Kaj naj storim, če registrar ne vidi pomnilniške kartice?

XXI stoletje - obdobje digitalne tehnologije in splošnega nadzora. Pogosto se streljanje odvija pod vetrobranskim steklom, ki gre mimo avtomobila. Včasih se zgodi, da DVR ne vidi pomnilniške kartice. O tem, kako biti v takem položaju, bomo razpravljali v članku.

O napravah

Veliko ur prometa - posebnost velikih mest. To je posledica dejstva, da tehnologija prehaja iz transporterjev v vseh velikih količinah. Avtoceste nimajo časa, da rastejo z istim tempom. Zato se verjetnost nesreče poveča. Voznik, ki ga zanima dejstvo, da krivec ni šel nekaznovan (in na splošno, da sam ni bil skrajni), namesti v avto pripomoček, ki vodi neprekinjeno evidenco o vsem, kar se zgodi.

Zakaj je potrebna pomnilniška kartica

Valjčki so shranjeni v formatu AVI ali MPG na kartici microSD. Zapis ciklov, stari valji se izbrišejo, njihovo mesto se napolni z novimi. Če je senzor udarca, se zapis samodejno zažene na pripomočku. Rezultat se postavi v poseben sveženj, zaščiten pred obrabo. Grafični žig datuma in časa se prekriva s sliko, ki vam omogoča enostavno obnovitev podrobnosti o tem, kaj se dogaja.


Pomnilniška kartica shranjuje informacije glede na časovne reže pred in po dogodku. Vse je odvisno od možnosti. Če registrar ne vidi pomnilniške kartice, lahko voznik izgubi dragocen material, ki lahko reproducira podatke o trku. To je nesprejemljivo!

Zakaj DVR ne vidi pomnilniške kartice

Video snemalnik - stvar je zanesljiva, a muhasta. Če uporabljate slabo shranjevanje podatkov ali neuspešno namestitev bliskovnega pogona, ga izdelek ne prepozna. Poleg tega, če je oprema poškodovana, ni zagotovljeno, da so podatki na MicroSD pravilno prepoznani. Zakaj DVR ne vidi pomnilniške kartice? Pri nakupu pripomočka je pomembno, da takoj preverite funkcionalnost vseh komponent, da se izognete neprijetnim presenečenjem. Najpogostejši so:
 • tovarniške zakonske zveze niso pravočasno odkrite;
 • zlonamerna programska oprema na bliskovnem pogonu (virusi ali črvi);
 • nepravilno oblikovana naprava;
 • razlike v hitrosti zapisovanja in razredu shranjevanja datotek.
 • Večina pripomočkov ne vidi zemljevida zaradi neusklajenosti datotečnega sistema, ki je bil prvotno oblikovan. Na primer, na napravi, v sistemu FAT32 in na bliskavici exFAT. Zato se lahko samo prva različica prepozna, če je popolna. Rešitev je preprosta: ponovno formatiranje okolja datoteke.


  Razlog za neprimerno delo so lahko tudi nizko-kakovostni kitajski vzorci pomnilniških kartic, ki so večinoma malo prebrane. Takšni microSD-ji lahko delujejo le nekaj mesecev, včasih pa jih ne bodo zaznali ob prvi uporabi.

  Razsodba

  Pri kupcih, ki so neprimerni in pripravljeni privoščiti, lahko pride do situacij, ko DVR ne vidi pomnilniške kartice. Kaj storiti, da se izognemo takšnim pretiram? Bolj trezno bi morali izbrati model. Napravo vedno spremlja priročnik, ki opisuje vse tipe inrazrede pomnilniških kartic, s katerimi lahko izdelek deluje. Na podlagi informacij lahko izberete ustrezne medije. Bodite pozorni na sprejete mehanizme. Vsi pogoni so razdeljeni v razrede, ki sprejemajo različne vrednosti hitrosti prenosa in sprejema datotek. Bolje je kupiti najmanj 10. razred. Večina pripomočkov deluje tako kot ti. Včasih napake in DVR ne more videti pomnilniško kartico. Če obstaja sum na viruse na izmenljivem mediju, je bolje, da napravo povežete z računalnikom in dokončate diagnostiko sistemov. Protivirusni program bo uspešno zaznal vse zlonamerne datoteke in nepopravljivo odpravil.

  Sorodne publikacije