Kako distribuirati internet iz telefona na telefon na Android, iOS in Windows Mobile

Obstajajo situacije, ko se morate nujno povezati z internetom prek prenosnika, vendar ni modema ali odprte točke "Wei-Fai". Ali pa mora nekdo iz prijateljev podjetja nujno preveriti pošto ali sporočila na družabnih omrežjih, internet 3G pa je le eden izmed prisotnih. Kaj storiti v tej situaciji? Izkazalo se je, da je rešitev problema vedno pri roki - pametni telefon. Malo jih ve, kako distribuirati internet s telefona na telefon. Ali kako ustvariti dostopno točko za prenosni računalnik ali tablični računalnik. Toda ta funkcija je vgrajena v vsak pametni telefon.


Kako distribuirati internet s telefona na telefon?

Ne glede na operacijski sistem, ki ga uporablja pametni telefon - Android, iOS ali Windows Mobile, - lahko preprosto ustvarite dostopno točko tako, da kopirate v nastavitve pripomočkov.
Eden od odgovorov na vprašanje: "Kako distribuirati internet iz telefona na telefon, ni datoteke" Va "?". Postopek ustvarjanja in aktiviranja se razlikuje glede na različico in vrsto operacijskega sistema. Appleovi pametni telefoni niso le dragi pripomočki z najsodobnejšo programsko opremo, vrhunskimi ohišji in odličnimi sprednjimi in zadnjimi kamerami, temveč imajo hitre odzive na dotik in odlično hitrost. Glava


Zdaj pa, če ima pametni telefon dostop do omrežja, potem tudiUporabniški pripomoček se bo lahko povezal z internetom. Če želite aktivirati to funkcijo, kako distribuirati internet iz telefona na telefon, morate odpreti Nastavitve in klikniti na zavihek "Cellular". V tem meniju morate aktivirati možnost »Omogoči 3G«.
Nato v nastavitvah poiščite element "Modem Mode" in ga nato aktivirajte. Sistem bo ponujal dve različici dela: preko bluetooth ali "WIFI". Ko izberete ustrezen način, morate določiti geslo za dostopno točko. V tem omrežju je aktivirana, ostane samo povezava z drugim pripomočkom.

Ustvarjanje dostopne točke Android

Veliko pametnih telefonov, ki temeljijo na Androidu, niti ne sumijo, da imajo njihovi pametni telefoni ali tablice funkcijo predaje interneta iz telefona v telefon. To lahko storite brez uporabe dodatnih programov in naprav. Za aktiviranje točke "Wei-File" na pametnem telefonu morate vstopiti v meni Možnosti. V skupini »Brezžična orodja in omrežja« morate izbrati »Več«, kar bo odprlo dodatne nastavitve.
Po tem mora lastnik pametnega telefona konfigurirati dostopno točko tako, da odpre "Modem Mode". Tukaj morate potrditi polje poleg možnosti »Prenosni vroči Wi-Fi«. Nato, ko preklopite na meni "Konfiguriraj vročo točko Wi-Fi", bo uporabnik pozvan, da vnese ime omrežja in geslo za to.


Ne smemo pozabiti, da geslo morajo posredovati samo znanci. Ko vnesete nove podatke, jih morate shraniti.Nato se vrnete v meni "Brezžična orodja in omrežja" in aktivirate "Wi-Fi Direct". To bo omogočilo distributerju. In zadnji korak je povezati pametni telefon z mobilnim internetom.

Ustvarjanje dostopne točke v operacijskem sistemu Windows Mobile

V pametnih telefonih z operacijskim sistemom Windows Mobile lahko razumete, kako namestiti internetno povezavo MTS iz telefona. Nato morate izbrati ploščico "Mobile Hot Spot". Treba je omeniti, da za klicanje nastavitev potrebujete dolg dotik ali dolg dotik, kratek klik aktivira samo dostopno točko.
V meniju, ki se pojavi, se morate pomakniti po seznamu nastavitev na dno in izbrati ikono za urejanje. Kratek klik na ikono "Svinčnik" vam omogoča, da spremenite ime in geslo za dostopno točko. Ko naredite spremembe, kliknite na "ptico" - ikono potrditve in shranjevanja.
Za aktiviranje takšne funkcije, kot je internet iz telefona na "Beeline" in drugih mobilnih omrežjih, je po aktiviranju nastavitev smiselno ponovno odpreti okno za hitra dejanja in vklopiti kratko mobilno točko "Mobile Hot Spot". Strokovnjaki svetujejo, da nastavite geslo za dostopno točko, ki je aktivirana v pametnem telefonu, kombinacijo številk in črk različnih jezikov in registrov. Takšen previdnostni ukrep ne bo dopuščal priložnostnim mimoidočem, da bi se povezali z "Wei-Fay" iz nekoga drugega telefona.

Sorodne publikacije