Sistem zvočnikov Yamaha NS 555: pregledi

Sistem zvočnikov Yamaha NS 555 - komplet zvočnikov, ki v kombinaciji z popolnoma čistim zvokom poslušalcu prinaša vse glasbene kompozicije. Ima številne značilnosti, ki jih potrošniki zelo zahtevajo. Ni priporočljivo uporabljati ojačevalnika, katerega izhodna moč bistveno presega maksimalno vhodno vrednost akustičnega sistema. O glavnih značilnostih te opreme, o tem, kaj lahko z njo storite in kaj ne, lahko preberete v tem članku. Akustika Yamaha NS 555 je absolutno univerzalen sistem, ki se uporablja tako v prostoru vseh velikosti kot v avtomobilu. Montaža ne prinaša nobenih težav, kar vam omogoča, da uživate vse prednosti sistema zvočnikov takoj po nakupu. Da pa bi akustični sistem deloval brezhibno v klubih in podobnih prostorih, je priporočljivo, da ga izboljšate. V tem gradivu bomo pojasnili tudi, kako to storiti. Poleg tega bodo obravnavani pregledi lastnikov takšnega sistema.

Lastnosti

Yamaha NS 555 Black je akustična naprava, namenjena postavitvi na tla. Glavna značilnost sistema je barva: "Yamaha" se izvaja le v črni barvi, brez svetlih ali temnih vložkov. Kot dodatne funkcije akustike lahko opazite naslednje točke:
 • Ta naprava ima močne ojačevalnike. Zaradi njih zvok postane glasnejši in ob prisotnosti basa. Po potrebi lahko uporabite dodatne naprave.
 • Prisotnost zaščitnega sistema. Ona jeje sklop varovalk, ki v primeru napake ali kakšne druge okvare takoj izklopijo napajanje, kar spodbuja delovanje akustike.
 • Prisotnost RCA konektorja. To so univerzalne luknje, ki omogočajo enostavno povezavo z vsemi napravami.
 • Majhna teža. Hi-Fi sistem zvočnikov Yamaha NS 555 ima majhno količino, zaradi česar se zlahka premika v prostoru.
 • Prisotnost zaščitnih mrež. Takšne naprave popolnoma varujejo dinamiko pred prahom ali manjšimi poškodbami. Za daljšo uporabo rešetke je priporočljivo občasno izpostaviti vlažno čiščenje.
 • Akustika "Yamaha" je popolna tehnika za vsakega uporabnika, ki pozna zvok glasbe in čistost zvoka.

  Yamaha - odličen stroj za avto

  Yamaha NS 555 se lahko namesti v vsak avtomobil. Hkrati glasba zveni precej glasno in basi so prijetni za moč in čistost zvoka. Prisotnost dodatnih ojačevalnikov vam omogoča, da bi glasnejši bas, ki pa glasbe ne utopi. Namestitev akustike v avtomobilu ne povzroča težav, tudi ne razmišlja v vprašanjih namestitve in priključitve, bo avtomobilist z lahkoto obvladal to delo. Yamahin sistem zvočnikov je izbira milijonov lastnikov avtomobilov.

  Kratek opis

  Yamaha NS 555 Black ima naslednje tehnične lastnosti:
 • Sistem zvočnikov je dvosmerni. Ta funkcija daje napravi edinstveno jasnost zvoka.
 • Imatrapezoidna oblika. Ta struktura vam omogoča namestitev akustike v absolutno poljubnem mestu, ne da bi pri tem poškodovali zunanjo zasnovo in zasnovo prostora ali notranjosti avtomobila.
 • Uporaba visoko kakovostnega materiala. Plastika, ki se uporablja za izdelavo "Yamahe", omogoča uporabo sistema za daljše časovno obdobje. Hkrati pa se proizvajalcem priporoča, da uporabljajo tehniko v skladu s pravili delovanja.
 • Čistost in nasičenost zvoka. Zvočniki imajo dodatno občutljivost, zaradi katere je zvok čim bolj poln. Vendar pa pri poslušanju glasbe pri polni glasnosti izgubijo svoje lastnosti, kar vodi do zamegljenega prenosa zvoka.
 • Vsestranskost modela Yamaha NS 555 Black. Edinstvenost strukture telesa omogoča, da se sistem uporablja kot odrski zaslon. To je olajšano z dodatnimi napravami, vključenimi v stavbo "Yamakhi": ročaji za premikanje iz kraja v kraj, prah in vlaga odporna maska, noge - za namestitev sistema na stojalo. Ne smemo pozabiti, da je treba opremo namestiti na trdno in ravno ravnino.
 • Sposobnost namestitve sistema v poljubnem položaju. Akustiko lahko položimo na tla tako v vodoravnem kot v navpičnem položaju. Zanimivo je, da to na noben način ne bo vplivalo na kakovost zvoka.
 • Videz

  Kot smo že omenili, ima akustični Yamaha NS 555 obliko trapeza. Celoten zunanji trup je izdelan iz visokega lesakakovost, ki še dodatno povečuje trajnost izdelka. Na zvočnike so pritrjeni majhni zvočniki, na katerih je sistem trdno in popolnoma zaščiten pred zdrsom. Poleg tega ima zunanja plošča krmilne gumbe, ki omogočajo prilagajanje čistosti in moči zvoka, pa tudi glasnosti in nasičenosti nizkih tonov. Da bi akustiko lahko uporabljali bolj obsežno, lahko z njo priključite stereo zvočnike.

  Velika v malem - glavna značilnost "Yamakhi"

  Sistem zvočnikov Yamaha NS 555 je kompaktna struktura in veliko število dodatnih delov v kovčku. Kljub temu pa je zaradi tega značilnost zvoka, ki ga proizvaja sistem, značilna visoka kakovost delovanja in jasnost. Poleg tega znotraj majhnega telesa vsebuje veliko uporabnih podrobnosti: crossover, močni ojačevalniki in zaščitni sistem. Vse te podrobnosti je mogoče okrepiti, kar vam omogoča uporabo akustike in kot domače gledališče. Vse kar potrebujete je, da ga priključite na televizor.

  Kako pravilno nastaviti akustiko?

  Uporaba sistema zvočnikov je dokaj preprosta zadeva. Da pa boste lahko v celoti izkoristili vse prednosti naprave Yamaha, morate vedeti, kako pravilno priključiti Yamaha NS 555. Obstajajo naslednje namestitvene značilnosti:


 • Pazljivo preglejte navodila. Ima informacije v ruskem jeziku, ki ne bodo povzročale težav pri študiji. Priporočljivo je, da priročnik hranite na varnem mestu, če imate kakršnakoli vprašanja, in ga kontaktirate s pomočjo.
 • Pravilno nastavite akustiko. Za namestitev naprave so navedena naslednja pravila. Da, nameščena mora biti proč od okenskih odprtin, grelcev, naprav z visoko vibracijo, virov prahu, visoke vlažnosti in negativne temperature.
 • Za preprečitev hitrega okvare sistema je prepovedano vgradnjo na mestih, kjer je prisotna vlaga ali neposredna sončna svetloba.
 • Na sistemsko površino ne nameščajte naslednjih predmetov in naprav: steklo ali porcelan - pri snemanju subwoofer povzroča močne vibracije. Posledično lahko vsi stekleni ali porcelanski predmeti padajo na tla in propadajo. Potem sveče - še posebej v času gorenja. Z močnim delom stroja lahko padejo na tla in povzročijo požar. Voda je še vedno v katerem koli plovilu. Pri nagibanju ali razlitju tekočina vstopa v zvočnike, kar povzroča vezje. Če želite napravo izklopiti iz vtičnice - lahko zadene tok.
 • Ne nameščajte zvočnikov Yamaha NS 555 na neravne površine. To lahko povzroči bodisi zmanjšanje ali stavko na drugo osebo. Poleg tega se zvok izklopi. Idealna možnost je talna ali katera koli druga ravna površina.
 • Ne nameščajte akustike v bližini vinil snemalnika. Ko je nameščen ob njem, lahko pride do povratne akustične povezave.
 • Ne vstavljajte v priključek faznega pretvornika, ki se nahaja na sprednji strani akustike. Neupoštevanje tega pravila povzroči, da sistem hitro odpove.
 • Pri premikanju Yamahe NS 555 iz enega kraja v drugega ne smete uporabiti luknje za fazni pretvornik, kar lahko povzroči zlom naprave in poškodbe prstov.
 • Ni priporočljivo poslušati glasbe s polno glasnostjo. To vodi do okvare zvočnikov in zmanjšanja zmogljivosti sistema kot celote.
 • Ni priporočljivo uporabljati ojačevalnika, katerega izhodna moč bistveno presega največjo vhodno vrednost akustičnega sistema.
 • Uporaba detergentov, ki vsebujejo veliko število kemičnih elementov, je prepovedana. Pri čiščenju priporočamo uporabo suhe in čiste krpe.
 • Prepovedano je izvajati neodvisno popravilo ali zamenjavo rezervnih delov v akustičnem sistemu. V primeru okvare ali nedejavnosti se takoj obrnite na servisni center Yamaha.
 • Prepovedano je nameščanje akustike v položaj, ki ni priporočen, kar lahko povzroči telesne poškodbe in nesreče. Podjetje za to ni odgovorno.
 • Priprava sistema zvočnikov za delo

  Da bi Yamaha NS 555 Black, katerih pregledi so večinoma le najbolj pozitivni, delali gladko, je bilo pred prvo uporabo priporočljivo ogreti. Akustično segrevanje je razvoj lepila in gume, ki preprečuje nastanek neprijetnega vonja. Razvijalci uporabljajo različne formulacije lepila, od katerih vsaka zahteva dodaten čas. Vtrajanje ogrevanja traja do enega meseca. Vendar pa s kratkotrajno uporabo sistema tega postopka ni mogoče izvesti. Upoštevati je treba, da je v primeru daljšega ogrevanja, vendar majhna uporaba sistema v obratovanju lahko preobremenitev, kar vodi do njegove hitre okvare.

  Tehnična priporočila za vgradnjo

  Akustika V pregledu Yamaha NS 555 so tudi namenski ljubitelji glasbe, ki ne predstavljajo svojega življenja brez glasbe, in tistih, ki le občasno ne motijo, da bi poslušali svoje najljubše izvajalce, zasnovane s težiščem, usmerjenim proti , kar vodi do njegove nizke stabilnosti in pogostih padcev. Vse to vodi do neželenih posledic v obliki okvare sistema - v primeru napačne namestitve ali poškodbe različnih stopenj resnosti uporabnikov.
  Da bi preprečili te posledice, razvijalci predložijo naslednja tehnična priporočila:
 • Nizkotonski zvočnik mora biti nameščen le na trdni in ravni površini. Idealno - na tleh ali na nogah z rahlim dvigom nad tlemi.
 • Ko akustiko prenašate iz enega kraja v drugega, je ne smete potiskati, bolje je dvigniti in premakniti. Ne zadržujte težkih predmetov v sistemu.
 • Prisotnost izrednih razmer vodi do prevrnitve in okvare sistema. Da bi preprečili neželene posledice, je potrebno vnaprej skrbeti za Yamahino stabilnost: kupite posebne dele, ki so pritrjeni na subwoofer, in zagotovite stabilnost.
 • Vendar pa je treba upoštevati, da podpore dajejo le delno podporotrdnost in stabilnost Yamahe NS 555. Pregled naprave v tem materialu in branje pregledov bo pomagal nadaljevati delovanje opreme za dolgo časa.

  Vodenje posodobitve sistema

  Akustika v končnem izdelku proizvajalca Yamaha je idealna izbira za številne potrošnike in motoriste. Uporablja se lahko tako v apartmaju kot v avtomobilu. Da pa bi akustični sistem lahko deloval popolnoma v klubih in podobnih prostorih, je priporočljivo, da ga izboljšate. To lahko storite v specializiranem centru in doma. Če je Yamaha NS 555 nadgrajena doma, potem vsakemu uporabniku svetujemo, da naredi naslednje:
 • Ustvari kartonsko predlogo. To lahko storite s skrbnim merjenjem dolžine in širine akustičnega v osnovi.
 • Odrežite nogo. Sodelovala bo pri oblikovanju stopničke.
 • Za stabilnost in višino je treba v to stopnico vstaviti dva obroča iz vezanega lesa in pribor. V tem primeru mora biti vsak obseg različen: prvi mora biti enak splošnim parametrom mreže za zaščito, drugi pa parametri dinamike. Po izdelavi je priporočljivo, da obroč združite z vijaki.
 • Za ustvarjanje enakomernega nagiba je treba rezati šest palic. Povezati jih je treba z montažnim lepilom.
 • Okvir je obdelan s peno.
 • Na koncu celotnega spektra del, pa tudi zaradi izsuševanja končnih izdelkov, ga je treba zajetilaka in pustite, da se posuši. Nato so nameščeni vsi potrebni atributi za izboljšanje zvoka in stabilnosti.

  Kaj pravite na akustični sistem?

  Tehnologija proizvajalca Yamaha je že nekaj let izjemno priljubljena med milijoni uporabnikov. Enako velja za akustični sistem. Ocene, povezane s to tehniko, imajo le pozitivno oceno. Da, ena skupina neprofesionalnih uporabnikov pravi, da je zvok akustike čudovit za poslušanje ne le v manjšem stanovanju ali avtomobilu, ampak tudi v precej prostornih prostorih. Vendar pa opozarjajo tudi na visoke stroške.
  Druga skupina strokovnjakov pravi, da je to dokaj dobra tehnika, ki lahko traja precej dolgo. Glede stroškov so prepričani, da namen opravičuje sredstva: če je potrebno, so pripravljeni ponovno kupiti to napravo, brez nepotrebnega razmišljanja.
  Ampak oba in drugi so popolnoma prepričani, da je Yamaha NS 555 večnamenska naprava, ki je odlično darilo za vse potrošnike.

  Sorodne publikacije