Kaj je najlepši telefon na svetu?

Kako ugotoviti, kateri telefon je najlepši? Ta koncept je zelo širok. Že se je zgodilo, da eden ne vpliva nujno na drugega. Vendar pa se nekateri standardi še vedno oblikujejo. Seveda se je z leti spreminjal in poklonil moderni modi. Konec koncev je osnova za javno mnenje. Obstajajo takšni ljudje, ki cenijo klasiko, medtem ko drugi, nasprotno, pridobijo običajen telefon, potem ko ga okrasijo z različnimi elementi, zagotavljajo izvirnost. Treba je opozoriti, da se je v letu 2017 obseg mobilnih pripomočkov znatno razširil, tako da lahko vsak uporabnik takoj prevzame napravo, ki jo odlikuje spektakularen dizajn. Za to merilo ni enotne ocene. Vendar pa je, zahvaljujoč raziskavam, postalo mogoče poudariti več modelov telefonov, ki jih lahko varno imenujemo najlepši. Ta seznam ne vključuje izključne pripomočke, saj je malo verjetno, da jih bodo kupili navadni kupci. Na primer, Diamond Crypto Smartphone. Njegovo telo je bilo iz platine, okrašeno z dragimi kamni. Seveda je cena te naprave velika - več kot milijon dolarjev. Toda funkcionalna popolnoma ne ustreza sodobnim zahtevam. Zato se ta telefon lahko šteje za naložbo denarja, vendar je popolnoma neuporaben kot glavni namen.

Telefoni najlepših deklet

Če močna polovica človeštva izbere telefon, raje zanesljivost, kakovost in funkcionalnost, potem dekleta namenijo več pozornosti oblikovanju. Po mnenju šibkih,Najlepši pripomočki za leto 2017 so Apple iPhone 7 in seveda korejski proizvajalec Samsung Galaxy S8. Naj na kratko preučimo vsakega od teh modelov.


 • Apple iPhone 7. Vsekakor lahko napravo ameriškega podjetja obravnavamo kot standard lepote. Sedmi model generacije iPhone danes upravičeno vodi na lestvici najlepših mobilnih telefonov v letu 2017. Oblikovalci so naredili veliko dela, zahvaljujoč čemu je pripomoček res kul. Iz njenih tradicij se proizvajalec ni umaknil, ampak je naredil nekaj sprememb. Na primer, zmanjšajte debelino pametnega telefona. Kovinski kovček z zaobljenimi obrazi je napravi omogočil eleganco. Mimogrede, upoštevajte, da je "jabolko" design začel kopirati večino kitajskih podjetij, tako da njihovi izdelki začeli uporabljati veliko povpraševanje, saj niso vsi kupci lahko kupite, nedvomno, poceni iPhone 7. Tudi, zadnjo vlogo pri izbiri tega modela je igral barvno raznolikost . Skupno je v vrstici predstavljenih 5 variant. Pravijo, da za vsak okus obstajajo tako klasične kot žive. Vendar pa je med anketami deklet največje število glasov prejelo zlato kopijo.
 • Samsung Galaxy S8. Ta pametni telefon je neposredni konkurent iPhone 7. Konkurenčnost obeh podjetij omogoča uporabnikom, da uživajo resnično čiste telefone. Dati primat nekomu od njih je precej težko, zato ga je vredno zapustiti po presoji uporabnikov. Očitno lahko rečemo, da je model korejskega proizvajalca osvojil srca mnogih deklet. Razvijalci so se odmaknili od sprejete zasnove in novega pripomočkagumbe za krmarjenje, tako da premaknete nadzorno ploščo na zaslon. Kar se tiče slednjega, zavzema skoraj celotno prednjo ploščo. Izgleda zelo lepo. Debelina ohišja je nekoliko večja od debeline iPhone 7 (8 mm v primerjavi s 73 mm), vendar ne povzroči, da bi bila naprava zapletena in neprijetna. Galaxy S8 v roki leži kot napihnjena kljub svoji velikosti.
 • Najlepši telefonski gumb

  Paleta telefonov s tipkami nima enake sorte kot v telefonski liniji za pametne telefone, toda med prodanimi modeli so bile lepe naprave.
 • Sony Ericsson T650. Klasični monoblok z netrivijalno obliko. Izvirne funkcije so vidne v vsem, od primera do konca s tipkami. Vendar pa ne le zaradi tega se lahko imenuje lepa. Privlačnost telefona dodaja zaslon, ki je zaščiten s kvarčno steklo.
 • Fly LX800 Sapphire. Na prvi pogled ta model pritegne pozornost kupcev. Njena torbica, čeprav iz plastike, vendar kovinski in usnjeni vložki, je neobičajna. Izvirnost tega modela se ne konča. V odprti obliki lahko tudi školjka preseneti. Če zgornji del zaslona nima svetlih podrobnosti, potem je tipkovnica precej impresivna.
 • Motorola Moto Z8. Ta model je "drsnik". Težko bo opaziti lepoto v zaprti obliki, vendar boste, ko boste odprli telefon, takoj opazili nenavadno obliko. Najprej je vredno pozornosti posvetiti kotu odpiranja zgornjega pokrova - telo dobi konkavno obliko, zaradi česar se ponavlja krivulja osebe. Spodnji del telefona je videti tudi originalenzaradi obokanih vertikalnih linij.
 • HTC 10

  Seznam najlepših telefonov na svetu je vključeval pripomočke, ne le premije, ampak tudi srednji segment. Večina uporabnikov, ki nimajo 40-50 tisoč rubljev za nakup iPhone ali korejski vodilni Samsung Galaxy, je opozoril na oblikovanje tajvanskega proizvajalca HTC. Po mnenju večine uporabnikov je model z indeksom 10 presegel ne le konkurente, temveč vse ostale naprave te blagovne znamke. Prvič na sprednji plošči telefona ni logotipa, iz katerega je pravkar dobil pripomoček, ko je prejel nekakšno "polet". Kovinski kovček z obrnjenimi konci daje občutek visoke cene. Spredaj je proizvajalec namestil steklo 2,5 D. Na okvir, ki poteka vzdolž oboda, ni okroglosti, ki izgleda vsaj nekoliko grobo, vendar ne odvzame pametni telefon pritožbe.

  Xiaomi Mi Mix

  Če izberete najlepši telefon, ne morete prezreti izdelkov podjetij iz srednjega kraljestva. Leta 2017 so nesporni voditelji blagovne znamke Xiaomi. Vsi modeli tega proizvajalca so precej privlačni, vendar se lahko najlepši imenuje Mi Mix. Glavna prednost pametnega telefona je zaslon brez okvirja. Zaseda več kot 90% površine sprednje površine. Zaradi tega so bile zgornje in spodnje meje čim bolj zmanjšane, prav tako pa je bila premaknjena tudi snežna kamera. Najdete ga spodaj. Ta odločitev, nedvoumno, izgleda nenavadno. Originalnost tega modela daje keramično telo. Obstaja nekaj barvnih možnosti. Črne sezname se prodajajo v trgovinah, vendar se beli pojavijo kmalu.

  Xperia X pametni telefonSony

  Sony Xperia X - ne samo najlepši telefon, ampak tudi praktičen. Ohišje je izdelano iz aluminija. Je zanesljiv, izgleda čudovito, zelo tanek (79 mm). Velik zaslon z bogato paleto privablja ne samo dekleta, ampak tudi moške. Oblikovanje jasno kaže na stil podjetja. Stranice ohišja so ravne, vogali so rahlo zaobljeni, vendar pa pametni telefon ne postane okoren in celo, nasprotno, daje izvirnost. V barvni asortiman izbrati najprimernejšo možnost ni problem, saj proizvajalec ni pičil z raznolikostjo.

  LG G6

  Leta 2017 je LG predstavil vodilni model, ki ga lahko varno imenujemo "najlepši telefon". Novost je povzročila resnično ogorčenje. Pri oblikovanju pripomočkov so vsi uporabniki brez izjeme uživali. Prvič, proizvajalci so se odločili, da opustijo krožna križišča, ki je zdaj nekoliko presenečena, vendar potrošnika niso razburila. Prav ta odločitev je prišla na moje zadovoljstvo tistim, ki so že utrujeni od predlogov. Kant, ki prehaja s strani, je poliran, učinkovito poudari pozornost glavnih plošč. Kar se tiče zadnje platnice, je izdelana iz Gorilla Glass 5. Nekaj ​​uporabnikov je bilo razburjenih, ko so odkrili, da proizvajalec ni predstavil živih barvnih možnosti. Vendar upoštevajte, da tisti, ki so (črna, platina, bela), izgledajo spektakularno.

  ASUS ZenFone 2

  Najlepši telefon je znan tudi vsem ASUS proizvajalcem. Izvirnost zasnove ZenFone 2 takoj pritegne pogled. Spodnji del ohišja je čudovit prosojen vzorec. Ko se smer svetlobe na njej razprši vrazličnih straneh iz ene točke, ki je centrirana. Tudi ta model je označen z lokacijo funkcijskih tipk. V tem pametnem telefonu ni ničesar na straneh. Gumb za vklop je na vrhu. Zelo nenavadno za mnoge je bila odločitev razvijalcev, da bi na zadnjem pokrovčku prikazali "rocker" glasbo. Toda uporaba je bila zelo priročna. Zagotovo je to tisto, ki je dodalo izvirnost telefona in ga poudarilo v ozadju drugih naprav. Oblika hrbtne platnice je obokana, zato je pametni pametni 55-palčni telefon zelo udoben tudi v roki majhne ženske.

  Zaključek

  Tako je bil v članku predstavljen najlepši telefon na svetu (priložene so foto naprave). Seveda lahko nekdo reče, da obstajajo tudi drugi pripomočki, ki si zaslužijo takšen naslov. Da, zagotovo je. Niso zaman rekli: "Koliko ljudi, toliko misli."

  Sorodne publikacije