvestiti blagajnika. V tem primeru vam bo dal ne samo glavni kontrolni seznam, ampak tudi dodaten, ki bo vseboval informacije o skeniranih in preostalih točkah na zemljevidu.

  Kako plačatiblago bonuse

  Točke, zbrane za nakup, postanejo aktivne ne takoj, ampak po 14 dneh. Da bi jih plačali, je potrebno blagajni predložiti kartico in jo o tem obvestiti. To je vredno razmisliti, da v skladu s pravili programa zvestobe plačati nakup bonusov lahko le 50%, drugi del je treba plačati v gotovini. Tobak in alkoholne pijače ni mogoče plačati. Pravila podjetja ne dovoljujejo prenosa standardne bonitetne kartice tretjim osebam, zato ima blagajna v času plačila polno pravico zahtevati od kupca osebne izkaznice.

  Točke se lahko odpišejo.

  Poleg standardnega postopka odpovedi bonusov za nakup po presoji stranke se lahko odpisajo tudi v drugih primerih:
 • V primeru napačnega obračuna.
 • Če je udeleženec kršil pravila programa zvestobe, za nepravilno uporabo ali prenos bonusnih kartic tretjim osebam.
 • Veljavnost točk je 180 dni od trenutka, ko so prejete na račun. V skladu s pravili programa Fix Price se bonusi, ki niso bili porabljeni v določenem obdobju, izginejo. Stalni kupci in aktivni udeleženci v delnicah, ki jih ima družba, bi morali biti pozorni na pravila udeležbe, saj kupci skrbno spremljajo vestno izpolnjevanje pogojev. Ob odkritju kršitve se bonusna kartica blokira, vse zbrane točke se prekličejo, lastnik pa se odstrani s seznama udeležencev programa. Da bi se izognili takšnim dogodkom, je potrebno:
 • Ne kupujte blaga v vrednosti več kot 5 tisoč rubljev, še posebej za nadaljnjo prodajo.
 • Preživite časzbranih bonusov.
 • Ne prenašajte na uporabo kartice za bonus s fiksno ceno na tretje osebe.
 • Ponovna registracija kartice

  Bonusna kartica s fiksno ceno nima datuma poteka veljavnosti, zato je ni treba unovčiti. Vendar se lahko zahteva ponovna registracija, če je kartica izgubljena ali ni primerna za prihodnjo uporabo. V teh primerih boste morali kupiti novo kartico. Po nakupu se morate obrniti na Fix Price Support in jim posredovati podatke o novi številki kartice in stari mobilni telefon. Upravljavec bo postavil standardna vprašanja, po katerih bo predhodno nakazane bonuse prenesel na nov račun. Ne vem, kako ponovno registrirati kartico Fix Price? Ponovna registracija je lahko potrebna le, če številka mobilnega telefona ni bila potrjena ali spremenjena. V tem primeru sledite istim korakom kot pri prvi registraciji.

  Deleži podjetij

  Dokaj pogosto, Fix Price svojim strankam ponuja različne promocije in nagrade, kjer je mogoče dobiti nagrade. Vsak imetnik bonus kartice, ki je opravil vse potrebne ukrepe (kako registrirati kartico s fiksno ceno prek spleta, opisano zgoraj), lahko postane udeleženec in je opravil nakupe v eni od trgovin v omrežju v višini 1 tisoč rubljev na četrtletje (ne nujno enkratno) ) Vsaka zaloga prehaja z naslednjim algoritmom:
 • Pojavi se obvestilo o promociji.
 • Imetnik kartice potrdi svoje soglasje za sodelovanje.
 • Na določen dan poteka spletna nagradna igra.
 • Takoj po dokončanjuv posebnem razdelku se prikaže seznam zmagovalcev.
 • Kot nagrado prejmete:
 • avtomobile.
 • Denar.
 • Potrdila za določen znesek, ki se lahko porabi za eno od trgovin v omrežju Fix Price.
 • Če si želite ogledati seznam zmagovalcev zadnjega tekmovanja, morate obiskati uradno stran v razdelku "Tekmovanja", tam so vedno seznami zmagovalcev. Želite nakupovati in porabiti manj za to kot prej? Kartica s popravkom cen je odličen način, da prihranite denar. Zdaj veste o vseh njegovih koristih, kot so registracija kartice s fiksno ceno, za aktiviranje in zbiranje točk. Lahko ga uporabite popolnoma v kateri koli trgovini, v kateremkoli kotičku države, v kateri niste. Danes je mreža teh trgovin zelo pogosta, najdemo jih v številnih velikih in manjših mestih.

  Sorodne publikacije