Kirk in Skyrim: opis, lokacija, nasveti za uporabo

Veliko igralcev je igralo Skyrim. Ta igra je osvojila srca ljubiteljev računalniških in konzolnih iger s svojo grafiko in zmogljivostmi. Na primer, odprt svet. Igralec ustvari lik, po katerem bo lahko potoval, opravljal naloge in celo zgradil hišo! V The Elder Scrolls V lahko najdete veliko zanimivih predmetov. Eden od njih je skorja. Skyrim ima veliko zanimanja za ta predmet. Toda zakaj ga potrebujete? Kako in kje ga najti?

Kratek opis

Kirka je instrument, ki je posebna sekira. Uporablja se za pridobivanje rudnih rudnikov v rudnikih in jam. Sprva je bila skorja v Skyrimu le mirna destinacija.
Ta predmet se lahko uporablja kot orožje z eno roko, lahko se očara. Izboljšanje ni običajna skorja. V The Elder Scrolls V lahko najdete:
 • običajen piknik;
 • Kirk Birch;
 • Starodavni nordijski piknik.
 • Vsaka postavka ima isti cilj, vendar različne parametre.

  Kje najti

  Kirk in Skyrim je mogoče najti ali kupiti. Ampak kje? Navadna skorja se pogosto pojavlja okoli ene rude ali rudnikov. Zazublena - na rezilu sveta, med malahitno in ebonitno žilico. To orodje lahko povzroči 5 kosov poškodb na električni energiji in črpalka kovaškega značaja.


  Nordijska skorja vam omogoča, da izvlečete ne samo rudo, temveč tudi proizvodnjo jekla. Najdete jo, ko hodite v Stolstheime. Staro skandinavsko skorjo v Skyrimu je namenjenoizpolnitev naloge "Storitev za storitve". Postavka prodaja Baldor Iron Roy v Stolsheime.

  "Beli"

  V Skyrimu je še ena skorja. Imenuje se "White Inch". Ta objekt se pojavi po namestitvi Skyrim: Dragonborn. Uporablja se lahko kot normalna skorja in kot orožje. "White Inya" udari mraz, upočasni sovražnika za 50% za 3 sekunde in ga lahko zamrzne. Polnjenje je dovolj za 46 kapi. Razstaviti "belega" na pentagramu tuša je nemogoče.
  Ta skorja v Skyrimu se izda za iskanje "Izkop". Lahko ga kupite v Rally Sedarisu v gričku Colbjorna.

  Kode za pridobitev

  Obstaja enostavnejši način, da se preučijo predmeti. Gre za uporabo igralne konzole. Z njo lahko izdate vsako temo v The Elder Scrolls V. Tu so izbire v Skyrimu:
 • Normal - player.additem E3C16 1.
 • 1.
 • Ancient Nordic - igralec.additem XX0398E6 1.
 • "White One" - igralec.additem XX0179C9 1.
 • Sorodne publikacije