Kako prenesti internet v računalnik iz telefona v sodobnih pogojih

Trenutno mnogi ljudje mislijo, da je življenje brez interneta ne obstaja. Zato sedanji pogoji, določeni v javnih Wi-Fi usmerjevalniki, ki zagotavlja obiskovalcem na tem mestu prosto razdelitev. Kaj pa, če je treba za opravljanje nujnih del, in ne obstajajo free internet? Kako rešiti ta problem? Mnogi uporabniki računalnika imajo telefon, ki zdruuje nameščene ponudnikov, ki ponujajo ne le glasu, ampak tudi do interneta. Toda z internetnim prenosom telefona na mojem računalniku?


Prenos Načini interneta od telefona do računalniških

možnosti interneta prenos dejansko samo tri. Vendar pa se je njihovo število zmanjšalo, odvisno od opreme in računalniške opreme tehničnih, ki so na voljo, lahko prenos. Torej, kako prenos iz telefona na računalnik internet? Metoda eno - s kablom, ki povezuje telefon in računalnik. V tem primeru ni potrebe po dodatnih naprav ali posebnih zahtev strojne opreme, poleg prisotnosti kabelske povezave. Drugi način - razširjenost interneta s telefonom z uporabo Wi-Fi. Vendar pa obstajajo nekatere funkcije. Telefon mora imeti možnost distribucijskega omrežja Wi-Fi, računalnik - imajo vgrajen Wi-Fi-adapter, ali adapter mora obstajati kot ločena naprava.
Tretji način - je uporaba Bluetooth povezavo. Omejitve naložena na tej poti, tako kot v prejšnjemprimeru. Izbira načina za prenos interneta iz telefona v računalnik bo v veliki meri odvisna od vaših želja in tehničnih lastnosti vašega računalnika in telefona. V prihodnosti bomo obravnavali vsako od teh metod ločeno.


Prenos internetnih kablov

Najprej morate povezati telefon z računalnikom s kablom. Opozoriti je treba, da nekateri telefoni uporabljajo isti priključek za prenos podatkov in polnjenje baterije. Zato je pomembno, da imate kabel USB za povezavo telefona z računalnikom, ki ni vedno vključen. V prihodnje mora računalnik določiti vaš telefon. Odvisno od operacijskega sistema, ki je nameščen v računalniku, in tipa telefona se lahko ta postopek razlikuje glede na različne sisteme. Toda bistvo tega dejanja je eno in isto - računalnik mora zagotoviti gonilnike za ta model telefona, preko katerega lahko prenese podatke iz telefona v računalnik in nazaj. Nekateri sistemi omogočajo samodejno lociranje gonilnikov v operacijskem sistemu, nekateri kabli pa imajo pogon z ustreznim. Toda najpogosteje moram iskati gonilnike na internetu. Ko je telefon določen, je potrebno izvesti postopke, prikazane na fotografiji.
Pojdite na nastavitve telefona in izberite zavihek "Druga omrežja". V njej izberemo "USB-modem". In potem se internet na računalniku pojavi skoraj takoj.

Kako prenesti internet v računalnik preko Wi-Fi

Ta način distribucije interneta je najbolj priljubljen innajpogosteje uporabljajo uporabniki računalnika. Prednost te metode je pomanjkanje kabelskih povezav in ni potrebe po iskanju gonilnikov. Poleg tega lahko večina sodobnih pametnih telefonov prek interneta distribuira internet, telefon pa deluje kot dostopna točka. Vsak sodoben prenosnik ima Wi-Fi adapter. Zato je dostopna točka najprej v telefonu, če pa je načrtovana varna povezava, je na njej nastavljeno geslo.
Potem se računalnik vklopi Wi-Fi, določi se omrežje Wi-Fi telefona. Računalnik zahteva geslo, potem ko je bil v računalniku že vnesen v internet.

Porazdelitev interneta z uporabo povezave Bluetooth

Uporaba povezave Bluetooth ni tako priljubljena pri lastnikih računalnikov. To je posledica majhnega obsega zanesljivih Bluetooth povezav na eni strani in na drugi strani - ta vrsta povezave se manj pogosto uporablja kot Wi-Fi. S to vrsto povezave telefon deluje kot brezžični modem Bluetooth, njegova nastavitev pa je zelo podobna nastavitvi modema, priključenega prek kabla USB. Samo v tem primeru je v nastavitvah telefona izbran modem Bluetooth.

Sorodne publikacije