"Iphone-7": ko je prišel v Rusijo, značilnosti pametnega telefona in lastnika povratne informacije

IPhone 7 je dobra izbira za nakup, saj je danes njegova vrednost okoli 40 tisoč rubljev. Hkrati pa ima praktično enako obliko, ki spominja na več kot 8 novih modelov, kar je značilno za vodoodpornost pri škropljenju ali padcu v vodo, kot tudi tipko za otipne povratne informacije. Ko je prišel "AIFON-7", kakšne so njegove posebnosti?

Njegova glavna značilnost je, da nima vtičnice za slušalke. Poleg tega IPhone 7 nima brezžičnega polnilnika, kot 8 in X. Vendar pa to ni pomembno, saj Lightning deluje v redu. Danes ga je mogoče nadgraditi na iOS 12, kar obljublja znatno povečanje zmogljivosti. IPhone 7 je res dober A10 procesor, tako da bo ta dodatek videti zelo dobro.


Datum izdaje in distribucija

Ko je izšel "AIFON-7"? Prednastavitev na napravi v tako imenovanih državah "prvega vala" je potekala 9. septembra 2016. Nato so bile razkrite funkcije in specifikacije novega pripomočka. Ko je "iphone-7" odšel v prodajo, je bilo povpraševanje po njej veliko. V zgoraj navedenih državah je prišel v trgovino 16. septembra. Hkrati je Rusija obravnavala države "drugega vala", tako da bi lahko na ta datum pametni telefon naročili samo prek interneta iz tujine. Ko je prišel "iPhone-7" v Rusiji? Uradno je bil sprejem naprav v trgovinah objavljen 23. septembra. Napoved je pokazala, da je videti skoraj enako kot iPhone 6S 2014 in 6S 2015.

Kaj je drugače?iz drugih naprav

V letu 2016 je na voljo veliko dobrih ali celo različnih telefonov Android. IPhone 7 presega vsakega od njih s hitrostjo, vendar ne na baterije. Njegova velikost, zmogljivost in kamera so edinstvene funkcije, poleg tega pa tudi možnost uporabe iOS-a. Glavna stvar je, da je ta pametni telefon nepremočljiv, kar pomeni, da ga je mogoče dolgo potopiti v vodo brez škode.


V primerjavi s prejšnjim modelom fotoaparat bistveno izboljša fotografije, zlasti pri slabi svetlobi, in doda funkcijo optične stabilizacije slike. Baterija teče malo dlje, včasih pa je zelo opazna, še posebej v primerjavi z iPhone 6S. Procesor v pametnem telefonu je vsekakor hitrejši v primerjavi z zadnjo generacijo iPhone.
Ima tudi "široko barvno lestvico" z večjo barvno natančnostjo in izboljšanimi stereo zvočniki. Glede na povratne informacije uporabnikov te izboljšave niso tako pomembne, kot je opisano zgoraj. Poleg tega gumb »Dom« ni več mogoče klikniti - ima enako občutljivost na povratne informacije na zahtevo in vibracije kot zaslon na dotik. Ključ je v redu, vendar zahteva določeno vrsto zasvojenosti, ker ob pritisku ni mehanskih klikov.

Novi procesor A10 Fusion

To je zelo napreden napredek pri tehničnih parametrih. Kmalu preden je iPhone 7 izšel, so Appleovi predstavniki objavili, da ima čip A10 Fusion štiri jedra: dve visokozmogljivi za najbolj intenzivne naloge in dve za izvedbo enostavnejših funkcij z nizko porabo hkrati.varčevanje z energijo. Glede na povratne informacije uporabnikov, ki uporabljajo napravo, je hitrost njegovega dela opazna že od prvih klikov.
Aplikacije se hitro zaženejo, posodobitve se nemudoma vzpostavijo in kamera je pripravljena za zajem takoj po vključitvi. Po mnenju mnogih uporabnikov ni nobenih vidnih razlik v zmogljivosti pri obsežnih virih (kot je Pixelmator) in lahkih aplikacijah (kot je Mail).
Vendar pa kljub funkciji upravljanja porabe energije A10 v praksi ni znatnih prihrankov pri bateriji. Napolnjen do jutra, iPhone 7 uporabnika opozori že zgodaj zvečer (običajno med 5 in 8 uro zvečer), da se baterija zmanjša na 20 odstotkov.

Najboljši zaslon, spomin in zvočniki

Mnogi se zanimajo za dolgo časa, ko se bo pojavil "AIFON-7". Natančen datum izdaje prodane naprave je bil tako množičnemu potrošniku iz različnih razlogov tako zanimiv, vključno z dejstvom, da so razvijalci obljubili, da bodo predstavili izboljšan zaslon naslednje generacije. Ko je pametni telefon postal dostopen, so številni pregledi potrdili, da je posodobitev resnično prisotna. Zaslon je postal svetlejši, kar olajša branje pri močnem soncu. Podpira tudi široko paleto barv, zato so fotografije in videoposnetki bogati s sočnimi, bogatimi barvami.

Značilnosti zvoka

Ko se je pojavil "iPhone 7", so Apple razvijalci odstranili analogno pristanišče za slušalke in dodali drugi zvočnik za stereo zvok. Nahaja se poleg kamere FaceTime in izboljša zvok takoj.

Notranjispomin

Še en lep dodatek je podvojitev velikosti skladišča. Vstopni IPhone 7 ima zdaj 32 GB namesto 16. Drugi modeli ponujajo 128 in 256 GB. To je zelo pomembno, če boste vedno morali upravljati dostopno skladišče z brisanjem fotografij in videoposnetkov. Za primerjavo: IPhone SE ima največjo zmogljivost 64 GB, iPhone 6s pa 128 GB, tako da, če potrebujete veliko pomnilnika, potrebujete model 7.

Kamera

iPhone 7 ima eno iSight kamero z 12 milijoni slikovnih pik, vendar je njena zmogljivost bistveno izboljšana v primerjavi s 6-imi. Objektiv se razlikuje od širše zaslonke f 18, ki daje več svetlobe za boljšo kakovost slike v slabih svetlobnih pogojih. IPhone 7 ima tudi optično stabilizacijo slike, ki je bila prej omejena na večje modele Plus. Bliskavica TrueTone je prav tako 50% svetlejša, zahvaljujoč štirim LED diodam. Predstavniki Apple pravijo, da lahko celo kompenzira komaj opazno utripanje za notranjo razsvetljavo. Na sprednji strani se je fotoaparat FaceTime povečal s 5 milijonov slikovnih pik (kot je bil na iPhone 6s) na 7MP, čeprav ohranja enako zaslonko f 22. Sedaj lahko posname 1080p video in njegova zmogljivost pri šibki svetlobi je izboljšana. Na splošno deluje bolj kot kamera za vzvratno vožnjo, zato bodo vaše zanke vedno videti dobro.

Vodoodporni pametni telefon

Ko je izšel "Iphone-7", je takoj začel razpravljati o svoji deklarirani vodotesnosti. To ni presenetljivo: vsakemu lahko pride do naključnega padca naprave v vodo. Vendar pa Apple priporoča, da je ne odstranite posebejČe to storite, odklopite vse kable in se prepričajte, da so popolnoma suhi, preden jih ponovno poskusite napolniti.

Naslednji model z znakom plus

Mnogi so presenečeni, da ugotovijo, v katerem letu je izšel "AIFON-7". Ker je bil izdan v letu 2016, je še vedno pred novimi pripomočki, tudi veliko kasneje. Danes ostaja ena izmed pogosto kupljenih in uporabljenih naprav. Hkrati je Apple uporabil dobro znano formulo in kasneje izdal še eno različico naprave. Ne bo vas presenetilo z novo zasnovo ali ogromnimi inovacijami, vendar je iPhone 7 Plus odličen telefon.
Ponuja vse, kar ima Model 7 - visoko zmogljive, vodotesne, zvočnike, odlične fotoaparate in dodaja nekatere pametne funkcije, ki so za mnoge uporabnike pomembnejše kot žive značilnosti. Kdaj je prišel iphone-7 plus? Njegov nastop na trgu je zabeležen septembra 2017, to je leto kasneje. V tistem času je bila cena več kot 60 tisoč rubljev. Njegova glavna prednost in dopolnilo je podaljšano življenjsko dobo baterije. Glede na preglede, naprava deluje brez polnjenja za 6 ur dlje kot "iPhone-7", s takšno dejavnostjo uporabe. Zato je pametni telefon primeren za aktivne ljudi, ki uporabljajo mobilne pripomočke ves dan. Edina pomanjkljivost je pomanjkanje hitrega polnjenja.

Sorodne publikacije