Kako si lahko ogledate naročnike na Uttube: nasveti za lastnika kanala

Naročniki na Youtube - to je analog "prijateljev" v drugih socialnih omrežjih. Zakaj se naročite na kanal? Po eni strani je to način za takojšnjo izvedbo posodobitev na zanimivem kanalu. To storite tako, da odprete kartico »Naročnine« in posodobitve priljubljenih kanalov boste videli za danes in pred kratkim: lahko si ogledate razdelek »Ta teden« in nato naslednji - »Ta mesec " Po drugi strani pa je naročnina način izražanja hvaležnosti in spoštovanja avtorju kanala, kar kaže, da je vsebina, ki jo proizvaja, resnično zanimiva. Toda kako si lahko ogledate naročnike v YouTubu v svojem kanalu in ugotovite, koliko ljudi je menilo, da je vaša stran vredna?


Naše oboževalce najdemo. Zaporedna številka 1

Kako videti, koliko naročnikov na Uttube? Precej preprosto, čeprav se lahko z nepoštovanjem najprej izgubite v funkcionalnosti Utouba. Najprej pojdite na zavihek Moj kanal in takoj opazite, kaj je napisano na fotografiji profila. Obstaja več naročnikov. Če kliknete in kliknete na zavihek »Naročniki« ali »Naročniki«, se prikaže stran, na kateri lahko naročnike na »Uttube« vidite kot seznam določenih uporabnikov.

Zaporedna številka 2: vstopite skozi kreativni studio

Poleg zgoraj navedene metode obstaja tudi druga možnost, kot je gledanje naročnikov na Uttube. Kliknite tudi fotografijo profila v zgornjem desnem kotunato z gumbom "Creative Studio". Na levi strani boste videli meni, kjer želite izbrati "Skupnost", nato na seznamu izberete "Naročniki".


Možnost številka 3: Poiščite stran z naročniki prek iskalne vrstice

Še vedno je lažje kot v zgornjih primerih: ročno vtipkate »http://www.youtube.com/subscribers« brez narekovajev v naslovni vrstici. Če ste se že prijavili v račun, se bo samodejno naložil na želeno stran. V nasprotnem primeru vas bo vrnila na stran za avtorizacijo, ki bo po prijavi posodobila kartico naročnine. Glavna stvar - ne delati napak pri vstopu. Kaj še lahko ugotovite poleg tega, kako si ogledate naročnike? Obstaja tudi začasna statistika na Uttube - datum naročnine na vaš kanal je pred uporabniškim imenom. Ogledate si lahko tudi število podpisnikov za vsakega od vaših navijačev in se takoj naročite na odgovor. Poleg tega lahko obiščete profil svojega naročnika in ga raziščete: poglejte, na kaj se ni prijavil, gledal je video, ki mu je všeč. Vendar je lahko število oseb na seznamu manjše od dejanskega števila vaših naročnikov: nekateri raje ohranijo anonimnost in si ne dovolijo, da se prikazujejo med podpisniki.
Mimogrede, tudi vi lahko kopate v nastavitvah in se prepričajte, da se vaše naročnine ne prikazujejo nikomur. Če želite to narediti, pojdite na »Nastavitve računa« (kliknite ikono zobnika) in v razdelku »Zasebnost« označite, da ne želite prikazati informacij onaročnine. Lahko tudi skrijete ogledane in priljubljene videoposnetke. Ne pozabite shraniti posodobitve v nastavitvah. Zdaj, če nekdo razmišlja o tem, kako gledati naročnike na Uttube, in bo odprl seznam, še vedno ne boste našli tam - tam je nastavitev zasebnosti.

Sorodne publikacije