Kako namestiti "Internet Explorer" doma

Očitno je, da se vsak uporabnik sooča z brskalnikom iz oči v oči s programom, ki temelji na brskalniku, v svetu neznanega in zelo zastrašujočega interneta, ki obkroža tudi njegovo skrito znanje. Moramo le doseči z njimi z roko, v kateri nam prijazno pomaga brskalnik. Vendar pa je tako v današnjem kot v digitalnem svetu prisoten boj za uporabnike. Zato ima vsaka družina v hiši svoj najljubši brskalnik. V tem članku bomo podrobno opisali, kako namestiti "Internet Explorer". Članek je priporočljiv za začetnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows.


Kako namestiti "Internet Explorer" na "Winds 7"

Ni veliko, ki se spomni časa, ko se je prvi operacijski sistem Windows pojavil v operacijskem sistemu Windows, njegovo ime pa je bilo že jasno nakazano na drugačno različico. Potujte neobremenjene globine interneta. Vse to se je zgodilo, "Explorer" je postal najbolj priljubljen brskalnik, in morda celo edini v tistem času. Postopoma je priljubljenost tega brskalnika padla zaradi pojava konkurentov. Kaj je vredno le "Macintosh" s svojim "Safari Browser", ki je udaril v glavah mnogih uporabnikov "Winds".
Čas je šel sam, na eni točki pa je omenjeni brskalnik sploh prenehal uporabljati. Vidite lahko sami ali vaši prijatelji, da ko boste znova namestili operacijski sistem, ste prvi posel, ki se izvaja za namestitev brskalnika, ampak zakaj? "Explorer", tako kot drugi Microsoftovi izdelki, se redko posodablja in ne vedno tako dober, kot bi moralje bil iz Windows Vista, ki ga nihče že ne pozna. Torej, na izhodu iz Window 10, se je družba odločila narediti korak naprej - opustiti "Explorer" in imenovati zamenjavo za to - Browser Edge. " Zato so bili vsi zainteresirani uporabniki sistema Windows pozvani, da nadgradijo sistem ali vsaj en brskalnik, vendar le malo ljudi ve, da je Explorer še vedno v operacijskem sistemu.


Navodila za ponovno namestitev Internet Explorerja:
 • Kliknite meni »Start« in nato element »Iskanje«.
 • Ponudili vam bodo več iskanj, izberite "Samo aplikacijo" in vnesite "Raziskovalec", po katerem boste videli povezavo do različice 9 tega brskalnika.
 • Če vam je na voljo prenos tega brskalnika - to so vse lopove. V celoti je vgrajen v operacijski sistem. In to je skoraj nemogoče dobiti, ker bo moral nekako najti izvorne datoteke samega brskalnika v globinah operacijskega sistema.

  Kako namestiti "Internet Explorer" na "Windovs 10"

  Tudi v tem operacijskem sistemu je bilo veliko posodobitev, lahko rečemo, da se te spremembe nadaljujejo in šele zdaj ima Microsoft druge prednostne naloge, zato vsaka aplikacija izdelan v tem podjetju, je idealen za tablične računalnike in telefone, ki uporabljajo ta operacijski sistem. Prav tako ne pozabite, da je Windows moderno - to je veliko dela prejšnjih različic, tako da je celo "dedek DOS" preživel.
  Vendar je treba opozoriti, da je način namestitve "Internet Explorerja" popolnoma operativen in na 10. različici. Samo morašpojdite v iskalni meni, ki je že na namizju, vnesite ime brskalnika in začnite delati z njim.

  Analogi

  Če vam je na katerem koli spletnem mestu ponujeno, da prenesete domnevno staro različico "Internet Explorerja" - vedite, da so to lopove. Zakaj scammers, smo opisali zgoraj, vendar je treba opozoriti, da "Yandex Browser" nedavno nas spominja na zelo dober brskalnik. Zato, če želite nekaj podobnega in bolj ali manj stabilnega, ga prenesite. In če vam ne ustreza, potem uporabite Edge, ker praktično ni razlik.
  Skratka,
  Upamo, da bomo po branju tega članka razumeli, kako spet namestiti "Internet Explorer", ker je le v mirovanju vašega operacijskega sistema, in ko se začne, začne s prenosom novih podatkov in stabilnejšim. kot kdajkoli prej. Še enkrat vas opozarjamo, da ne bi smeli zaupati internetu in prenašati brskalnika iz omrežja - vsi prevaranti, ki poskušajo ukrasti vaše podatke.

  Sorodne publikacije