Moda za Simčke 3. Kako namestiti paketne datoteke?

Poleg standardnih kompletov znotraj Sims-a je na voljo še ogromno dodatnih materialov, ki pripomorejo k raznolikosti v običajnem načinu igranja. Med njimi so kompleti z oblekami, frizurami in pohištvom. Kdo je poskušal predvajati simulator z modi, je vsaj enkrat pomislil, kako namestiti pakete v Sims 3. Dejstvo je, da se taka razširitev običajno uporablja za vse dodatne materiale za Simse. Spodaj vam bomo pokazali, kako preprosto namestite paketne datoteke v Sims 3.

Vprašanje različic in vprašanje združljivosti

Delo nekaterih materialov je možno le, če je v računalnik nameščena določena različica Simsa. To še posebej velja za različne hekerje, ki spreminjajo mehaniko igre in ne dodajajo novih elementov. Upoštevajoč pravilo, da mora biti različica igre vedno združljiva z datotekami (kot je določeno v "Sims 3" - bomo povedali nekaj kasneje), se bomo lahko izognili veliko napak v programu.


Običajno so informacije o zahtevanih različicah igre določene znotraj opisov dodatkov in modulov. Priporočamo vam, da pred prenosom in namestitvijo ne izgubite pogleda na zahteve.

Kako določiti vaš tip?

Pred namestitvijo paketnih datotek v Sims 3, se morate ukvarjati z drugo konvencijo. Dejstvo je, da nimajo vsi materiali takšne vrste, kot jih potrebujemo, zato so te informacije lahko koristne pri namestitvi in ​​preprosto informativne. Tip je določen z razširitvijo in drugimi metodami, kot je brskanjeIkone niso povsem točne in lahko zavajajoče. Torej, da bi začeli, moramo zagotoviti, da so vse registrirane vrste datotek prikazane na našem računalniku. To naredite tako:
 • Odprite katero koli mapo.
 • Pojdite na meni /nastavitve internih nastavitev, nato pa se na zaslonu prikaže okno z lastnostmi. Zanima nas zavihek "Pogled", v katerem morate najti omembe skritih razširitev. Če je kljukica, jo odstranimo in pritisnemo "Sprejmi".
 • Če ponovno preverite prenesene dodatke, lahko vidite tri glavne oblike v "Sims 3": paket, sims.3pack in sim. Prav oni vplivajo na to, kako naj se postavi material v igri. Obravnavali bomo prvi format in razumeli njegovo namestitev v naslednjem poglavju.

  Kako namestiti paketne datoteke v Sims 3?

  Za začetek moramo igro razumeti in sprejeti dodatno gradivo. Če želite to narediti, prenesite iz internetne okvirne nastavitve in jo razpakirajte na C: Uporabniki uporabniških dokumentovElektronska umetnostSims 3. Potem, če gremo v mapo TheSims, lahko najdemo drugo mapo z imenom Mods. Dvokliknite z miško in pazite na mapo z imenom Paketi. V njej najdemo nointropackage in NoBuildSparklespackage, ki so testne datoteke. Če smo jih našli v mapi z modi, to pomeni, da smo na pravi poti. Zdaj lahko poskusite zagnati samo igro in preverite razpoložljivost in zmogljivost nameščeneaplikacij. Če nič ne deluje, ne smete panike. Ponovno preverite pot do materialov in imen map in popravite napake. Če je vse izšlo prvič, je zelo dobro! Sedaj lahko vse prenesene dodatke ponastavite na mapo Paketi in uživate v posodobljeni igri.

  Kako izbrisati datoteke?

  Če so se že začele navajati ali ustvarjati težave, se lahko vedno odstranijo. Tukaj sta dva načina za to:
 • Za Sims 3 "1.1 ali manj, potrebujemo mapo C: ProgramFilesElectronicArtsTheSims3modspackages. Pomembno je vedeti, da se lahko poti razlikujejo glede na nameščeni sistem.
 • Za različico 1.2 ali novejšo Zahtevano gradivo se nahaja v C: Uporabniški dokumentiDokumentiElektronske liste3 ModsPackages Postopek je enak - preprosto izbrišemo vse potrebne datoteke.
 • Sorodne publikacije