Samsung UE48H8000AT TV: pregledi, opis, specifikacije, nastavitve in kontrole. TV z ukrivljenim zaslonom

Z odločitvami premijskega razreda se privzeto upoštevajo tehnične značilnosti televizijske naprave Samsung UE48H8000AT. V članku bodo podrobno predstavljeni pregledi lastnikov o njem, njenih parametrih, stroških do datuma in vrstnem redu montaže ter nastavitve. Opaziti je treba tudi prednosti in glavne pomanjkljivosti tega univerzalnega centra za zabavo in zabavo.

Pozicioniranje

Vsak sodoben TV Samsung, ne glede na dolžino diagonale in format izhodne slike, je odločitev o višini premije. V svoji proizvodnji se v vsakem primeru uporabljajo najnaprednejše tehnologije, tehnične lastnosti pa so precej pred časom. Torej, s stališča strojne opreme, res super naprava je Samsung UE48H8000AT. Ocene hkrati kažejo, da njeni parametri v nobenem primeru ne povzročajo nobenih pomembnih pritožb. Toda, tako kot pri vseh drugih teledevicah, je tudi cena v tem primeru visoka. Toda nekaj drugega v tem primeru ni treba čakati. Vsak napredni TV z odličnimi parametri in privzeto zakrivljenimi diagonalami ni na voljo.


Dokončanje

V smislu celotnega sklopa neobičajnega, v ozadju podobnih rešitev, ne more izstopati v okviru tega pregleda, TV z ukrivljenim zaslonom izJužnokorejsko podjetje "Samsung". V njem je proizvajalec vključil samo najbolj potrebno za začetno zagon. Vse ostalo, ki ni vključeno v prvotni seznam dobav, se kupi posebej. Seznam dobav obravnavane rešitve je sestavljen iz naslednjih sestavnih delov:
 • Samsung Premium-TV UE48H8000AT.
 • Nadzorna plošča zanj in komplet baterij za napajanje.
 • Kratka navodila za namestitev in priključitev. Napredni uporabniški priročnik je na voljo v elektronski obliki. Podrobno ga je mogoče preučiti po vklopu TV-naprave.
 • Stojalo za namestitev televizorja na katero koli vodoravno, trpežno in stabilno površino z vsemi potrebnimi pritrdilnimi elementi za montažo. Sistem vertikalne montaže je kupljen posebej, saj v nobenem primeru ni vključen v dobavo.
 • Napajalni kabel za električno napajanje naprave.
 • Enoletni kupon z garancijskim obdobjem.
 • Oblikovanje

  Kot smo že omenili, je model, ki ga obravnava ta material, napredna in funkcionalno ukrivljena televizija "Samsung". V njej je južnokorejski proizvajalec v zadnjih nekaj letih uresničil svoje glavne dosežke, eden od njih pa je danes postal najbolj tehnična naprava. Njegov glavni element je matrika z velikostjo diagonale 48 palcev. Njegova površina je ukrivljena in po mnenju proizvajalca takšna tehnična rešitev močno izboljšuje sam procesogledate To prispeva k dejstvu, da oseba preprosto "potopi" v samo prenos. Celoten okvir ga obdaja z zelo majhnim okvirjem. Spodnji del naprave se nahaja takoj 2 zvočniki. Vsa stikalna vodila so na izhodu na zadnjem pokrovu. Ima tudi 4 navojne luknje za vgradnjo na navpično površino. Vendar pa je podpora za horizontalno montažo na dnu Samsung UE48H8000AT. Ocene dajejo praktično vlogo oblikovanju obravnavane televizije. V njem ni nič odveč, vse je premišljeno do malenkosti. Vsak element ima svoj namen. Na tem, da v svojih pregledih lastniki osredotočijo pozornost.


  Zaslon

  Najmočnejša stran je zaslon Samsung UE48H8000AT. Njegova kakovost slike je resnično presegla vse pohvale. Zaslonska matrika tega televizorja je narejena s tehnologijo LCD. Upoštevajoč, da so bile v času uvedbe te rešitve še vedno v razvoju kvantne matrične matrike, je bila do leta 2014 to najnaprednejša tehnologija. Isti položaj pojasnjuje ločljivost matrike, ki je 1920x1080 (1080r). Format "4K" v tem trenutku je mogoče najti samo v ekskluzivnih televizijskih napravah. Ključni "čip" v tem primeru je bila hitrost osveževanja slike - 1000 Hz. Z njegovo pomočjo tudi najbolj dinamični prizori v tem primeru niso bili izkrivljeni. Vse to dopolnjuje podporo načinu "3D". Paket vsebuje tudi tri pare očal za ogled vsebine v tej obliki.

  Zvok

  Vse televizorji "Samsung" 8 serije vopremljeni z visokokakovostnimi zvočnimi sistemi. Praviloma so sestavljeni iz dveh zvočnikov, kar zagotavlja zvok v stereo tehniki. Toda v tem primeru so razvijalci šli še dlje in dodali akustični sistem in tretji zvočnik, ki dodaja zvok nizkih frekvenc. Dva od njih imata moč 10W, tretja pa 20W. Znesek je že 40W. To je zagotovo več kot dovolj za visoko kakovost zvoka. Če želite, seveda lahko priključite tudi zunanji stereo sistem. Vsa potrebna vrata okoli tega televizorja so tam.

  Uglaševalnik

  Visoka stopnja funkcionalnosti in vsestranskosti se lahko pohvali z vgrajenim sprejemnikom za večpredstavnostne naprave. Zmožen je upravljati vsak tip vhodnega signala, ki ga do sedaj sploh obstaja. Kot vse prejšnje analogne rešitve lahko prikaže tudi lokalne televizijske programe. In je lahko tako analogni obliki in digitalni. V slednjem primeru je zagotovljena podpora za prvo generacijo digitalnega DVB-T radiodifuzije in posodobljeno spremembo DVB-T2. Poleg tega se lahko ta TV brez dodatnih sredstev poveže neposredno z opremo katerega koli kabelskega ponudnika. Tudi prenosi se lahko oddajajo tako v digitalni kot v analogni obliki. Zadnja možna vrsta vhodnega signala je za satelitsko oddajanje. V tem primeru mu strojne nastavitve sprejemnika omogočajo, da sprejme kot najpogostejšo vrsto signala v trenutku, ko je MPEG-2 takoin dobiva zagon v MPEG-4. Posebej je treba omeniti, da so lahko nekateri digitalni programi kodirani. Zato bo morda potreben poseben vpenjalni modul. Za njegovo namestitev je ta rešitev opremljena s posebno razširitveno režo.

  Komunikacije

  Prisotnost idealnega komuniciranja se lahko pohvali s televizorjem Samsung Samsung "Samsung". V tem primeru je samo ena brezžična povezava - Wi-Fi. Z njegovo uporabo je najbolj optimalen način priključitve televizorja na lokalno računalniško omrežje. Seznam vodilnih komunikacij v tem primeru vključuje:
 • vrata HDMI - 4 kose. Z njihovo pomočjo lahko televizor priključite na računalniško sistemsko enoto, sprejemnik ali mini PC.
 • USB konektorji - 3 kosi. V tem primeru lahko iz flash pogonov predvajate različne večpredstavnostne vsebine.
 • En kompozitni in enokomponentni vhodi so zasnovani za povezavo z zastarelimi zunanjimi multimedijskimi rešitvami, ki vključujejo DVD predvajalnike in sprejemnike.
 • Vrata RJ-45 so namenjena za povezavo z internetom.
 • Ena 3,5-milimetrska vtičnica za oddajanje zvoka zunanjim zvočnikom.
 • Mere. Poraba energije

  Televizija z ukrivljenim zaslonom ima naslednje dimenzije: 1079x626x79. Njegova teža je 132 kg, po eni strani je preveč, vendar ne pozabite, da ima diagonalo 48 palcev, in vse je takoj na svojem mestu. S takšnimi dimenzijami in dimenzijami znatno zmanjšajo težobrez izgube funkcionalnosti zagotovo ne bo uspelo. V stanju pripravljenosti poraba tega izdelka ne presega 0,3 W. V načinu delovanja največjo vrednost določijo razvijalci na oznaki 50 W. Energetski razred ustreza specifikacijam "A +".

  Programska oprema

  Glavna programska oprema sistema v tem primeru je OS "Tizen". To je lasten razvoj podjetja "Samsung". Poleg tega se je pojavila razmeroma pred kratkim, vendar je že uspela prevzeti prevladujoč položaj na trgu televizorjev. Takšno programsko opremo uporabljajo vsi moderni LED-televizorji Samsung, vključno z junakom tega članka. Glavni dejavnik, ki prispeva k tako pospešenemu razvoju te platforme, je razširjen nabor aplikacijske programske opreme in nobena od konkurenčnih programskih rešitev nima enake prednosti. Tudi prednosti take programske opreme vključujejo zanesljivost in enostavnost organizacije menija. Zadnji trenutek je zelo pomemben. Omogoča tudi slabo usposobljenemu strokovnjaku, da enostavno in preprosto vzpostavi tako elevizor. Poleg te ravni programske opreme za upravljanje sistema je bil izveden TV s pomočjo glasovnih ukazov take naprave. Ne pozabite, razvijalci in "Skype", za katerega se bo samo morali kupiti zunanjo spletno kamero.

  Zbiranje. Postopek namestitve. Priporočila za izbiro montažnega sistema

  Samsung UE48H8000AT je enostavno sestaviti in konfigurirati. Njena nastavitev je standardna in ni nič nenavadnega v ozadju najbolj podobneganaprave niso dodeljene. Vrstni red v tem primeru je naslednji:
 • Za začetek pripravite prostor za montažo in sklop orodij. Iz transportne škatle izvlečemo ne le televizijo, ampak tudi vse njeno vsebino.
 • Pri namestitvi na vodoravno ravnino namestite popolno oporo. Če nameravate obesiti to rešitev na steno, potem morate kupiti dodaten komplet za Samsung UE48H8000AT. Kakšna montaža na steno je potrebna v tem primeru? To je VESA 200X200.
 • Izvedemo vse potrebne povezave. Najprej napajalni kabel, nato signalni kabel in končno, če je potrebno, zvit par (v primeru uporabe žične povezave z globalnim spletom).
 • Vklopite napravo. Čakamo na dokončanje prenosa. Nato v oknu za poizvedbo podajte datum, čas in lokacijo multimedijske naprave. Če poskušate organizirati in določiti napačno regijo, bodo nekatere funkcije programske opreme deaktivirane.
 • ​​
 • Naslednji pomemben korak je iskanje kanalov. To storite tako, da odprete meni za nastavitve rešitve in izberete podpostavko »Kanali«. Nato aktivirajte možnost "Auto-tuneup". Nato se prikaže posebno okno za poizvedbo, v katerem je prikazan vir signala. V primeru kabelskega operaterja ali lokalne antene se bo postopek iskanja nadaljeval samodejno, vendar morate pri uporabi satelitske antene določiti seznam satelitov in priključkov za povezavo. Na koncu iskanja ne pozabite shraniti rezultata.
 • Na naslednjem koraku nastavimo parametre omrežne povezave. Zaizberemo to vrsto. To je lahko brezžični Wi-Fi ali žični RJ-45. Po potrebi določite masko podomrežja, omrežni naslov, omrežno ime in geslo za povezavo.
 • Nato aktivirajte funkcijo Smart TV. Gremo v uradno trgovino aplikacij in namestimo vso potrebno programsko opremo. Po namestitvi vsakega programa preverjamo njegovo delovanje z obveznim zagonom.
 • Pregledi. Stroški

  Kot je bilo že omenjeno, Samsung UE48H8000AT ni prvovrstna rešitev z nizko ceno in nizko vrednostjo. Cena za to je trenutno v razponu od 27000 do 29000 rubljev. Po eni strani je cena televizije res precenjena. Ampak, če upoštevate njene parametre, potem vse postane na mestu. Pravzaprav je edini minus tega televizorja njegova visoka cena. Niti nima nobenih slabosti. In prednosti tega, kot tudi vse druge TV "Samsung" 8 serije, zelo in zelo veliko. Najprej je treba omeniti fenomenalno visoko kakovost slike, ki je v tem primeru vsekakor nadvse pohvale. Poleg tega je treba opozoriti tudi na zvočni podsistem, ki namesto običajnih dveh zvočnikov vsebuje 3. Zaradi tega podpora zvoka ni odrezana pri nizkih frekvencah in njena kakovost je veliko boljša kot kateri koli drugi neposredni konkurent. Še en plus je vgrajen sprejemnik. To je tako funkcionalno, da ni treba kupiti nič drugega. Zadostuje tudi število priključkov in preživetje zaradi pomanjkanja potrebnega. ZTa poraba energije spada med najnaprednejše razrede do danes, "A +", in s tem ima tudi popolno naročilo.

  Rezultati

  Še en dober TV v seriji modelov znanega južnokorejskega proizvajalca - Samsung UE48H8000AT. Ocene dajejo le en pomemben minus - to je visoka cena. Toda če upoštevamo vse njegove parametre v kompleksu, bo očitnost pravilnega pristopa k oblikovanju cen postala jasna. Tehnične značilnosti te rešitve so tako napredne, da bodo pomembne več kot eno leto. Posledično lastnik take naprave ne bo zaskrbljen zaradi zmogljivosti svojega multimedijskega centra. In to velja za vse njegove sestavine. Istočasno pa isti pregledi kažejo na številne koristi. Med njimi je brezhibna kakovost slike, odlična podpora zvoku, podpora Smart TV, funkcionalni tuner in napredni nabor možnosti povezovanja. Zato, s tehničnega vidika, kako se ne moti, in slabosti preprosto ne obstajajo v bližini tega TV. Pravzaprav in v pregledih te naprave niso samo lastniki, ampak tudi strokovnjaki. Poleg tega je takšen televizor privzeto univerzalen - lahko ga uporabljate skoraj povsod, kjer je to potrebno.

  Sorodne publikacije