Igre na PC-ju 2015: seznam najboljših

Seznam iger za leto 2015 na osebnem računalniku se razlikuje po tem, da med ogromnim številom projektov obstajajo tisti, ki so čakali že leta in se je izkazalo, da so res kakovostni. V različnih zvrsteh imajo novi studiji in stari razvijalci svoje mojstrovine. Vsak oboževalec bi moral vedeti za njih, da bi poskusil na svojem računalniku.

Classic RPG

Seznam iger za leto 2015 na PC-ju vključuje dve neverjetno zanimivi projektni vlogi, ki se obravnavata kot poklon klasiki. Prvi, Undertale, je narejen v dvodimenzionalni stilistiki in spretno vrne igralce med prvimi konzolami. Pozornost je usmerjena na zanimivo zunanjost, zgodbo in enostavno igranje. Drugi razvojni program se imenuje Pillars of Eternity in uporabnike pripelje v pravljico za več dimenzij in raznoliko magijo. Pogled od zgoraj, klasična kontrola z miško spominja na prvo računalniško RPG. Oba projekta sta od kritikov prejela devetdeset točk, kar v igralništvu ni tako pogosto. Že to dejstvo namiguje na njihovo vrednost.
Velikani žanra igranja vlog
Seznam iger v letu 2015 na osebnem računalniku dopolnjujejo kultni legendarni projekti Witcher 3: Wild Hunt in Fallout 4. Prvi ponuja priložnost za nadaljevanje Geralta iz Rive. Tokrat išče svojega oddelka za Cyrusa, s katerim je povezana njegova usoda. Na poti se bo moral soočiti z različnimi manifestacijami človeškega zla in raziskovati ogromen svet. Svoboda gibanja, na stotine zanimivih elementov igranja in zaplet, ki se razvija v odvisnosti od izbire uporabnika v različnih trenutkih. To je tozaradi teh vidikov se je projekt uvrstil na seznam najboljših iger leta 2015 na osebnem računalniku.

Fallout 4 ni nič manj epsko delo, ker spreminja igralca v svet, ki je preživel jedrsko vojno. Opazen je bil četrti del njegovih neverjetnih možnosti za interakcijo z zunanjim svetom, svobodo delovanja, zapletenost in možnost prilagajanja likov in zgradb. V tem svetu so razvijalci lahko živeli na stotine ur. Vse naloge (dodatne in osnovne) se ne morejo zaključiti niti v enem mesecu.
Stealth Action
Žanr "prikrite akcije" se počasi razvija v industriji računalniških zabav, leta 2015 pa se je seznam iger na PC-ju takoj dopolnil z dvema dragocenima projektoma v kategoriji. Prvi je ustvarjanje Hidea Kojima in se imenuje Metal Gear Solid V: Fantomska bolečina. Protagonist se zbudi po devetih letih spanja, saj domovino spet potrebuje njegovo pomoč. Igralci dobijo priložnost za opravljanje misij v tihih umorih ali za urejanje pravih krvavih kopeli. V igri je možnost, da se premikate po lokacijah in uporabljate različne prevoze. Poleg tega bo zgodba globoko šokirala vsakogar.

Druga mojstrovina se imenuje Batman: Arkham City in nadaljuje linijo pustolovščin Dark Knight. V tem času so se zločinci kot Pugaloo, Dvoliky, Penguin odločili združiti proti glavnemu sovražniku. Sedaj se bo protagonist moral boriti proti vsem in jim ne dovoliti, da izpolnijo svoje zahrbtne načrte. Igra se je nekoliko spremenila, dodana raznolikost, upravljanje prometa in še veliko več.

Pričakovanjavsi uporabniki

Samo nekateri projekti na seznamu iger za obdobje 2015-2016 na osebnem računalniku se lahko ujemajo s svojo popularnostjo z Grand Theft Auto V. Peti del je čakal vse brez izjeme in razvijalci so mu dali pravo mojstrovino za oboževalce. Ocena kritikov 97/100 točk govori o veliko. Med akcijskimi igrami noben projekt, ki bi bil celo blizu, ne bi mogel ustrezati višinam tega kultnega vesolja. Igralci se vrnejo v svojo najljubšo državo San Andreas in mesto Los Santos, ki ga pestijo korupcija in laži.
Trije glavni junaki se srečujejo ob istem času, da gredo na zadnji posel in si zagotovijo bogato življenjsko prihodnost. Vsi imajo svoj niz posebnih znanj in drugačnega značaja. Poleg tega so ločeno na voljo za različne dodatne misije (tenis, golf, plavanje itd.). Velikost vesolja se je znatno povečala, število novih razpoložljivih funkcij pa se je povečalo za desetkrat. Grafična komponenta igra vlogo. Izboljšan motor prikazuje sliko, ki je podobna resničnosti na monitorju.

Arkadne igre

Ne vsi uporabniki imajo radi arkadne igre, toda za ljubitelje seznama iger, izdanih na PC-ju v letu 2015, bo nekaj zanimivih projektov. Prvi od teh je Velocity 2X, kjer so zlobni tujci Woki osvojili Zemljo. Odrešenje sveta je ležalo na ramenih poročnika Kai Tane. Ima neverjetne sposobnosti in je sposobna upravljati vesoljsko ladjo, ki jo je treba pogosto opraviti v igri. Če je igralec pripravljen, da se potopite v to pustolovščino, potem se morate pripraviti na več kot pet deset različnih nivojev z nevarnimi sovražniki in ugankami.

Arcoulov Downwell ni podoben izvedbi prvega projekta in je nekakšen poklon modi dvodimenzionalnih iger. Zgodba o dečku, ki se spusti v globoko jamico za zakladi, ni zanimiv, vendar se proces igre dobesedno zaljubi v sebe. Podobna je 2D igri na predponah, kjer ste morali preleteti lokacijo in streljati sovražnike. Pomembno vlogo je imela črno-bela zasnova z rdečimi notami. Slog "dvodimenzionalnega nuirja" bo zagotovo zadovoljil ljubitelje igre.

Doživetja

Na PC-ju so igre leta 2015, ki niso podobne nobenemu drugemu delu na seznamu najboljših projektov. Za te zasluženo si lahko računate na Vodič za začetnike. Razvijalci ne postavljajo uporabnika nobenih posebnih ciljev, temveč preprosto ponujajo priložnost za raziskovanje ogromnega števila abstraktnih univerzumov. Namigujejo na določene občutke, čustva, dejanja in celo na vas mislijo o pomenu vsega, kar se dogaja v človeškem življenju. Nekateri svetovi s podrejenostjo prve osebe bodo fantastični, drugi pa bodo podobni običajni resničnosti. Ugotovitev pomena in prenašanja igre je resničen dosežek.
Povsem nasprotni projekt v avanturističnem žanru je delo studia Telltale Games, imenovanega Tales iz Borderlands. Zgodba o herojih iz prvotne serije, ki so prispeli na skrivnostni planet Pandora v iskanju zakladov in bogastva. Komedijska stilistika in svetli znaki se spominjajo igralcem, dolžina petih epizod pa bo trajala več večer.

Fighting

Boj proti žanru - eden najmanjših v igralništvu. Redko vennepozabni spopadi, ki lahko tekmujejo z drugimi mojstrovinami. Prijavite se na TOP najboljših iger leta 2015 na osebnem računalniku, ki se je takoj lotil dveh projektov. Prva je desetina legendarne in ena najstarejših Mortal Kombat serije. Smrtonosni boj odloča o usodi svetov in zemeljski zagovorniki bodo morali ponovno braniti čast svojega planeta. Tokrat nevarnost prihaja iz čarovnika Kuan Chi in starega boga Shinoka. Ujeli so veliko znakov in uspeli vdreti v Zemljo. Uporabniki bodo morali skozi desetine bitk premagati nevarnega sovražnika. Tekmovanje v tej slavni igri je potekalo z drugo tekmovalno igro z naslovom Guilty Gear Xrd -SIGN-. Igranje v njej poudarja klasike žanra. Veliko število znakov, ki so na voljo v bitkah, lestvica za posebne tehnike, kot tudi mnoge druge zanimive podrobnosti. Oba projekta imata oceno več kot 80 točk in si zaslužita pozornost.

Spletne igre

Če je uporabnik zainteresiran za najboljše igre 2015-2016 na multiplayer PC, potem je vredno pozorno najprej na Heroes of the Storm. Blizzard Studio je velikan v igralništvu, saj ima vsak njihov razvoj velikanski uspeh. Ta projekt žanra LANGUAGE ni bil izjema. Avtorji so vzeli vse znane osebnosti iz svojih prejšnjih del, ustvarili veliko različnih kart za bitko in prišli do zanimive taktike razvoja prvakov s pomočjo sposobnosti. Rezultat je bil projekt, ki je tekmoval z velikani lige Legend in Doti 2. Druga najboljša plačilna spletna igra je World of Warships. Razvijalci iz studia Wargaming.net svoje delovne izkušnje temeljijoslovitega simulatorja cisterne in premaknila bitke v morje. Igralci lahko prevzamejo nadzor nad eno od ladij iz preteklosti, tako da se v ekipi tovarišov borijo z nasprotniki za nadzor vodnega sektorja. Dinamični spopadi in spektakularni uboji so zagotovljeni vsakemu uporabniku. Sklep Torej, seznam voditeljev:
 • Undertale;
 • stebri večnosti;
 • Witcher 3: Divji lov;
 • Fallout 4;
 • Metal Gear Solid V: Fantomska bolečina;
 • Batman: Arkham City;
 • Grand Theft Auto V;
 • Hitrost 2X;
 • Downwell;
 • Vodnik za začetnike;
 • Zgodbe iz obmejnih območij;
 • Mortal Kombat;
 • Krivi Gear Xrd -SIGN-;
 • Heroji neurja;
 • Svet vojnih ladij.
 • Sorodne publikacije