Kako narediti zagonsko stran Mail.ru v katerem koli brskalniku?

Internet ne bi bil tako dostopen in odprt za navadne ljudi, če ne bi bilo posebnih iskalnikov. To so tisti, ki imajo dostop do globalne knjižnice vseh znanj človeštva, vedno bodo našli odgovor na najtežja, enostavna in celo neumna vprašanja. Z njimi, študija iz neznanega razloga zgodi več deset krat hitreje, nakup nekaj, ki se naredi na daljavo. Ena od takih iskanj je Mail.ru in v tem članku bo o tem, kako narediti začetno stran Mail.ru. Izkazalo se je, da ni tako težko, vendar je vse v redu.


Kako narediti domačo stran Mail.ru?

Ta iskalnik je namenjen rusko govorečemu segmentu uporabnikov, ravno zato zaradi svoje velike priljubljenosti v državah SND. Njen glavni konkurent na trgu zagotavljanja storitev je "Yandex", ampak Mail.ru bolj kot hitro ustvarjanje elektronskih poštnih predalov. Seveda takšen pristop zanemarja raven zaščite, vendar priljubljenost ne zbledi. Poleg mail-a ima Mail.ru tudi lasten igralni studio, številne dodatke za brskalnik in celo njihove socialne mreže. V tem članku bomo obravnavali izključno dodatke za brskalnike. Podpira vse priljubljene brskalnike, izdane za operacijski sistem Windows. V Linuxu je povpraševanje majhno, zato je poudarek na Windows. Namestitve se namestijo z namestitveno datoteko, ki jo lahko prenesete na Mail.ru ali v spletno trgovino vašega najljubšega brskalnika.Dodatki so popolnoma brezplačni in so razdeljeni na različne elemente (iskanje Mail.ru odgovorov, moj krog, Mail.ru moja stran itd.), Kot tudi na celotne globalne dodatke, ki lahko spremenijo brskalnik v nepriznavanje.


Če zgornja metoda ni popolnoma jasna, vam bo pomagalo naslednje navodilo:
 • Vklopite brskalnik in pojdite na polje "Razširitev".
 • Kliknite gumb "Spletna trgovina" in vnesite iskalno polje: "Mail.ru".
 • Med različnimi dodatki izberite potrebno, naj bo to začetna stran, iskanje, moj krog itd.
 • Konfiguracija Advanced Mail.ru

  Zahteve za sodobne brskalnike so precej visoke, vendar ne vsak založnik izpolnjuje določene zahteve potrošnikov. Mail.ru počne nasprotno: hitro iskanje, priročna uporaba in še veliko več. Če se še vedno vprašate, kako narediti Mail.ru začetno stran, potem je najboljša možnost, da namestite poseben brskalnik iz zgoraj navedenega založnika. Združuje vse funkcije, ki dodajajo običajnim brskalnikom, le v tem primeru boste zagotovo prejeli najnovejše posodobitve programske opreme in vaša varnost bo vedno pod zanesljivo zaščito.

  Zaključek

  Upamo, da je članek rešil vaše vprašanje o tem, kako narediti domačo stran Mail.ru. Zapomnite si tudi svojo varnost, ne prenašajte programske opreme s spletnih mest tretjih oseb. Prenesite aplikacije ali dodatke izključno iz potrjenih virov, običajno v naslovni vrsticiIskanje bo označeno z zelenim znakom, kar pomeni pristnost in varnost spletne strani.

  Sorodne publikacije