Cromwell je rezervoar igre World of Tanks

World of Tanks Koliko ur je bilo porabljenih, koliko podružnic se črpa, koliko donatov je priključenih in bitke so zmagale! Še posebej za tiste, ki so v rezervoarju, in še nikoli niste slišali, kaj je to, je vredno pojasniti, da je World of Tanks multiplayer online igra, ki predstavlja tretje osebe za vožnjo simulatorja in resnično razburljive bitke. No, seveda, vsak izkušen igralec mora imeti idejo o tem, kaj moraš vedeti, da boš dobro igral in se ne združi v vsako drsališče. Eno od teh pravil je dobro poznavanje vašega avtomobila. Naj gre za tank, artilerijo ali PT. Ta članek je jasno napisan in bo prikazal vse podlage in pasti za igranje na takšni napravi, kot je Cromwell - rezervoar šeste ravni.


Značilnosti

Kot veste, ima vsak avtomobil svoje parametre in za njih je bistvenega pomena, da vedo, zlasti za izkušene igralce, ki se ne nameravajo bolj pogosto združevati kot naročila velikega beloruskega Rand. Cromwell je rezervoar, katerega značilnosti bodo predstavljene spodaj.

Videz

Kar se tiče videza, je malo mogoče opaziti. Relativno majhna velikost, ki je, mimogrede, plus v igri, ker je sovražnik veliko težje priti v majhen objekt. Prav tako lahko rečemo, da je "britanski" na šestem nivoju dovolj podrobnih podrobnosti, kot je majhna strojnica na sprednji strani telesa, žarometi na strani stolpa in še veliko več. Čeprav v primerjavi z istim Tiger ali T-34-85 Cromwell - tank (glej sliko spodaj), podoba, ki ni tako dobro \ tpripravljen.


Ognjena moč

Praviloma so igralci na prvem mestu zaskrbljeni zaradi ognjene moči bojnega vozila. In tukaj imajo "Britanci" nekaj za povedati. Njegove značilnosti so naslednje:
 • 135/135/175 enot škode;
 • stopnja požara - 1538 posnetkov na minuto;
 • škoda na minuto - 2076 (enota /minuta);
 • lom oklep je 145/202/38 mm;
 • Širina sto metrov je samo 0,36 m;
 • za konstrukcijo je 230 sekund;
 • vse to s strelivom 64 kosov.
 • Torej lahko rečemo, da Cromwellov rezervoar v svetu tenkov nikakor ni najhujši. Še posebej za vašo raven. Rolerji z avtomobili na višji ravni - za ta primer ni problema. Seveda, za en strel, ne boste naredili veliko škode, vendar se lahko prebijemo. Da ne omenjam, da je Cromwell, če ga primerjamo z drugimi šestimi nivoji, rezervoar, ki se na splošno lahko šteje za mob.

  Mobilnost

  Odkrito povedano, prav pri mobilnosti je Cromwell - tank, ki ne pozna enakosti. Parametri so naslednji:
 • najmanjša in največja masa - 2802/2950 t;
 • moč motorja - 650 litrov. s.;
 • Specifična moč - 2319 litrov. c /t
 • največja hitrost - 64 km /h;
 • hitrost obračanja - 50 deg /s;
 • Hitrost obračanja stolpa je 48 deg /s.
 • Precej hitro za srednjo raven. Takšna mobilnost je lahko huda in dobra podpora težjim zaveznikom.

  Živahnost

  Sposobnost odbijanja sovražnikovih udarcev in preživetja pod ognjem - spretnost je zelo koristna, vendar nič ni popolna. Drugače bi bile bitke dolgočasne. Tu so torej parametri:
 • jakost - 750enote;
 • rezervacija primera - 63/42/31 mm;
 • rezervacija stolpa -76/63/57 mm.
 • Takšno zaščito se lahko varno imenuje karton, vendar pa se je v dobrih rokah mogoče popolnoma izogniti zadetkom.

  Opažanje

  To je zelo pomemben kazalnik za vse vrste opreme. Pravočasno opazite sovražnika, osvetlite sovražnikove zaveznike in si pridobite prednost v boju - odličen adut in zavjet zmage. "Britanec" za to postavko prikazuje naslednje značilnosti:
 • pregled - 360 m;
 • obseg komunikacije - 570 m.
 • Kazalniki so zelo povprečni, vendar niso slabi za to tehniko.

  Moduli

  Kaj lahko prihrani praktično opremo, to so moduli. Z artilerijo in PT je vse jasno - rogovi, mreža - in lahko se boriš. Ampak Cromwell je tank, ki zahteva bolj subtilen pristop. Ker postavitev te enote ni na višini, je priporočljivo postaviti smernico za sprožitev. Torej, okrepiti slabosti. Takšna poteza bo v veliko pomoč pri streljanju v gibanju. Po istem načelu je na vas, da namestite pošiljatelja. Težave niso največje, vendar vam prebojni oklep omogoča, da streljate, ne oklevajte. Zato morate z uporabo modulov povečati število zlomljenih tekmecev.


  No in na stari način - stereotube. Konec koncev, kaj bi lahko bilo bolj prijetno za izkušenega igralca, kot da bi povzročil nekaj utripov sovražniku, ko sploh ne razume, kje je razstavljen?

  Perky

  Kaj še vedno nujno potrebuje Cromwell? "World of Tank" je skrbel ne le o razlikah v razvoju in izboljšanju tehnologije - tudi posadka ni ostala na poti. Perky, to je vrednomisliti Prva stvar, ki jo je treba prenesti s posadke katere koli tehnike, je žarnica. To je veliko lažje igrati, vedoč, ali je avto osvetljen ali ne. V tej spremembi potrebuje tudi težko cisterno, in SB, in firefly, kot tudi topništvo.
  Nadalje - več. Kot smo že omenili, je treba poleg krepitve moči postopoma znebiti tudi šibkih. Zato je po žarnici zaželeno, da se stabilizator črpa za erekcijo. Nato lahko že po želji prenesete hruške. Temelj je položen.

  Kako igrati Cromwellov rezervoar

  Torej je vse kupljeno in napolnjeno. Kaj storiti naslednje? Čas je, da se vrže v bitko. Vendar je dobro opremljena tehnologija le na pol poti. Postavi vprašanje: "Kako igrati Cromwell tank?". Za začetek, bodite pozorni na prednosti "železnega konja", njegove ravni in razreda. S čim lahko Cromwell zadovolji? To je povprečna hitra šesta raven z dobrim prebojnim oklepom. Potem je bolje razstaviti vse po delih.

  Zemljevid

  Kam gremo v Cromwell? Možno je igrati dvesto trideset bojev, hkrati preučevati zemljevid vzdolž in navzven, vendar obstaja nevarnost, da se razvrstitev raziskovalcev pokvari zelo velika, zato je bolje, da predčlanimo potrebne informacije za določeno vrsto bojnega vozila. Poznavanje terena je velika prednost za vse igralce. Na globalni ravni to omogoča, da ugotovite, kje je pokrito območje največjega strela, kje je bolje vstati, da ne osvetli samega sebe in kje se odvija glavni boj. Tudi z lokalnega vidika je veliko prednosti: kjer lahko hitro pobegnete iz ognja, kjer je primerno igrati se iz zbora aliod stolpa, kako najbolje premagati nasprotnika. Za Cromwella, mesto z dobrim pogledom, s potjo za umik in priložnost za prodor na dogajanje, če je potrebno, je zelo primerno.

  Vloga v ekipi

  Poleg dobrega znanja posamezne igre je pomembno razumeti svoje mesto v ekipi, ker je kolektivni uspeh višji od posameznika. Zelo redko je, da lahko eden od igralcev odvrne ekipo, zlasti če je dobro usklajena. Skupna igra - to je tisto, zaradi česar je "World of Tank" zanimiv. Kako v tem primeru igrati Cromwella v ekipi?
  Tukaj je treba zapomniti, da je "Briton" - srednji rezervoar, katerega adut je v ravnotežju med hitrostjo in orožjem. Da, lahko vstopite v vlogo gasilca in dajte zaveznikom zavezniške položaje, vendar se lahko podprete. Cromwell je rezervoar z majhno izgubo in najverjetneje bo samo škodoval sovražniku, nekdo pa bo vzel nekoga drugega, avto je močnejši. To je škoda, seveda, toda to je usoda srednjih kmetov. Čeprav je WBP vsemogočen in nepredvidljiv, se lahko zgodi, da bo Cromwell zajel največje število stavkov.

  Taktične bitke

  Čas je, da analiziramo, kako se obnašati, pri čemer je Cromwell pri roki. Rezervoar, karkoli že je, ima svoje posebne nianse in razlik v upravljanju. Ko že govorimo o "britanski", je treba omeniti dve relativno sprejemljivi možnosti. Prva možnost je boj od daleč. Z udobnim položajem z dobrim pogledom in možnostjo, da se skrijete pred ognjem z obeh strani, lahko začnete čakati na tekmece. Začetek bitke ni čas za izpolnitev stavkov. Ko vidimo sovražnika, je dovolj, da naredimo nekaj udarcev inizginejo, tako da v zameno ni prišel. Tu je velika vloga potrpljenja. Potem, ko se je konjeniška ekipa (v obliki seva) že raztegnila in vstopila v bitko, je mogoče in podnaglet. Medtem ko so sovražniki šli na zaveznike, se lahko tekmeci začnejo razstavljati. Še vedno pa je pomembno zagotoviti, da se krogla sovražnih avtomobilov ne vrne na položaj Cromwella. Čas je, da občasno spremenite lokacijo, vendar le odvisno od poteka bitke. In tukaj je izmenjava. Tukaj morate paziti na vodstvo. Če je na strani zaveznikov oprijemljiva prednost, je čas, da se prebijemo v bitko, raziščemo zemljevid, iščemo neproizvedene trofeje ali gremo naravnost do zajetja baze. Toda v primeru premagovanja ekipe je potrebno zagnati obrambo baze. Tako lahko prihranite vsaj nekaj možnosti za zmago. Ko je zasedel udoben položaj, je treba zagovarjati lastno bazo. Morda bodo sovražniki šli enega za drugim, kar bo močno poenostavilo nalogo, a tudi če se razmere popolnoma drugače razvijajo, je blizu baze običajno vredna umetnosti, ki lahko pomaga rešiti situacijo.
  Druga različica igre za "Britanca" je igra ognjene krogle. Morali boste voziti z veliko hitrostjo, od zavetišča do zavetišča, s poudarjanjem sovražnikov in hkrati spuščanjem lupin. Ta različica igre je bolj zapletena in manj praktična, saj je malo verjetno, da bo mogoče dolgo držati pod sovražnikovim ognjem. Po nekaj zadetkih bo Cromwell padel nazaj v hangar, zato moraš biti potrpežljiv. Ta taktika poteka tudi, če se Cromwell znajde na dnu topa. Tukaj ne bo mogoče narediti veliko udarcev, zato je boljeobrnite enoto v lahki in začnite sijati.

  Cromwell B

  Poleg klasičnega "britanca" je njegov bližnji sorodnik - premija v igri "World of Tank" - Cromwell B. Ta enota v številkah ni daleč od sestre. Enake težave s stabilizacijo pištolo, isto karton, enako sprejemljivo škodo. Edina stvar, ki jo lahko prosim, je, da je mobilnost že okoli 20 do 30 višja od standardne Cromwell. Prav tako lahko iz prednosti omenimo dejstvo, da je bilo ob nakupu posadke na tankerju že izčrpano vojaško bratstvo. Na splošno igralec dobi isto "Britanko", vendar je upravljanje nekoliko lepše. Vse je pogojeno in omenjeno. Najpomembnejša stvar v igri in življenju pa je previdnost, potrpežljivost, timsko delo in trezen pogled na situacijo. Dober boj in vezanost WBB!

  Sorodne publikacije