Kako prenesti stopnjo 109? Planet Gems je lahko zmeden

Igralcem se zastavljajo vprašanja: kako prenesti stopnjo 109? Planet Gems ni najtežja igra v žanru "tri zapored". Spodaj boste našli podrobno razpravo o tem, kako premagati težave na tej ravni.

Igra

Planet Gems - svetel predstavnik žanra "tri v vrsti" z elementi gradnje. Ustvarjalci so naredili nekakšno osvetlitev - zagotovili so izbiro znakov. Možno je premagati bonuse in toteme črpalk. Igra se distribuira kot mobilna aplikacija. Pogosto ljudje iščejo odgovor na vprašanje, kako prenesti stopnjo 109. "Planet Gems" -graf, v katerem težava lahko povzroči majhno število potez - v tem primeru je le pet. Zato moramo dobro premisliti. Igra ima bonuse, katere linije iste barve, če je v seriji poravnanih več kot tri dragulje. Načelo delovanja te preproste naprave za razstreljevanje je preprosto - ureja celoten "exterminatus" vseh kamnov enake barve na polju, s čimer ustvarja kup kombinacij (prav tako spadajo v sproščene celice, v primeru gradnje pa se odstranijo dragocene kombinacije).


Pass 109 level

V igri "Planet draguljev" lahko vsak korak postane odločilen. Raven je tudi zapletena zaradi dejstva, da predzadnja linija vsebuje totemske kamne in blokira pot do slednjega. Taktika prehoda je naslednja:
 • rumene bombe nastanejo iz zelenih kamnov v desno;
 • razstrelili bombo in se premaknili v desno;
 • v šesti vrsticizbirajo kombinacijo rumenih draguljev;
 • V peti vrstici je treba zamenjati vijolične in modre dragulje, sprosti se bomba vijolične barve;
 • razstrelili, premaknili na desno stran in počakali na dokončanje vseh kombinacij.
 • Če je malo nejasna, potem spodaj - posnetki odlomka.


  Če pozorno sledite navodilom, lahko dosežete višino Planeta draguljev - 109 nivojev s tremi zvezdicami.

  Zaključek

  Zdi se, da je bila igra v svoji funkciji zelo povprečna in preprosta in osvojila milijone ljudi. Zakaj? Ampak vseeno - s preprostostjo in barvitostjo. Ni vam treba napenjati možganov, da bi vam omogočili popolno taktiko igranja celotne igre v petih minutah. Preprosto sedite v avtobus ali predavanje in potiskajte prst na zaslon, premikajte obarvane kamne v desno in levo. Nezapletene sestavljanke - morate samo izločiti bonuse in uporabiti toteme. Težave se pojavljajo redko, kot v tem primeru. Mnogi so vprašali, kako prenesti stopnjo 109. "Planet bomb" za to stopnjo namenja le pet potez. Ne toliko svobode delovanja kot v drugih krogih. In to je logično, saj se rast etap poveča in kompleksnost igre. Ampak stane malo potrpljenja, da bi sledili osnovnim vzorcem, da bi razumeli, kako premagati vse težave na tem koraku. Na koncu, to ni potapljač v slogu RPG, kjer morate reševati kompleksna vprašanja, se boriti s šefi, ki prevladujejo v moči in številu, od katerih vsak grozi, da bo pogazil ali zlomil glavnijunak
  To je preprosta preprosta "tri v vrsti", od katerih jih je na desetine ali na stotine. Vse je zanimivo. Na prvem mestu - sposobnost, da bi ubil čas na dolgem potovanju, prometni zastoji, na dolgočasnem predavanju, v pisarni med prekinitvijo ali pomanjkanjem delovne obremenitve. In tudi v pričakovanju, medtem ko je ljubljeno dekle oblačilo, pobarvano in bo naredilo lase, preden bo šlo na sprehod. Še posebej se lahko spomnite, kako prenesti raven 109. "Planet draguljev" ne potrebuje veliko časa.

  Sorodne publikacije