Beležnica s sedmimi karticami: opis, funkcije, nasveti za izbiro

Sodobni zvezki, vsi zrasli z novimi možnostmi. Do nedavnega je bila prisotnost diskretne grafične kartice v prenosniku fantazija. In zdaj je to običajna praksa. Enako velja za vgrajeni modul GSM. Do nedavnega se je taka možnost lahko pohvalila le z najdražjimi napravami. In zdaj prenosni računalnik s sedmimi karticami ni nenavaden. Ta možnost je zelo priročna. Odstrani potrebo po iskanju dostopne točke Wi-Fi. Pogledali bomo najbolj zanimive modele v tej kategoriji. Ampak najprej razumeti, zakaj obstajajo takšni prenosniki na splošno.

Zakaj Laptop Sim Card?

Prenosni računalnik s sedem karticami za internet je zelo uporabna stvar. Omogoča vam dostop do omrežja od koderkoli. Tudi v vlaku ali avtomobilu. To pomeni, da dostopne točke Wi-Fi ni mogoče najti. Takšne naprave pridobijo tisti, ki veliko potujejo. Konec koncev so prenosniki po definiciji mobilna naprava. Torej, zakaj ne more imeti vse funkcije pametnega telefona? Tudi, če imate režo za SIM kartico, se lahko prenosnik spremeni v pogovorno napravo. Kaj? Vgrajen mikrofon je. Torej, tudi z njim je mogoče poklicati. Samo ne zelo udobno. Torej, prenosnik s sedem kartic ni fantastičen. Ostaja le, da izberete najboljše. Pogledali bomo najbolj zanimive modele iz vseh trenutno na voljo na trgu.


Sony VAIO SVZ1311V9R

Vrhunski prenosni računalnik Sony z dobro zmogljivostjo. Devays ima precej kompakten zaslon do 13 palcev in lahko spada tudi vkategorije ultrabook. Naprava je lahka in kompaktna. Na krovu devysa je nameščen dober procesor iz Intel-a in obstaja dostojna količina RAM-a (ne manj kot 8 GB). Prav tako imajo sredstva naprave SSD pogon, ki ima veliko večjo hitrost branja in pisanja kot klasični mehanski trdi diski. Vgrajena je video kartica v prenosniku. Vendar to ne ovira uspešnosti. To je eden redkih prenosnikov, ki vključuje vgrajen modul GSM. Podpira LTE komunikacijski standard, ki vam omogoča, da dosežete visoke hitrosti prenosa podatkov tudi brez povezave z dostopno točko Wi-Fi. Ta prenosnik je primeren za skoraj vse. Poleg cene. "Sonia" zahteva napravo približno 60.000 rubljev. In to je cena minimalne opreme.


HP EliteBook Folio 1040 G1

Ampak tukaj je primer, ki ima še večjo vrednost kot naprava Sony nad njo. Po HP-ju lahko ta prenosnik tekmuje z MacBook-i. In to je res. Novost je opremljena z zadnjo generacijo procesorjev Core i7, ki jo ponuja Intel, in se ponaša z ustrezno količino pomnilnika RAM. Namesto klasičnega trdega diska se uporablja SSD pogon, ki pozitivno vpliva na hitrost celotne naprave. Video kartica je tukaj integrirana. Toda glavna stvar sploh ni. In dejstvo, da gre za prenosnik s sedmimi karticami za internet 4G. Vgrajeni modul omogoča dostop do interneta kjerkoli in kadarkoli. To je celoten čar HP prenosnika. Ja, veliko dražji je od nekaterih njegovih "dvojčkov". Vendar je veliko boljši od mnogih. S tem prenosnikomlahko ga varno uporabljate kot poln računalnik. Kaj je slabo?

Google Chromebook Pixel

Najcenejši od vseh predstavljenih prenosnih računalnikov. Verjetno je njegova nizka cena posledica dejstva, da je nameščen jalov "Chrome OS", ki res ne ve, kako. Samo namestite aplikacije iz Googlove trgovine. In sprememba v "Windsor" ali "Linux" ni mogoča, saj se ta stvar všije v prenosni računalnik na ravni strojne opreme. Ampak ni nič lažjega od povezovanja sim kartice na laptop od Googla. Vgrajeni modul zagotavlja podporo za omrežja LTE in se ponaša z dobro močjo, ki vam omogoča, da delate praktično kjerkoli. Druge funkcije so bolj prozaične: mobilni procesor Qualcomm, majhna količina pomnilnika RAM in skromen pogon SSD. Zato je ta prenosnik najcenejši na seznamu. Ampak za delo je zelo zadovoljen. Lahko tudi poslušate glasbo in gledate filme na njej.

Fujitsu LIFEBOOK T734

To je mojstrovina Japoncev. Prenosni računalnik je opremljen z zaslonom na dotik z vrtljivo ploščo, ki omogoča enemu gibanju, da ga spremeni v zmogljivo tableto. Res je, da zanesljivost takšnega oblikovalca vzbuja resne dvome. Dvojno jedro Core i5 ima dostojno količino pomnilnika RAM, SSD pogon in vgrajeno grafiko podjetja Intel. V prenosni računalnik je vključen tudi gigabitni LAN, visokohitrostni bluetooth, dual-band, Wi-Fi in številne druge zanimive možnosti. Recimo, MTS sedem-kartico za Fujitsu prenosnik ni zapravljanje plastike na vse, in sposobnost za povezavo z internetom na visoki \ thitrosti Odličen modem s podporo za LTE komunikacijski standard se nahaja znotraj. To vam omogoča, da ostanete v stiku tudi tam, kjer so Wi-Fi in internet na splošno fantastični. V tem primeru laptop trdo dela. Nameščen je Windows 10. "Če pa ga želite, lahko namestite tudi Linux. Za razliko od Googlovega izdelka.

Sony VAIO Duo 13 SVD1323O4R

Najdražji in najtanjši zvezek v tem pregledu. Baby Sony ima resnično nenavadno obliko. Obstaja tudi zaslon na dotik z mehanizmom za obračanje, ki prenaša prenosnik v nekakšno tehnologijo prihodnosti. Vendar je njegova cena taka, da popolnoma ne ustreza njenim tehničnim značilnostim. Srce prenosnika je skromno dvojno jedro Core i7. Grafika je vgrajena. RAM-a ni veliko. Še vedno je dokaj skromen SSD pogon. Ampak hkrati za laptop, ki prosi 88000 rubljev. Za kaj se sprašuje? Za vrtljivim zaslonom? Toda zakaj potrebuje ta denar? Situacija prihrani le to, da lahko sedem kartic za prenosni modem omogoči dostop do interneta od kjerkoli na svetu s hitrostjo LTE. Vendar to ne upravičuje tako visoke cene. Sony je očitno nekaj zmedel. Ne morete zahtevati takšnega denarja za prenosni računalnik z zastarelo strojno opremo in precej skromnimi parametri.

ASUS NovaGo

Toda laptop iz legendarnega ASUS-a. Od vseh ostalih se razlikuje po tem, da je za njegovo delo zadolžen najboljši mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 835. Največja količina RAM-a je 8 gigabajtov. Prav tako lahko uporabnik dobi 256 v maksimalni konfiguracijigigabajt na diskih SSD. Operacijski sistem uporablja "Windsor 10", ki omogoča namestitev samo aplikacij iz Microsoftove trgovine. In spreminjanje v polno različico je težko, saj računalniški OS ne podpira procesorjev Qualcomm. Razburljiva diskriminacija pravic uporabnikov. Hkrati pa laptop s sedem kartico za internet 4G deluje precej stabilno. Leptop enostavno ujame mrežo, tudi v najtežjih krajih. In kar je najpomembneje, Wi-Fi dostopna točka ni nujno potrebna. Cena tega izdelka je zelo primerna. Kljub vsem prednostim.

Pregledi lastnikov prenosnih računalnikov z moduli GSM

Tisti, ki so postali srečni lastniki prenosnega računalnika s kartico s sedmimi karticami, opozarjajo, da lahko ta naprava deluje povsod. In to je glavna prednost tega. Devaysy všeč ta načrt za uporabnike, ker ne omejujejo svoje komunikacijske možnosti. Za mnoge je pomembno, da ostanete v spletu pod kakršnimi koli pogoji. In podatki iz prenosnih računalnikov to zagotavljajo. Od mobilnega operaterja morate samo pobrati ustrezno tarifo. Vendar pa so bili tisti, ki niso odobrili prisotnosti mobilnega modema v izbrani napravi. Podatki kolegov kažejo, da prav zaradi tega modula ni mogoče namestiti alternativnega operacijskega sistema (kot je »Linux«) na ta prenosnik, saj mnoge distribucije preprosto ne razumejo prisotnosti mobilnega modula v prenosniku in nimajo posebnih gonilnikov za takšno napravo. Posledično ne deluje. Nekateri so celo kupili laptop samo zato, ker jim je bilo všeč. In približnonimajo mobilnega modema, ker jih sploh ne potrebujejo. Na splošno ni enotnega mnenja o tem.

Zaključek

Torej smo s 4G kartico poskušali identificirati najboljše prenosne računalnike, ki so s tako uporabno komponento razpršili najbolj zanimive modele. Zdaj izbira prenosnega računalnika pripada uporabnikom. Konec koncev, prava izbira lahko temelji le na osebne preference potencialnega kupca. Tehnične značilnosti in videz - deseti primer.

Sorodne publikacije