Intro za kanal Youtube: kako to narediti sami

Če ste aktivni uporabnik Utouba in ne samo pogledate nekoga drugega, temveč tudi poučujete svojo vsebino, potem ste verjetno že razmišljali o prepoznavnem in edinstvenem slogu vašega kanala. Zahteva vsak lastnik kanala "trik" - je intro kanal YouTube. Kako narediti to z minimalno dolgotrajno uporabo - berite naprej.

Kaj je uvod in zakaj je potreben?

intro, z drugimi besedami, vnos - kratek intro pred dejanskim podjetju vaš video posnetek. Tako kot logotip je uvod še en korak k oblikovanju korporativnega sloga kanala. Pomislite, koliko je čustvo Disney čaroben grad v kino, ali "Twentieth Century Fox darila". Idealno bi bilo, vaš ohranjevalnik zaslona valji je treba prisiliti uporabnika, srce hitreje bije v pričakovanju lep trenutek preživel gledanje video posnetkov.


Če je "šepav" kakovost videa, seveda, ni dober gospodar ne bo pomagalo. Toda, če imate odlične video posnetke, zakaj ne bi naredili kanal še malo bolj zanimiv in prepoznavnega? Nekaj ​​časa na Youtube je bila funkcija dodajanja uvoda s posebnim gumbom v vmesniku samega gostovanja video. Lahko prenesete film za tri sekunde, in se samodejno doda na začetku svojega videa - kot je bilo že prenesli, in tiste, ki ste jo prenesli v prihodnje. Vendar pa je bila ta funkcija iz neznanega razloga odstranjena. Spomladi leta 2015 ustvariti video editor z roko ne le gospodarska, ampak intro kanal YouTube. Kako narediti ohranjevalnik zaslona, ​​če ste leni nered vsam urednik, pomanjkanje veščin ali nihče ne vpraša? Na samostojnih izmenjavah lahko najdete obrtnike, ki bodo naredili vse za vas. Lahko naročijo in kupijo pripravljen uvod za kanal Youtube. Ustvarili bodo videoposnetek za vas in mu zagotovili potrebno besedilo na vašo zahtevo


Ustvarite ohranjevalnik zaslona na lastno pobudo

Če ne želite porabiti denarja in ste prepričani v svoje sposobnosti pri delu z priljubljenimi video uredniki, boste morda želeli sami ustvariti uvod za Youtube. Seveda lahko začnete postopek ustvarjanja neposredno iz videoposnetka in tako bolj prilagodite kanal. Če želite to narediti, morate izbrati iz svojega staleža (ali celo posebnega posnetka za novega) vsak video z lepimi okvirji, kjer lahko rezano dobesedno tri sekunde intro za Youtube kanal. Kako narediti in naložiti videu zahtevani napis (ime vašega kanala, številko in ime serije), je odvisno od določenega video urejevalnika.

Vzemite obdelovanec za uvod

Ta metoda deluje, če vam ni vseeno, kakšno sliko boste imeli kot ohranjevalnik zaslona za kanal Youtube. Kako olajšati proces ohranjevalnika zaslona? Zelo preprosto. Morate po internetu poiskati naročila za uvod. Poiščite obdelovanec, izdelan v istem urejevalniku videoposnetkov, ki ga imate, tako da ga lahko preprosto spremenite. Upoštevajte tudi, da vsi svežnji niso brezplačni, zato ga poiščite takoj, ko boste prejeli brezplačno.
Večina vaših najdb bo izgledala spektakularnoohranjevalnik zaslona z besedami "besedilo" ali "vaše ime", namesto katerega morate v urejevalnik vstaviti pravilno frazo.

Sorodne publikacije