NFS nastavitve: navodila za začetnike, opis igre, skrivnosti in nasvete

Need For Speed ​​je legendarna serija dirkalnih iger, ki se je začela v poznih 90. letih. Zlati čas serije sega v zgodnje tisočletje, ko se je začela zora uličnih dirk in zasledovanje policije. Potem so bili poskusi z zapletom, pravnimi tekmami itd. Zdaj je dirka v negotovem stanju. Po eni strani je sodobna grafika, velika flota vozil in odprt svet, po drugi strani pa mešana ocena navijačev in sporne odločitve glede mehanike. V tem članku se bomo seznanili z nastavitvami v NFS, natančneje, v nekaterih verskih delih. Začnimo vrstni red rezultatov igre.

NFS: Underground and Underground 2

Ustanovitelji žanra uličnih dirk pod nočnim nebom. Prvi del je dodeljen z dinamičnimi dirkami in sistemom ratinga za avtomobile, v drugem pa so bili dodani novi žetoni, odprto mesto, razširjena flota vozil in še veliko več. Oba dela sta polna arkad, zato vožnja avtomobila v njih nima nič opraviti z resničnim življenjem. Vendar pa to ni preprečilo igralcem, da ne bi porabili ur in dni za prilagajanje NFS. Skoraj vse se spremeni: odbijači, spojlerji, toniranje, izpušne cevi, motorji, vzmetenja in celo glasbena oprema. Sprva oči igralca pobegnejo od take sorte, nato pa se začne navajati in izbrati samo tiste dele, ki so resnično potrebni. Ker je kariera v stalnem pomanjkanju sredstev, ni mogoče porabiti vse tuning takoj in ne želijo, ker v naslednji fazi \ todprli se bodo novi avtomobili, ki bodo močnejši in lepši. Oglejmo si nekaj nasvetov za nastavitev NFS: Underground 2.


Nasveti za igranje Underground 2

Torej ste ugotovili, kako upravljati in začeti kariero. Po prehodu več dirk na virtualnem telefonu prihaja veliko SMS s predlogom za nakup novih delov. Ampak ne mudi takoj voziti in porabiti ves denar, takoj, ko jih boste potrebovali. V začetni fazi kariere virtualni trgovec pogosto ponuja vrsto novih pogonov, tako da boste najverjetneje želeli spremeniti prvotne. Če boste porabili ves denar za njo, potem uglaševanje novega avtomobila ne bo več ostalo. Vendar pa si lahko ogledate celotno igro na originalnem vozilu. To storite tako, da avtomobil izpopolnite že od začetka. To je najbolje za Peugeot 105, ki ima odlične osnovne lastnosti iz vseh originalnih vozil.


Samodejna nastavitev

Naslednji nasveti veljajo za nastavitev strojev v NFS: Underground 2. Če menite, da je avto slabo nadzorovan ali počasi pospešen, poskusite spremeniti njegove parametre na preskusni napravi. Če želite priti tja, morate iti v trgovino z rezervnimi deli za motor in izbrati zadnji del. Meritve indikatorjev bodo izvedene na stojalu, nato pa boste lahko spreminjali nastavitve. Za takojšen pregled rezultatov je na voljo zaprta proga, na katero se lahko vozite. Treba je omeniti, da lahko s parametri avtomobila pokvarite toliko, kot želite, vendar vidni vpliv na moč ne bo prinesel - NFS je še vedno polna arkadna igra, v kateri je glavna stvar- zabavno, ne pa realistično prometno vedenje.

Skrite dirke

Med študijem mesta boste naleteli na skrite dogodke. Na ulici se pojavljajo enako kot druge dirke, vendar niso označene na globalnem in minicars. Nekateri morda mislijo, da se to dogaja, vendar ni. Skrite dirke dobite več denarja in dodate tudi odstotek napredovanja. Še en nasvet: to je prehajanje dirk na SUV vozilih. Če jih želite aktivirati, morate najprej izbrati džip v prodajalcu avtomobilov. Po tem se bo zemljevid pojavil na oranžnih predmetih, ki so posebej zasnovani za SUV.

NFS: Most Wanted

Naslednji del je Most Wanted. Nočne dirke so se iz dneva v dan spremenile v odprto mesto, japonski športni avtomobili so se spremenili v drage eksotične avtomobile, pojavili pa so se tudi policija. Nastavitve avtomatizacije NFS: Most Wanted so zelo poenostavljene. To še posebej velja za zunanje uglaševanje. Zdaj lahko podrobno spreminjate več podrobnosti in nastavite osvetlitev ozadja (vendar podnevi ni potrebna). Funkcije tuninga so ostale na isti ravni. Zdaj vam ni treba vstopiti v poseben meni stojala za spremembo nastavitev krmiljenja stroja. Vse spremembe se lahko izvedejo v meniju za premor. Tukaj je prioriteta nastavljena za nadzor, pospeševanje, pospeševanje itd. S spreminjanjem parametrov z drsniki lahko rezultat takoj preizkusite s premorom.

Chase

Ker se je najbolj iskanemu zdelo, da preganja policijo, mora imeti igralec v vseh primerih nekaj pogonov.Dejstvo je, da se stopnja lova dvigne z oceno avtomobila. Če dalj časa ne spreminjate tuninga, bo vaš športni avtomobil postal bolj prepoznaven, zato bo proglašen za lov. Da bi se izognili zasegu avtomobilov, je najbolje zbrati posebne žetone ali občasno spustiti raven iskanja. Če želite to narediti, morate spremeniti videz trgovine.
Če je tveganje zaplembe še vedno veliko, je zaželeno, da se premaknete na drug prevoz in dokončate nalogo. Tako prihranite oba avtomobila. Da ne bi kupili avtomobila na lastne stroške, lahko vedno poskušate dobiti avto od enega od šefov. Konfiguriranje NFS strojev, ki so prišli iz premaganih nasprotnikov, je na voljo tudi v redni trgovini. Torej, če niste zadovoljni z videzom avtomobila, ga lahko vedno spremenite po vaših željah.

NFS: Pro Street

Po igri Most Wanted je izdal del Carbona, ki skoraj popolnoma ponovi prejšnji del. Zato zanj veljajo vsi isti nasveti. Najbolje je govoriti o postavitvi NFS: Pro Street. Prav ta del se je prvič preselil iz polnega arkadnega v polsimulator. Igralec lahko ročno prilagodi kompleksnost upravljanja. Tudi vsi avtomobili so razdeljeni na razrede, tuning pa je razdeljen na discipline dirk. Igra ima gripo (prstan), hitrostne dirke, povleci, osnutke. Vsaka kategorija še vedno ima svojo delitev, vendar se med seboj ne razlikujejo preveč. Za vsak razred morate pripraviti en avto. Vsi avtomobili imajo svoje lastnosti. Na primer, za drift je potrebno vzeti zadnje pogone avtomobila, in za povlecite bo boljesprednji pogon avtomobila, ker je bolj trpežen na cesti.

Pridobivanje strojev

Seveda, konfiguracija NFS: Pro Street za gripo, hitrost, odnašanje ali zmaj potrebuje veliko denarja. Poleg tega morajo vsi avtomobili kupiti. Da ne bi zapravili dodatnega prevoza, se prepričajte, da greste skozi dodatne veje turnirja. Za nekatere od njih dobite darilo za vsak avtomobil. Vendar pa se ne mudi, da bi vse nadgradnje postavili takoj in videli, kako močni nasprotniki pridejo do vas na turnirjih. Na primer, pri tekmovanjih z driftom ne potrebujete vedno najmočnejšega motorja, saj je težje nadzorovati avto na ozkih cestah in strmih zavojih. Poleg namestitve nadgradenj motorja se strojne nastavitve v NFS: Pro Street izvedejo na aerodinamičnem parametru. Da bi dosegli maksimalne pretoke, je potrebno kupiti posebne uteži, spojlerje in dovod zraka. Aerodinamiko lahko spremljamo s posebnim indikatorjem. Ko potekajo vikendi, morate za vsako dirko doseči določeno število točk, tako da v vsoti prečkajo oznako, po kateri se ta dogodek šteje za mino. Ampak ne mudi, da zapustite vikend in dokončate preostale dirke, da dobite največ točk na dogodek. Posledično boste dobili dodatne nagrade. Zdaj o konfiguraciji NFS: Pro Street. Če menite, da je zelo enostavno igrati, poskusite izklopiti pomožne storitve za vožnjo. Obstaja tudi več težavnostnih stopenj v igri. Največposkusiti zaslužiti vse zlate medalje in premagati zapise.

NFS: Payback

Najnovejši del serije je bistveno spremenil koncept igre. Igralec dobi odprto mesto, ogromno floto vozil in dodatne dirke. Toda igra ima več funkcij, ki močno vplivajo na igro. To je poudarek na scenskem načinu in uglaševanju avtomobilov za posebne kartice. Zaradi dejstva, da imate določene junake, morate nujno prenesti zgodbe o zgodbah in rope, da bi prejeli nagrade, odprli nove naloge in prejeli denar. Poleg tega je v celotnem zemljevidu razpršena dodatna tekmovanja in skrivnosti.
Prvič, za sprejemanje edinstvenih avtomobilov, ki niso v salonih, je treba zbrati namige in poiskati podrobnosti strojev na fotografijah. Skupno je treba poiskati 4 dele na različnih težkih mestih, po katerih se bo odprl dostop do avtomobila. Z vsemi rezervnimi deli boste lahko zbrali edinstven prevoz, ki ga v NFS ni mogoče dobiti z drugimi metodami: Payback. Postavitev unikatnih avtomobilov in uglaševanje je na voljo na istih karticah kot pri običajnih avtomobilih. Drugič, glavni del igranja je zaslužek z uglaševanjem kartic. Brez njih ne boste mogli črpati moči avtomobila. Ne mudi se porabiti vseh kartic na en avto. Denar in rezervni deli nenehno manjkajo, zato morajo igralci večkrat tekmovati na isti dirki. Obstaja drugačen način za nadgradnjo - to so darila. Vendar pa ta možnost deluje samo z licenčno kopijo igre. Osredotočite se na lov na policijoavto ni vredno. Preganjanje se začne in se konča na misijah parcele. Takšno odločitev so občudovalci slabo dojeli.

Zaključek

Prebrali smo več različic klasičnih delov serije, pa tudi novo igro. Zgornje dirke se ne razlikujejo v povečani kompleksnosti ali realistični nadzorni mehaniki, zato ne boste imeli težav pri prehodu skozi vas. Koncept vsakega dela je izjemno preprost - osvojite vse dirke, osvojite prvo mesto, točke in si oglejte scenarije, če so prisotne v igri. Podobna shema se že vrsto let uporablja v igrah serije NFS z redkimi umiki in poskusi.

Sorodne publikacije