"H" na telefonu - kaj je in zakaj?

"H" na telefonu - kaj je to? To vprašanje so postavili skoraj vsi mobilni uporabniki. Še posebej pogosto se pojavljajo različni dvomi o nerazumljivih ikonah od neizkušenih uporabnikov, vendar to ni presenetljivo, ker ni lahko razumeti vzhoda. Torej, "H" na telefonu - kaj je to?

Eden od komunikacijskih standardov

Uporabniki mobilnih naprav pogosto opazijo jasne in ne zelo jasne ikone na vrhu zaslona. Ti zapisi nam povedo, koliko je baterija napolnjena, obstajajo nova sporočila in trenutno ujamejo omrežje.


In črka "H" na telefonu - kaj je to? Podobna ikona uporabniku pojasni, da je v območju pokritosti 3G visoke hitrosti interneta.

Kaj to pomeni

Vaša mobilna naprava trenutno uporablja eno od najhitrejših načinov povezovanja in povezovanja v omrežje. To je precej visoka hitrost, na primer odlična rešitev za gledanje majhnega videa na internetu ali pri poslušanju glasbe. Trenutno je to eden izmed najbolj priljubljenih oddaj za mobilno internetno oddajanje.

Druga notacija

Upamo, da ste na telefonu ugotovili "H" - to je to. Zdaj bo veliko lažje razumeti, kaj pomeni "E", "3G", "LTE", "H +". Prvič, signalizirajo hitrost, s katero deluje vaša naprava, nato pa vam bomo povedali več o njih:
 • E - eden izmed najhitrejših standardov, takšna povezavaoznačuje razdaljo od baznih postaj ali značilnosti tarife vašega operaterja. To je zelo počasen internet, dovolj je videti vreme z zamudo, potem pa v najboljšem primeru.
 • 3G. To je sodobnejša tehnologija. Omogoča vam udobno komuniciranje v družabnih omrežjih in poslušanje glasbe z majhnim prenosom, vendar je bilo pred sedmimi leti pravi preboj na področju mobilnega interneta.
 • H (včasih imenovan 3G +), sama ikona na vrhu zaslona, ​​ki je tako moteča za mnoge. To pomeni, da je zelo dobra internetna povezava zagotovljena pri visokih hitrostih. Možno je gledati video posnetke ali igrati spletne igre na mobilnih napravah.
 • LTE (4G). To je najnovejši standard komunikacije za mobilni dostop do interneta. Hitrost takšnih pametnih telefonov je primerljiva s povezovanjem z rednim, vodilnim internetom. Varno je prenesti zelo zmogljive datoteke, gledati filme, uporabljati socialna omrežja. Vendar je v Rusiji in po svetu ta tehnologija sorazmerno mlada, zato območje pokritosti ni tako veliko kot prejšnji standardi, kar pomeni, da lahko omrežje včasih izgine. • "H" na vašem telefonu: kaj onemogočiti

  Možno je, da interneta ne potrebujete v mobilni napravi. V tem primeru je bolje, da se obrnete na operaterja in poberem ugodnejšo tarifo, tako da ne miruje. Če želite začasno onemogočiti omrežje, pojdite v nastavitve, odvisno od pametnega telefona. Ponavadi je to tako imenovana "zavesa - ko je na."zaslon s prstom od zgoraj navzdol in izberite stolpec "mobilni podatki" ali "povezava". Potem morate samo počistiti - in v napravi ste začasno izklopili internet.
  Da bi ponovno omogocili omrezje, morate opraviti podobne operacije v obratnem vrstnem redu. Toda, da je internet deloval in da je bila ikona izgubljena, so z namestitvijo dodatne programske opreme, ki je precej dolga in brez pomena, potrebne bolj zanesljive in zapletene tehnične manipulacije.

  Izhodi

  Torej smo ugotovili in odgovorili na vprašanje: "H" na telefonu - kaj je to. Kot lahko vidite, je takšna značka povsem neškodljiva navedba obsega delovanja internetnega omrežja na vašem pametnem telefonu.

  Če morate odstraniti še eno od zgoraj navedenih ikon (ki bo tudi onemogočilo internet, morate opraviti enake postopke prek nastavitev.

  Sorodne publikacije