Kako odstraniti "One Around" iz računalnika: najpreprostejše metode

Aplikacija "One Around" je bila izdelana posebej za uporabnike istega omrežja za družabno mreženje (kot se verjame, da je to omrežje). Vendar pa imajo mnogi uporabniki pogosto vprašanja o tem, kako odstraniti "One Around" iz računalnika, saj se v večini primerov za komunikacijo ne uporablja internetni brskalnik, temveč odjemalski program. O tem ni nič posebej zapletenega. Za razmislek predlagamo nekaj preprostih metod, ki uporabljajo orodja stacionarnih in mobilnih sistemov ter programsko opremo tretjih oseb.


Kaj je "One Around"?

Začnimo s samim konceptom tega, kar predstavlja to omrežje, in poleg tega vzpostavimo tudi programček. Izrazito rečeno, imenujemo ga socialno mrežo, nekako se jezik ne vrne. To je precej sel na podobo in podobnosti ICQ, Mail.Ru Agent, Viber, Telegram ali Skype z omejenimi zmogljivostmi. Primer bi bil "Moj svet", vendar so nekatere osebne strani, vendar ni nič takega.
Da, res je, da med registriranimi uporabniki lahko najdete veliko znancev, vendar to ne pomeni, da boste lahko brskali po njihovih straneh ali ustvarjali lastne publikacije, kot je na primer predvideno na Facebooku. Vse se nanaša na banalno pošiljanje kratkih besedilnih sporočil, glede na pogled pa so na voljo le vprašalniki z minimalnim številom podatkov. Ni presenetljivo, da mnogi imajo vprašanja o tem, kako odstraniti vprašalnikOkoli, dopisovanje ali celo računalnik ali mobilni applet sam. Za začetek si poglejmo nekaj preprostih korakov v programu, če ga je uporabnik namestil v računalnik ali mobilni pripomoček.


Kako izbrisati račun "One Around" (vprašalnik in korespondenca)?

Na splošno je odstranitev vseh podatkov na najbolj radikalen način mogoče z brisanjem registriranega računa, ki ga je mogoče obnoviti v tridesetih dneh od datuma vložitve prijave.
Toda predpostavimo, da uporabnik ne želi izbrisati samega programa, temveč se poskuša znebiti zgodovine sporočil. Vprašanje, kako v operacijskem sistemu Windows izbrisati korespondenco »One Around«, je rešeno popolnoma elementarno, tako da vnesete dialog z uporabnikom, ki ga želite izbrisati, in pritisnete gumb za brisanje vseh sporočil. Enako velja za mobilne applete, saj sam vmesnik Messengerja za različne operacijske sisteme ni posebej različen.

Kako odstraniti "One Around" iz računalnika v obliki programa: sistem orodij

Še ena stvar - odstranitev samega programa (stacionarnega ali mobilnega). V pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih lahko to storite z nastavitvami aplikacije ali s katerim koli optimizatorjem, z njegovim arsenalom odstranjevanja nameščenih (ali sistemskih) programčkov, kot je orodna vrstica All-in-One ali kaj podobnega.
V sistemu Windows je problem, kako odstraniti "One Around" iz računalnika, v večini primerov najlažji način rešiti z uporabostandardni del programov in komponent je v "Nadzorni plošči".
Mnogi uporabniki iz nekega razloga menijo, da izginotje ikone programa iz namizja po zaključku postopka odstranitve kaže na uspešno dokončanje postopka in popolno odstranitev programa. Nič takega! In poskusite poiskati isti "raziskovalec" po imenu ali založniku aplikacije! Našli boste število preostalih komponent, ki jih lahko primerjate s tistimi, ki so nameščene pod okriljem Mail.Ru (in jih lahko ročno izbrišete ročno). Če so datoteke in mape zaklenjene, uporabite aplikacijo Unlocker (včasih celo skrbniške pravice ne pomagajo). Po tem, je priporočljivo, da zaženete nekaj optimizator ali ozko črto registra čistejše program za čiščenje vseh "repov" in tam. In šele potem lahko govorite o uspešni odstranitvi programa iz računalnika.

Dodatni pripomočki

Še lažje je, če ne uporabljamo ročnih tehnik, je vprašanje, kako odstraniti "One Around" iz računalnika v celoti, rešeno z uporabo deinstallerja. Eden od najmočnejših je iObit Uninstaller. Seznam nameščenih aplikacij je zelo podoben standardni lupini programov in komponent sistema Windows, zato morate najprej najti želeni programček in izvesti standardni postopek odstranitve.
Nato uporabite zmogljivo skeniranje, v katerem bodo najdeni ostanki datotečnega sistema in registra, kar bo uporabnika prikrajšalo za njihovo neodvisno iskanje. Ponavadi vse najdenopredmeti se dodelijo samodejno. Če se to ne zgodi, izberite vse, kar je tam, in ga izbrišite tako, da aktivirate funkcijo za brisanje datotek (točka na dnu glavnega okna).

Kratek povzetek

Tukaj je vse o dveh popolnoma preprostih načinih odstranitve opisanega selarja. Dodati je še treba, da se vprašanje odstranitve te aplikacije pogosto najde, saj sam program ne predstavlja nič posebej zanimivega in ustvarjenega na podlagi močnejših aplikacij, ki so razširile zmogljivosti v primerjavi s tem apletom.

Sorodne publikacije