Kako samostojno preveriti tarifni načrt za MTS?

Načela pridobivanja in uporabe sim-kart v različnih mobilnih operaterjih se praktično ne razlikujeta. Torej, v podjetju MTS: če želite uporabiti storitve komunikacije naj bi nakup najprimernejši tarifni načrt. Večina strank, zadovoljnih s pogoji pogodbe, niti ne razmišlja o možnosti njihove spremembe. Vendar pa včasih obstaja potreba in obstaja vprašanje, kako preveriti tarifni načrt na MTS. Kot eden največjih mobilnih operaterjev v naši državi, mobilni telekomunikacijski sistemi svojim uporabnikom ponujajo različne možnosti za izboljšanje potrebnih informacij o svojih računih, aktiviranje dodatnih paketov, spremembo nabora storitev, itd. vprašanje, kako preveriti tarifni načrt na MTS.


Možnosti za prikaz podatkov o številki

 • Prek mobilnega telefona: z vnosom kombinacije številk in simbolov.
 • S tehnično podporo uporabnikom.
 • Prek interneta (prek uradne spletne strani mobilnega operaterja ali programa, ki se lahko namesti na telefon ali tablični računalnik).
 • Poglejmo podrobneje, kako lahko dobite zanimive informacije o računu z vsako od zgornjih metod.

  Katera ekipa naj preveri tarifni načrt MTS prek mobilnega telefona

  Ta način pridobivanja informacij je najbolj primeren, ker ne zahteva dodatnih pogojev.(razpoložljivost internetne povezave, možnost klica itd.). Z uvedbo USSD zahtevkov ne morete samo razjasniti informacij o tarifnem načrtu, temveč tudi spremeniti, prekiniti ali povezati vse možnosti. Podobne možnosti so prisotne tudi pri drugih mobilnih operaterjih. Če želite izvedeti vaš tarifni načrt MTS, vnesite * 111 * 59 #. Informacije bodo prikazane na zaslonu mobilne naprave.


  Kaj naj preveri tarifni načrt MTS prek storitve za podporo strankam

  Drug način za preverjanje podatkov o številki, ki ne zagotavlja internetne povezave, je klic oddelka stranke. Omeniti je treba, da je popolnoma brezplačen za naročnike omrežja. Če se obrnete na svetovalno službo, lahko uporabite funkcije samodejnega informatorja in poiščete vse potrebne podatke, prav tako pa se pogovorite z menedžerjem, ki vam bo po potrebi pomagal poiskati nov tarifni načrt z ugodnejšimi pogoji. Za povezavo morate vnesti kombinacijo 0890 in pritisniti klicno tipko. Pomembna pomanjkljivost tega načina informiranja je visoka čakalna doba, saj lahko včasih čakalna vrsta preseže 10 minut.

  Uporaba interneta za preverjanje tarifnega načrta

  Za napredne uporabnike interneta je na voljo celoten arzenal orodij za upravljanje lastnih računov. Če ga želite uporabiti, morate obiskati uradno spletno mesto mobilnega operaterja, ga registrirati in slediti sistemskim pozivom. Ta možnost je primerna za ogledpodatkov iz računalnika ali prenosnega računalnika. Če želite dostopati do orodja za upravljanje računa, uporabite brezplačno mobilno aplikacijo, ki jo lahko prenesete prek trgovine za ustrezne naprave. Dostop do osebnega kabineta, kot v primeru spletne strani, poteka po telefonski številki. Po prvem vnosu podatkov pa jih je možno shraniti, kar pomeni, da vam ni treba vsakič prijaviti z odprtjem aplikacije na mobilni napravi.

  Drugi načini

  Če zgoraj opisani načini pridobivanja informacij niso preveč uporabniku prijazni, na primer ni mogoče uporabiti interneta, vstaviti kartico SIM v napravo ali je odsotna, potem pa kako preveriti tarifni načrt MTS (Rusija) v tem primeru? Če želite to storiti brez obiska v pisarni ne boste mogli, se morate obrniti na pisarno podjetja, zaseči osebni dokument in sedem, če je na voljo. Za naročnike sosednje države, ki so zmedeni, kako preveriti tarifni načrt za MTS Belarus, razpoložljive možnosti za preverjanje prek interneta, zahtevajte * 111 * 12 #, s storitvami za podporo strankam za isto številko, ki se uporablja za stranke v Rusiji .

  Sorodne publikacije