Kako "življenje", da bi našli vašo telefonsko številko?

Če pozabite svojo številko, je to precej preprosto, še posebej, če naročnika nekaj časa SIM kartica ni uporabljala, ali pa po nakupu kompleta v kabini ni bilo veliko časa. Pomnilnik lahko osvežite in si zapomnite osebno zaporedje številk na več načinov. V trenutnem članku bo povedal, kako "Life", da bi našli svojo številko.

Različice informacij

Obstaja več načinov za pridobitev informacij kot telefonske številke naročnika. Na splošno lahko določite več osnovnih in najprimernejših možnosti:
 • klic na mobilno ali fiksno enoto z določilno številko;
 • pregled dokumentacije, izdane pri nakupu kompleta v prodajnem salonu;
 • vročanje kratkih ukazov;
 • klic operaterja;
 • samodejni govorni sistem.
 • Preglejmo vsako od zgornjih postavk in navedemo primer, kako se "Life" najde njihova telefonska številka.

  Ogled dokumentacije ali klicanje druge telefonske številke

  Če je bila nedavno kupljena sedem kartic, potem najverjetneje naročnik še ni uspel izločiti dokumentacije, ki je bila dodana ovojnici s kartico s sedmimi karticami. V njem si lahko ogledate informacije o svoji sobi. Pokličete lahko tudi drugo številko, to je lahko klic na mobilni telefon ali stacionarni telefon s funkcijo identifikatorja klica. Na zaslonu se prikaže kombinacija številk. Če je na tej kartici s sedmimi karticami aktivirana možnost proti določitvi, ki jo želite poznati, ta metoda morda ne bo delovala.


  Pokliči operaterja

  Kako "življenje" najti svojo številko na drug način? Na vsa vprašanja, vključno s takšnimi "banalnimi", lahko greste na podporno linijo. Svetovalec kontaktnega centra bo zagotovil potrebne informacije. Za naročnike v Belorusiji je brezplačna telefonska številka klicnega centra 909 (ali 920). Če izberete ustrezen element v glasovnem meniju, morate počakati, da zaposleni odgovori na klic. Za ukrajinske stranke operaterja "Life" številko drugega - 5433. Od njega, lahko pokličete brezplačno in izvedeli zanimive informacije.


  Uporabniške različice so dve:
 • klic operaterju;
 • avtomatski elektronski sistem.
 • Mimogrede, čakanje na odgovore strokovnjaka ni nujno potrebno, lahko uporabite glasovni meni. Če se premaknete na svoje elemente, lahko poslušate zanimive informacije o sedem kartici, s katere je bil opravljen klic. Upoštevajte, da se za naročnike Ukrajine in Belorusije uporabljajo različne telefonske številke za klicanje v kontaktne centre. Ko se povežete s naročniško storitvijo, boste morali najprej izbrati jezik.

  Kako "življenje" pozna vašo številko s pomočjo kratkih ukazov?

  S pomočjo USSD storitve lahko dobite vse informacije o vaši številki. Operater "Lifu" je napovedal potrebo po pojasnitvi njihovega števila s strani naročnikov in poudaril posebno kombinacijo znakov za to:
 • * 161 # - ta zahteva bo takoj pojasnila ne samo vašo številko v mednarodni obliki, ampak tudi ugotovila, katero tarifotrenutno aktivirana na SIM kartici. Ta kombinacija je primerna samo za prebivalce Ukrajine.
 • * 115 # - Podobno vprašanje, ki ga lahko uporabijo naročniki iz Belorusije. V ustreznem sporočilu, ki bo poslano na kartico SIM, iz katere je bila podana zahteva, bo naveden tudi tarifni načrt (njegovo ime).
 • Te zahteve so brezplačne, njihovo število je neomejeno. Za naročnike, ki jih zanima, kako naj "Life" najdejo svojo številko, je priporočljivo, da shranite poizvedbe v imenik. To bo v prihodnosti pomagalo hitro in po nepotrebnem opozoriti na edinstveno zaporedje številk.

  Zaključek

  Ta članek je govoril o tem, kako ugotoviti vašo številko o življenju (Belorusija). Podani so bili tudi nasveti in triki za pridobitev podobnih informacij v Ukrajini.

  Sorodne publikacije