Kaj je def: prost prevod in pomen besede v igri

V zgodovini človeštva je bilo izdanih okoli 10.000 računalniških iger. To je ločena oblika umetnosti. Zaradi velikega števila iger, igralci neprestano izumljajo različne žargone. Ena od njih je beseda "def". V vseh delih ima drugačen pomen. Obstaja tudi sleng z nasprotnim pomenom - "off".

Zdrav razum

"Def" izvira iz angleške besede defence. Njegov prost prevod je obramba, obramba. V računalniških igrah ima izraz več pomenov. Prva je nastavitev znakov. Druga je posebna taktika igre. Koncept ima različne interpretacije, odvisno od konteksta. Oseba se mora osredotočiti na situacijo, da bi razumela, kaj je "def". Prav tako mora igralec upoštevati igro, ki je bila predvajana na računalniku. V Cs, Wot ali WoW beseda ima različne pomene.


"Def" in parametri znakov

Najpogosteje se ta izraz uporablja v World of Warcraft. "Def" v igri - je sposobnost za zaščito značaja. Če je kazalnik visok, potem junak ne bo prejel velike količine izgub iz pošasti in šefov, saj je njegov oklep zmožen "okrniti" sovražne napade. Uporabniki povečujejo vrednost zaščite z uporabo visoko kakovostnega orožja. Najpogosteje je to verižna pošta in oklep. Beseda "def" pomeni in prevod v World of Warcraft - je zaščita znaka pred sovražnimi napadi. Razlaga velja ne samo za to igro, ampak tudi za aplikacije MOBA in MMO.

Vrednosti v Dota 2

V tem delu slang pomeni poklicati ekipo ali posamezne igralce, da zaščitijo svoje ozemlje.Lahko je tudi katera koli druga parcela na zemljevidu, ki jo nasprotniki želijo poškodovati. Ta vrsta sporočila se prenaša prek glasovnih in besedilnih klepetov.


Sklede vseh igralcev pravijo: "def mzs". Izraz pomeni, da mora ekipa braniti osrednji del zemljevida. Večinoma sporočilo izraža praktično celotna ekipa. Ker tega problema ne more rešiti več igralcev. Zaradi takšnih napadov obstajajo konflikti med zavezniki. Včasih se ljudje ne odzovejo na zahtevo ekipe.

Kaj pomeni črpanje defa

Ta stavek v igri "Doto 2" igralci zahtevajo izboljšanje zaščite. Skozi igro igralci igrajo "defa". Ta koncept ima drugačno ime - "banda". Proces črpanja je dokaj preprost. Za to najde igralca samotenca ali nizko stopnjo zaščite. Potem uporabnik uniči sovražnika. Razlogi za nujnost črpanja "def":
 • Kvantitativna prednost v zavezniški ekipi. Na ta način se lahko igralci hitro premikajo, medtem ko sovražnik ni v igri.
 • Uničite različne zgradbe. Na primer pištolo ali loputo. Skoraj nerealno je zaščititi te objekte pred nasprotniki.
 • Ta akcija je najpomembnejša in prinaša ekipo do zmage. Zavezniške obrambne sile lahko negativno napadajo sovražnika. Ker sovražniki nimajo sredstev za ofenzivo. Tako ekipa skozi črpanje dobi bodisi zmago bodisi prednost v moči. Prav to dejanje pomeni "def" v drugem delu "Doti".

  Defenzivna strategija

  Najpogostejši pomen "def" je taktika ozemeljske zaščite. To še posebej velja za skupinske igre, kot so Counter Strike ali WoT. Ker njihovi igralci pogosto naročajo, da "okužijo določeno ozemlje". To pomeni obrambo pomembne strateške točke. V vsaki igri se obramba odvija drugače. Vse je odvisno od programa, ki ga začne oseba. Pogosto pod tem konceptom igralci razumejo ukrepe, ki so usmerjeni v izbiro ugodnega položaja. Na njej bodo igralci preživeli večino svojega časa. Vendar pa ekipa izbere posebno opremo ali tehnike za taktiko zaščite. Tako bodo lahko ljudje uničili sovražnika od začetka dobrega položaja. Ta taktika pomeni, kaj je "def" v igrah. Izraz se razteza na skoraj vsa dela.

  Kaj je "def" v CS

  Najbolj pogosto taka taktika izbere skupina posebnih sil. Ker morajo teroristi položiti bombo na zemljevid. Posebne enote so v krajih, kjer bo sovražnikova ekipa namestila eksplozivno napravo. Teroristi lahko tudi "oskrunjajo", če imajo talce. Ker je treba posebne sile sprostiti. Teroristi tako izberejo ugoden položaj in čakajo na skupino nasprotnikov. Te taktike imajo slabosti. Kot igralci v Counter Strike že dolgo navajeni na ljudi, ki ščitijo določeno ozemlje. Bistvene prednosti te strategije ne prinašajo obrambe v tej igri. Vendar ima pravico do obstoja.

  Def v svetu cistern

  V igri ta koncept pomeni, da bo igralec stal v grmovju ali za kamnom in čakal na napad sovražnika. Lahko je tudi posebna reliefna karta ali stavba. Ta stil igre v rezervoarjih ima kotin slabosti. Tudi nekateri stroji preprosto niso sposobni "določiti" zaradi nizke vidljivosti in visoke vidljivosti. Pogosto obrambne taktike izberejo igralci v razredu tehnik Pt-Sau. Ker imajo ti rezervoarji visoko stopnjo zakrivanja in pregledovanja. Primeri, ko so igralci "Defoff" v World of Tanks:
 • visoko prednost v nasprotniški ekipi. Obrambne taktike, ki jih izbere ekipa, ko so zavezniki postali nekajkrat manj od sovražnikov. Ta vrsta igre lahko včasih pripelje ekipo do zmage.
 • Inženiring s šibkimi rezervacijami in dobro maskiranje. Priporočljivo je braniti ozemlje, če oseba igra na takem rezervoarju, saj ne bo podvržena sovražnim tankom. Za usposabljanje nasprotnikov mu bodo ostali zavezniki. Pogosto taktika "defa" uporablja lahke, težke in srednje tanke.
 • Ekipe. Na nekaterih zemljevidih ​​lahko voditelji izberejo posebno nastavitev za defa. Med njimi bodo le tisti rezervoarji, ki se lahko borijo v tem slogu. Prav tako bo vedno prisoten avto z visoko mobilnostjo in pregled v ekipi, ki bo pokazal lokacijo nasprotnikov.
 • Neizkušenost. Šele ob začetku igre ljudje ne razumejo, kam naj gredo. Ljudje pogosto gredo na položaje, kjer jih hitro ubijejo. Kot rezultat, igralec odloči, da bo stal v grmovje, čaka na napad nasprotnikov. Vendar pa lahko branilec uniči več tekmecev. Ko se približajo igralcu v času ponovnega polnjenja pištole.
 • "Def" v svetu tenkov je ena najbolj iskanih taktik. To naselja za začetnike, kot tudi izkušeni igralci računalniških iger. Ima tudi slabosti. Torej, kakotekmec bo šel po vsej ekipi do točke, kjer so ljudje zasedli. Uporaba takih taktik je potrebna na podlagi trenutnih razmer na bojišču.

  Kaj pomeni "off"

  Ta koncept je popolnoma nasprotje zaščite. Taktika "def" in "off" v igri ne more obstajati brez nje. Če obe ekipi uporabljata obrambno strategijo, se bo iztekel čas igre. V tem primeru ena od strank začne uporabljati "offs". Kaj pomeni agresivni napad? Pogosto se napad odvija na obrambnem položaju sovražnika. V ta namen različne igre uporabljajo posebno opremo ali opremo. Na primer, World of Tans je težka cisterna. Counter Strike uporablja puške AK-47. "Def", "off" v igri uporabljajo igralci iger zelo pogosto. Tudi ti žlebovi veljajo za skoraj vse aplikacije.

  Sorodne publikacije