Budilka teče: navodila, pregledi

Vrh možganske aktivnosti in človeške dejavnosti kot celota pade v jutranjih urah. Obstajajo ljudje, ki vstanejo brez težav. Ampak včasih se vsak od nas sooča z nepremagljivo željo, da bi spal dlje. Da bi stvari opravili, se morate pravočasno zbuditi. To pomaga pri posebnih napravah. V tem članku bomo razpravljali o eni izmed njih, in sicer o budilki.

Opis

Dimenzije naprave so majhne, ​​samo 125h85h9 cm. Teža je 350 gramov, budilka se napaja z baterijami AAA. Štirje so. Vstavijo se v poseben predel, ki je zaprt z majhnim vijakom. Naprava je izdelana iz visoko kakovostne plastike, kolesa pa so prekrita z gumo. Budilka je na voljo v več barvah. V omrežnem prostoru lahko najdete napravo, izdelano v beli, črni, modri, oranžni ali rožnati barvi. Guma v vsakem primeru bo bela. Kolesa so masivna. Potujejo brez težav, ne samo na laminatu, ampak tudi na preproge.


Na zgornji strani budilke je več majhnih okroglih gumbov, ki vam omogočajo prilagajanje časa, izbiro načina in nastavitev ur in minut. Spodaj je velik ključ z besedami "Dremež", ki izklopi budilko. Na eni strani je majhen zaslon LCD, nad njim pa sta še dva gumba. Budilka izgleda kot majhen smeškasti robot. Spodaj je odstranljiv pokrov, ki skriva štiri baterije. Celoten sklop naprave vključuje navodilo,ki podrobno opisuje imenovanje vsakega gumba.


Gumbi

Budilka, ki zjutraj teče iz zaspane osebe, je izdelana v minimalističnem slogu. Vendar to ne pomeni, da je proizvajalec opustil vse elemente, ki so del te teme. Budilka ima več gumbov, od katerih vsak opravlja določeno funkcijo.
 • S pritiskom na gumb "H" ("h") lahko izberete čas, ki ga želite prebuditi.
 • "M" ali "m" omogoča nastavitev minut.
 • S tipko "A" ("a") lahko izberete čas, v katerem se bo alarm ponovil.
 • "T" ali "t" - gumb, ki aktivira možnost nastavitve budilke.
 • Vsako jutro se obrne, mehanizem ima zaslon LCD, ki prikazuje čas. Nad njim sta dva gumba. Na desni je ploščat gumb, ki omogoča vklop budilke. Prikazuje majhen zvonec. Levo, s sliko v obliki kolesa, je gumb, ki aktivira tekoči način. Zagotovljena je funkcija "Enakomerni dvig". Imenuje se "Dremež" in vam omogoča, da izberete časovni interval, skozi katerega se bo alarm ponovil. Tokrat mehanizem začne teči.

  Nastavitev časa

  Da bi vas pravočasno zbudili, mora biti ura budilke Clocky pravilno nastavljena. Kako izbrati?
 • Najprej pritisnite gumb "T" ("t") in počakajte, da zaslon utripa.
 • Po tem morate uro urejati z gumbom "H" ali "h".
 • minute lahko spremenite s pritiskom na gumb "M" ("m").

 • Za izhod iz načina nastavitve časa morate znova pritisniti "A".

  Aktiviranje

  Čas je izbran. Kaj storiti naslednje? Kako aktivirati način, ki se imenuje "Fugitive Alarm"? Navodila so navedena v tem članku. Najprej morate klikniti na velik gumb, ki se imenuje. Ne morete ga sprostiti, dokler se na zaslonu ne prikaže ikona v obliki kolesa.

  Način "griz"

  Obstajajo različni modeli, ki prikazujejo budilke. Nekateri omogočajo, da nekaj minut po prvem signalu ležite v postelji in se nato začnete premikati. Naprava Clocky ima način "Dremež". Lahko aktivira ponavljanje signala.
  Če želite omogočiti ta način, morate klikniti na gumb "Dremež", nato na "A" in za "M". S to kombinacijo se nastavi časovno obdobje za ponavljanje signala. Privzeto je ena minuta. Njegova največja vrednost je 9 minut. Če je parameter nič, se mehanizem nemudoma premakne. Pomembno je vedeti, da budilka zjutraj, po aktiviranju načina "Pun down", omogoča samo eno priložnost za spanje. Po drugem signalu bo mehanizem ustvaril zvoke in čez nekaj časa se bo zavrtel v udoben prostor, potem pa ga bo težko najti.

  Pozitivne lastnosti

  Budilka, ki teče zjutraj, ima več prednosti pred drugimi napravami. Prvič, ta mehanizem lahko imenujemo "razumen". Sooča se z oviro na svoji poti, poskuša ga premagati in išče načine, kako ga obiti. Poiščite gaBudilka, ki uide in se skrije, postane težja, saj naprava nenehno spreminja pot svojega gibanja. Drugič, mehanizem je zaščiten pred poškodbami. Oblikovan je tako, da lahko zlahka pade z višine do enega metra. Tudi če je ponoči ostala na stolu ali mizi ob postelji, še vedno začne pobegniti in se skriti, preden je skočil s hriba. Kljub temu, da proizvajalec zagotavlja visoko obstojnost naprave, je ne sme padati z višine več kot 60 cm, kar preprečuje propad koles.
  Tretjič, lahko nastavite veliko možnosti. Na primer, dajte si možnost, da spite devet dodatnih minut. Poleg tega se lahko prilagodi tudi čas vožnje alarma. Vrednost se lahko giblje od 20 do 100 sekund. Če želite spremeniti nastavitev, morate dvakrat klikniti na gumb "t". Po tem se na LCD-prikazovalniku prikaže številka 1. To pomeni, da bo alarm potekel dvajset sekund. Privzeto Skupaj je pet intervalov:
 • vrednost 2 ustreza 40 sekundam;
 • vrednost "3" ustreza 60 sekundam;
 • vrednost 4 - premik traja 80 sekund;
 • Vrednost 5 ustreza 100 sekundam.
 • Seveda obstajajo slabosti, ki se pojavljajo v budilki. Cena je približno 3 tisoč rubljev, je vse odvisno od trgovine. Če naročite spletno napravo, morate plačati prevoz. Katere so slabosti budilke? Ni veliko. Najpomembnejša pomanjkljivost je, da je napravo mogoče zapreti na nedostopno mesto, ker so dimenzijealarmne ure so majhne.

  Sorodne publikacije