Top 10 najboljših iger: Seznam

Večina igralcev po vsem svetu vedo in čakajo na najnovejšo igralno industrijo. Seveda tega ne moremo reči za običajne ljudi, ki želijo preživeti nekaj časa in se igrati. Iskanje interneta za nove igre z nizkimi ocenami in dvomljivim ugledom ni najboljša ideja. Kako najti pravo igro? Oglejte si top 10 najboljših iger, od katerih vas noben ne bo pustil ravnodušnega.

1. Dishonored 2

To je nadaljevanje že pozabljene prve različice Pursuit, ki je izšla leta 2012. Seveda je minilo le 5 let, vendar so se razvijalci odločili, da bodo dogodke v igri razgrnili po 15 letih prejšnje parcele. Od samega začetka nečastnih 2 igralcev bo v mestu Karnak. Morajo odkriti zaroto, ki je ponovno prizadela Emily Kolduin - cesarico in Danaullah. Med igro bodo igralci srečali nove junake in stare prijatelje. Glavni cilj je uničiti Dalilo, da bi osvobodil prestol in ustavil uničenje in umor.

Če ste igrali prvo različico te igre, boste videli, da ima Dishonored 2 praktično nespremenjeno igranje, toda razvijalci so dodali druge, nove funkcije. Prvič, igralci bodo lahko sami izbirali potek dogodkov in to bo odvisno od konca prehoda. Lahko začnete igrati kot slavni junak Korvo Atanovo in novega junaka Emily Kolduin. Tudi ta igra je bila dopolnjena z novimi spretnostmi in potrošnim materialom.

2. Doom 4

Kot ste morda uganili, je to 4. različica priljubljene igre, kjer igralec začne igrati kot vesoljski padalec. Za njegaSledi precej dolgo potovanje skozi vse prostore opuščene osnove prostora, ki se nahaja na Marsu. Igralec mora doseči zelo pekel in uničiti vse demone na svoji poti. Razvijalci so si zamislili možnost igranja na spletu, kar omogoča, da Doom 4 vodi množične bitke. To je mogoče zaradi več ras (demoni in ljudje). Edinstvena priložnost je, da ustvarite svojo kartico. Igralec lahko uporabi poseben urejevalnik, ki se nahaja v Doom 4, in delite inovacijo s prijatelji.

3. Uncharted 4: A Thief's End

To je zadnja, končna različica serije iger Uncharted. Seveda je ta del nadaljevanje Drakeove Deception in je do konca avanture Natean Drake. Uncharted 4: Thief's End je izšel spomladi 2016 posebej za Sony PlayStation 4. Zahvaljujoč novi konzoli so razvijalci izboljšali grafiko, so lahko dvignili novo raven animacije likov in naredili nekaj sprememb v igri. V novi različici igre Uncharted serije, glavni junaki so za lov za zakladi pirata Henry Avery. Ko iščete znake, se boste znašli v Libertalni, mitski piratski koloniji. Za uporabnike, ki niso predvajali prejšnjih različic, so razvijalci namestili flashbacks, ki vam povejo o preteklosti protagonista. Prav tako je bila igra vesela, da je bilo veliko pozornosti posvečene osebnemu odnosu med liki.

4. DOTA 2

Seznam najboljših iger v letu 2013 je dodal DOTA 2. Čeprav je minilo že 4 leta, njegova priljubljenost pa ne pade. To je brezplačna mob igra v žanru. Kakšen je pomen igre? Na začetku se ustvarita 2 ekipi, vsaka s 5človek Nekateri igrajo za temno stran, drugi za svetlobo. Pomen igre se nanaša na dejstvo, da je potrebno prenesti lik in uničiti vse zgradbe od tekmecev. Če želite to narediti, boste morali dobro urediti, saj bo druga ekipa in mobilni na poti.
Podjetje DOTA 2 je aktivno podprto s strani razvijalcev in se razvija. Zdaj je kibernetska športna disciplina.

5. Neverwinter Online

Dishonored je odlična igra, ki se je razvila na visoki ravni. Spada v samostojni žanr RPG. To presega legendarni World of Warcraft in je popolnoma brezplačno. Razvijalci so prišli dobro z urnikom in sistemom bitk. Resnično so ustvarili kakovostno igro, ki na več načinov presega svoje konkurente. Izvajanje se izvaja na drugačni ravni, sodobnejši kot v istem Warkrafti. Kot smo že ugotovili, lahko igralci iger popolnoma potopijo v svet Neverwintera, čeprav igra s tehnično ravnjo in grafiko ustreza plačanemu projektu.

6. Okužba: Survivor Stories

Najboljše igre na računalniku v letu 2012 so dopolnili z Infestation: Survivor Stories. Osvojila je številne igralce s svojo čudovito grafiko in ogromnim svetom. Iz zemljevida se lahko premaknete peš in z avtomobilom, trkanje na zombija na vaši poti.

V Infestation: Survivor Stories je seveda pomembna pomanjkljivost - plačana naročnina. Če ga primerjate z drugimi plačanimi igrami, boste ugotovili, da je veliko cenejši od svojih tekmecev. Ko se naročite, se boste lahko dolgo potopili v svet zombijev. Kot že razumete, je tudi MMORPG igra, vendar je narejena v nenavadnem slogu. To je temazombi apokalipso. Če vam je všeč ta slog, se lahko naročite in uživate v igri. Analogov na tako visoki ravni izvajanja ni mogoče najti.

7. Warface

V top 10 najboljših iger je prišel Warface - to je odličen strelec, o katerem so verjetno že vsi slišali. Čeprav je izšel razmeroma dolgo, še vedno uživa veliko popularnost. Warface je brezplačna igra, toda na žalost jih bo veliko rešilo donate, ki odvrača nekatere igralce. Če se razvijate sami, brez določenih materialnih stroškov, potem boste zelo hitro in mnogi umrli, dokler ne kupite dobre zaščite in pištole. Igra se razvija na visoki ravni. Zajema grafiko in igro. Če ste ljubimec strelec, potem se morate preizkusiti v tej igri.

8. World of Tanks

WoT je res legendarna igra, ki se je razvila v oddaljeni 2010 v Belorusiji. Svoje prostočasne igralce vseh starosti in narodnosti prihrani. Ta igra je brezplačna, v njej pa je seveda donat. To bistveno ne ovira razvoja udobja, vendar se večina igralcev pritožuje, da je precej veliko rezervoarjev na voljo le za pravi denar.
Rezervoarji so nevsiljiva igra. Bitka traja v povprečju 15 minut, kar je precej manj kot drsanje v Dothiju. Poleg tega lahko kadar koli zapustite boj z nekaznovanostjo, če imate nepredvidene zadeve. Žal je ta igra že dolgočasna. Čeprav ga razvijalci poskušajo dopolniti in razviti, mnogi igralci že prihajajo z WoT. S čim je to povezano? To je verjetno posledica slabostizvočniki Rezervoarji so precej počasni in se morajo, da bi se zaščitili, skrivati ​​za ovirami, ki močno raztegujejo proces.

9. Warframe

Nedvomno je v top 10 najboljših iger vstopil Warframe. Od prvih minut se je z neobičajnim slogom in dinamiko držal igralcev. V tej igri morate ubiti mobs. To lahko storite na različne načine, od običajnih potez ali posnetkov do njihovega popolnega razkosanja. V vojnem okviru je veliko orožja, ki ga je mogoče še izboljšati. Razvijalci so dobro sodelovali pri igranju in grafiki. Ta igra je popolnoma brezplačna, vendar je raven uspešnosti enaka plačanemu projektu. Poleg tega se lahko igrate s prijatelji, skupaj opravljate različne misije in črpalke.

10. War Thunder

No, in končajte prvih 10 najboljših iger War Thunder. Zakaj je zelo priljubljen? Ta igra je zelo realistična. Kot v običajni vojni so v boj vključeni letalska in zemeljska oprema, v prihodnje pa bo uvedena tudi flota. V War Thunder, lahko igralec sodeluje v različnih načinih igre (zgodovinski, realistični in dinamični) in izbere pravega. Seveda, razvijalci so poskrbeli za grafiko in igranja, ki resnično drži zabava za dolgo časa na svojih računalnikih.

Sorodne publikacije