Cut Mutant - frustriran. Stalker mora poznati sovražnike v obrazu

Verjetno je zamisel razvijalcev Kijev studio GSC Game World je osvojil srca milijonov. Jezik je seveda o igri "S. T. A. L. K. E. R. R.". Konec koncev, od leta 2009 in še vedno navijači čakajo na nove dele. Že zdaj, po toliko letih, igra ne izgubi svoje priljubljenosti. Toda stvar bo šla v članku ne gre za to.

Resnično igra "S. T. A. L. K. E. R. R." ustvaril kult okoli sebe. Njeni dolgoletni člani, z verjetnostjo 100%, vedo, kdo je to. Stalker, novinec, bo izvedel na koncu članka. Zdaj bomo podrobno analizirali ne vnesli uradne serije mutantnih iger in govorili o njenih značilnostih, navadah in še veliko več.


Kaj je znano o mutantu?

Vsekakor lahko rečemo eno: Napaka se je pojavila kot posledica človeške mutacije. To dokazujejo njegove noge - človeška bitja očitno niso bila podvržena mutaciji. Poleg tega je njegova obleka tudi jasen znak, da je bil človek v strašni mutaciji. Mimogrede, ta mutant sploh ni agresiven, napade samo v tistih primerih, ko povzroči sam igralca. Toda poleg tega je spretno obrisal zaupanje.
Na žalost je Zlam mutirani mutant in v seriji iger z njim ne bo deloval, kljub temu pa se je v stavbi iz leta 1935, ki se je pojavila v Chornobylovi senci, videl na lokaciji "vojaških skladišč". Popolno upoštevanje te igre bo težko delovalo, saj razvijalci o tem zelo redko govorijo. Vendar pa obstaja več teorij. Eden od njih priča o tem, da je Fury v S. T. A. L. K. E. R. prišel na svetlobostrašen poskus znanstvenikov. Poskušali so ustvariti univerzalnega vojaka, vendar očitno niso uspeli. Druga hipoteza pravi, da je civilni človek, ki je pred nesrečo živel v bližini jedrske elektrarne v Černobilu. Znano je tudi, da ta vrsta mutantov dobro deluje, ima inteligenco in je sposobna priti v stik z osebo prek pogovora.


Spomini v knjigah

Vsi, ki berejo roman "Pesek ura" Sergeja Nedoruba, ve, da ima mutant neko moč, ki mu omogoča manipulacijo gravitacije. V knjigi so se ti dogodki razvili v okviru raziskovalnega inštituta "Agroprom" v laboratoriju. Tam je ventilacijski jašek poskušal dobiti Zlam - Stalker ga je prestrašil. In da bi to storil, je dvignil ud proti predmetu in izkrivil težo, kar je povzročilo letenje po zraku. Mimogrede, pohabljena leva roka je njegovo orožje. Na splošno je podobna tisti molitvi, enake dolžine in pogosteje prepognjene na pol. Hkrati pa desna roka ni popolnoma mutirana.
V knjigi "Sanje o porazu" (že avtor Kalugin) je to zalezovalka z imenom Gupi. Trdi, da je Zlame (Stalker, glas katerega je rekel, da tega ni povsem prepričan) njegov spremljevalec. V tem odlomku je delil vtise o pojavu mutanta in rekel: »Njegov obraz je bil povsem človek, hkrati pa je bil popolnoma nepremičen in je bil čudna tekstura. vode ".

Življenjski slog in značaj

Zdaj pa se pogovorimokot pri S.T.A. L. L. E. R. je mutant medsebojno vplival s takimi posamezniki in na kakšen način življenja se je obnašal sam. Glavna značilnost Faulta je, da je eden od mutantov, ki pridejo v stik z osebo. Še več, lahko jim pomaga v nečem. In kar je najbolj presenetljivo, ni samo to, kar govori o njegovi modrosti. Iz tega lahko sklepamo, da je miren, vendar ne vedno. Pokaže agresivnost, vendar zelo pogosto. Običajno je varovan le, čeprav lahko na lastno pobudo napada ljudi, vendar to poganja njegova lakota. Mimogrede, vredno je omeniti še nekaj o takem značaju, kot je Zlam: Stalker, ko ga vidi, takoj začne streljati. Ker pa mutant daje posebno roko, jo vedno skrije za pulover. Prav tako ne smemo pozabiti, da je izjemno prepreden, vsaj v nasprotju s svojimi sorodniki. Da bi napadel žrtev (v tem primeru Stalker), se skriva za grmovjem. Poleg tega je sposoben metati kratke replike, da bi pritegnil pozornost. Ko se Stalker približa grmičevju, ga čaka pot izjemne moči.
Če govorimo o tem, kako je junak našega članka povezan z drugimi mutanti, potem je vse zelo slabo: samo jih poje. Seveda ne vsi v vrsti, ampak le majhni posamezniki. Njegova prehrana vsebuje tudi vso hrano, ki jo oseba uživa.

Sklep

O tako skrivnostni naravi, kot je Zlam, Stalker lahko seveda govori neskončno, a žal o njem obstaja zelo malo informacij, ampak tisto, kar je, in ne iz zanesljivih virov. Razvijalci sami govorijo zelo slabo o tem, vendarpodrobnejše informacije, ki jih navaden igralec lahko najde iz knjig, vendar pa je v avtorjevi interpretaciji vpisana napaka, in kar je mislil v igri, absolutno nihče ne ve.

Sorodne publikacije