Najboljše kode za "GTA: Kazensko Rusijo" za avtomobile

Vsi poznamo znano serijo iger "DTA", ki se nanaša na življenje navadnega človeka iz geta. Glavni junak mora dobesedno iti skozi umazanijo v princu, hkrati pa se naučiti vrednosti prijateljstva, okusa laži in izdaje ter skušnjavi denarja. Okoli te serije iger se je zbrala velika skupnost navadnih igralcev, ki poskušajo diverzificirati igro, in edinstvena aplikacija "GTA: Kriminalistična Rusija" se je pojavila v svoji vrsti. Kako ga prenesti V naslednjem članku bomo govorili o oznakah "GTA: Kazahstanske Rusije" o avtomobilih in povedali, katere kode so prisotne v igri.


Kaj so kode DTA in kako jih vnesem?

Po prehodu igre založniki pogosto aktivirajo poseben način, v katerem se igralec pojavi z novimi teksturami, več zmožnostmi, neranljivostjo in še veliko več, kar ustvarjalci dobijo na misel. V seriji GTA, enako, vendar rahlo nasprotno. Med prvim prehodom je možno aktivirati posebne kode, prav tako med igro, ne da bi šli na poseben meni. Nekateri igralci so jih celo naključno aktivirali. Konec koncev, v GTA kodna imena so bolj ali manj logična in berljiva, na primer Aezakmi je treba vnesti tako, da policija ni vas zasledovala. Toda v "Krivični Rusiji" je bila odstranjena. Če želite vnesti kodo, boste morali pritisniti kombinacijo tipk "CTRL + SHIFT + C", kombinacije pisem pa so postale še bolj nejasne.
Mnogi se spomnijo, kako so prijatelji in sošolci drug drugemu posredovali cele liste formata A4ki so napisali vse kode za GTA: San Andreas. Mimogrede, SA je postala kult za rusko govoreči segment igralcev. Navsezadnje je opisal kriminalne dogodke v državah. Druga znamenitost je bil avto. Bilo jih je veliko in vsak je bil dober na svoj način. Vendar ni bilo vedno mogoče najti potrebnih, tako pogosto uporabljenih kod za avtomobile.


Razmeroma nedavno je izšla aplikacija po meri Kazenska Rusija, ki je imela precej veliko resničnih ruskih avtomobilov. Zato lahko v mnogih forumih slišite zahtevo za dajanje kod na "GTA: Kazensko Rusijo" na avtomobile. V naslednjih odstavkih članka vam bomo podrobno predstavili vse obstoječe goljufije.

"GTA: Criminal Russia": šifre za ruske avtomobile

Torej, za začetek boste morali prenesti in namestiti poseben dodatek k "San Andreas" pod imenom "Criminal Russia". Svetujemo vam, da to naredite iz zaupanja vrednih virov, sicer tvegate okužbo računalnika z virusi. Ko vstopite v igro, pritisnite CTRL + SHIFT + C, da odprete poseben meni, v katerega bomo vnesli kode na strojih. «GTA San-Andres: Kazenska Rusija» je precej velik dodatek. Vse goljufije so mu prosto na voljo. Če vam ponudi, da jih kupite za denar - to so lopove.
Nove kode za avtomobile "GTA: Criminal Russia":
 • GUSNHDE - če si leni pogledati stare in poceni avtomobile, se peljati okoli mesta in vpisati kode za nekatere avtomobile preveč lenobe, potem je ta koda za vas. Navsezadnje se z njim zamenjajo vsa konvencionalna voziladragi
 • VPJTQWV - videz dirkalnega avtomobila pred vami. To je točno v "Kazensko Rusija" lahko kupite redke ruske avtomobile. Če avtomobila ne bo všeč, vnesite naslednje: PDNEJOH - bo nadomestil prejšnji avto na drugo, vendar je tudi redko. Priporočamo, da kopirate v odložišče, tako da ga ne boste ponovno vnesli vsakič.
 • Druge kode za "GTA: Criminal Russia" za avtomobile vam zagotavljajo enako prevozno sredstvo kot v običajnem "San-obrazcu Andreas". Tukaj je nekaj izmed njih: AIWPRTON - Tank, EEGCYXT - Buldožer, JQNTDMH - Small Jeep, AKJJYGLC - ATV.

 • Druge priljubljene GTA kode: SA

  Prav tako lahko z določeno kombinacijo črk dosežete različne spremembe v procesu igre, kot so vremenske spremembe itd.
 • BAGOWPG - Raj je dobesedno nad glavo. Morda edina igra, v kateri se to uresniči.
 • ASBHGRB - nadomešča običajne modele prebivalcev po vzorcu Elvisa Presleya.
 • BEKKNQV - Dekleta bodo začela ljubezenski lov za vas.
 • FVTMNBZ - mesto zapolni avtomobile samo iz vasi. Zelo dober način, da se znebite dragih avtomobilov, o katerih smo govorili malo višje.
 • FSNMSMW - leteče čolne.
 • Za zaključek

  Upamo, da ste se veliko naučili o kodeksih "GTA: Kriminalistična Rusija" na avtomobilih. Konec koncev, brez prevoznih sredstev, nismo mogli v celoti uživati ​​gangsterske komponente podobne igre. Priporočamo igranje "Kazenske Rusije" za vsakogar, ki želi izvedeti več o kriminalnem svetu te države.

  Sorodne publikacije