Kako dodati na zabavo v "Minecraft"

Maincraft je odlična igra za tiste ljudi, ki želijo preživeti nekaj časa z drugimi igralci. Seveda obstaja tudi en način, ki se lahko odloži za več deset ur, saj je vsak novi svet edinstven in edinstven. Vendar pa je ta igra v večji meri pridobila svojo popularnost zaradi dejstva, da ima polno funkcijo multiplayer načina. Poleg tega obstajajo številni različni strežniki, od katerih lahko vsak igralec ponudi nekaj novega in zanimivega. Ta članek bo razpravljal o tem, kako dodati v pat v ta peskovnik, če igrate na spletu.


Patrick in Minecraft

Vimeworld je eden izmed najbolj priljubljenih strežnikov Minecraft na svetu, zato bo ta članek obravnavan na njegovem primeru. Še posebej zato, ker obstaja priložnost za ustvarjanje stranke. Kaj je to? Zakaj je to potrebno? Kot mnoge računalniške igre za več igralcev, je stranka skupina igralcev, ki so se skupaj združili v boj proti sovražnikom, izmenjavo izkušenj in kapljic med seboj. V skladu s tem, če se nameravate boriti z velikim šefom, se lahko združite v blazinico, kar bo zelo olajšalo vašo nalogo. Vendar ne pozabite, da če boste sami premagali tega šefa, vam bodo vse izkušnje in vse nagrade dobile, medtem ko bo ob prisotnosti nagrade nagrada razdeljena na vse udeležence. Zdaj imate splošno predstavo o tem izrazu, zdaj pa vas bo najverjetneje zanimalo, kako v polje dodati druge igralce. To bomo obravnavali spodaj.


Kako dodati igralcahuh?

Podobno kot pri mnogih drugih Minecraft akcijah, se doda še posebna ekipa. Torej, če želite vedeti, kako dodati na teraso, morate pripraviti svojo konzolo. To naredite tako, da uporabite ukaz za povabilo stranke, po katerem morate vnesti vzdevek igralca, ki ga želite dodati v svojo ekipo. Toda ta oseba se vam ne bo takoj pridružila in zdaj boste izvedeli zakaj.

Potrditev

Zdaj veste, kako dodati popravek v Minecraft, vendar eden od teh ukazov ne bo dovolj. Če je bila situacija enaka, lahko preprosto povežete vsako osebo s strežnikom, ne da bi prosili za njegovo dovoljenje. Vendar je situacija povsem drugačna in ko uporabite zgoraj opisani ukaz, igralec, katerega vzdevek ste določili, prejme obvestilo, da je bil povabljen. To povabilo lahko ignorira, če se ti ne želi pridružiti, ali pa lahko uporabi ukaz za pridružitev stranke, po katerem mora tudi pripisati vaš vzdevek, kot ste organizator ekipe. Zdaj veste, kako dodati v sklad VimeWorld in kateri koli drug strežnik, ki ima takšno funkcijo.

Sorodne publikacije