Najboljši program za oblikovanje hiš in notranjosti: seznam in značilnosti

Ustvarjanje elegantnih notranjosti sodobnih stanovanj in hiš zahteva popolnoma nov pristop. Preden začnete popravljati, morate določiti vrsto nalog in ciljev. Potrebno je veliko časa za načrtovanje stanovanjske situacije iz nič, kajti veliko je mogoče napovedati in v tem procesu se lahko pojavijo nepredvideni problemi. Če želite ustvariti načrt-shemo, se lahko obrnete na pomoč profesionalnega oblikovalca, kar bo privedlo do dodatnih stroškov, čeprav je povsem realno ravnati in samostojno. Program oblikovanja vam ne bo samo prihranil veliko strokovnih storitev - počutili se boste kot oblikovalec ali arhitekt, ki prikazuje ogromno fantazijo. Poleg tega neodvisni razvoj notranjosti doma zagotavlja popoln nadzor nad vsako fazo popravila. Programi za oblikovanje hiš in notranjosti vam omogočajo, da si lahko predstavljate vse najbolj drzne odločitve tudi brez risanja in risanja znanja. Ni potrebno biti strokovnjak za spremembo notranjosti vašega stanovanja, še posebej, če se zatekajo k sodobni tehnologiji.


3D Studio MAX

Top 3D design studio vodi 3D Studio MAX. Ta platforma, ki jo je ustvaril Autodesk, ima veliko funkcij. Bistvo programa je sposobnost oblikovati in urejati 3D grafike in animacije. Programski izdelek je palica za umetnike, arhitekte in oblikovalce.
Autodesk 3ds Studio Max obstaja v dveh različicah. Obe možnosti sta licencirani, razlike so enake
 • Prva različica - "študent" - deluje brezplačno, za popolno uporabo pa je potrebna le registracija na elektronskem viru Autodeska. Ta polna različica vsebuje nabor vseh funkcij. Toda kaj je trik? Za komercialne namene ne morete uporabljati brezplačne različice programa.
 • Druga možnost je polna različica, ki stane približno dva in pol tisoč evrov. Toda program vam omogoča, da razvijejo projekte za prodajo.
 • Ta oblikovalski program je eden najbolj znanih in funkcionalnih, vendar ga uporabljajo predvsem strokovnjaki. S programom Autodesk 3ds Max lahko ustvarite notranjost poljubne kompleksnosti, toda za reprodukcijo vsega, kar je podrobno, je potreben čas. Vendar bo rezultat presegel vsa pričakovanja. Program vam omogoča simulacijo oken, vrat, pohištva, različnih tekstur in načrtovanja razsvetljave.
  Kaj je dobra voda z medom
  Linya je še en način produktivnosti. Kakšna je korist od brezposelnosti?
  Kaj storiti, če prekomerna telesna teža ne želi iti?

  Google ScketchUp

  Programski jezik omogoča Google ScketchUp reproducirati stanje na vseh stopnjah gradnje. Tudi najbolj neizkušeni umetniki lahko ustvarijo osupljive tridimenzionalne slike. Vizualizacijski objekti - od najenostavnejših do najbolj zapletenih. Zahvaljujoč storitvi Google ScketchUp, oblikovalci in arhitekti ne reproducirajo samo hiš in apartmajev, ampak tudi avtomobile, letala, pohištvo, naprave, ulico in še veliko več. Spoznajte program, razumite podrobnosti programaprecej hitro in enostavno. Seveda potrebujemo nekaj dela, čeprav so vse izključno strokovne opredelitve v tem izdelku nadomeščene z izrazi, ki so dostopni in razumljivi vsaki osebi. V primeru težav boste razumeli vse vrste namigov in uporabniških priročnikov.


  Google SketchUp je prekinil verigo noro dragih aplikacij za 3D modeliranje. Rezultate njihovega dela lahko delite z ostalim svetom, tako da jih objavite v programu Google Zemlja. To vam omogoča, da z določitvijo geografske lokacije vašega objekta pridobite posnetek tridimenzionalne krajinske ali barvne aerografije. Toda tudi kljub morda pretirani enostavnosti, je program precej učinkovit in ima visoko zmogljivost. Ustvarjalci so skušali narediti najtežje elemente za risanje in modeliranje čim bolj dobesedno za vsakega uporabnika. Paleta "Materiali" vsebuje več kot sto variant.
  Kaj vam ni treba povedati svojim otrokom: 15 stvari
  Kateri proizvodi vodijo do uničenja maščobnih celic?
  8 preprostih korakov do vitke številke.V slabosti programske opreme je pomanjkanje nekaterih naprednih možnosti, čeprav je na splošno nabor orodij precej bogat.

  Apartama

  Apartama je spletni urejevalnik 3D, s katerim lahko vsaka oseba ponovno ustvari model svojega doma, obnovi, izbira materiale in pohištvo. Vrezultat, uporabnik dobi svoj projekt podatkov in virtualni sprehod, ki vam omogoča, da hodi na svoje stanovanje v novi notranjosti. Celoten proces programa za oblikovanje v 3D-formatu je naslednje faze:
 • Oblikovanje stanovanje. V prvi fazi je ustvaril strop, tla, stene, okna in vrata. Spletna stran je na voljo več kot petsto standardne postavitve. Toda v vsakem primeru, se lahko razmnožujejo stanovanje "ročno".
 • Izbira materialov in teksture. Na tej stopnji, izbira tapet in talnih oblog.
 • Tretja faza je izbral izbor uporabnik pohištva. Editor vam omogoča, da izberete barvo in material v proizvodnji pohištva.
 • Ob koncu programa ponuja priložnost, da vidite svoj projekt. Poleg tega je lahko premika panorama s flash widget.
 • V tridimenzionalno modeliranje, Apartama omogoča uporabnikom in druge funkcije. Program prikazuje spletnih trgovin, kjer lahko kupite položaj, ki se uporablja v projektu. Ne moreš delati, ampak preprosto uživajte dela drugih oblikovalcev in pripraviti nekaj novega, kar je pomembno za ustvarjalne ljudi.
  To je zanimivo v tej elektronski vir je del "Blogi". To objavljeno strokovnjaki na različnih področjih. Ta notranja oblikovalci, arhitekti in ljudje, vključeni v feng shuem ali ročno izdelana. Tudi Apartama - storitev za izmenjavo lastnikov.

  Sweet Home 3D

  Ta aplikacija za načrtovanje zelo enostaven za uporabo. Za vsaj nekatere zamisli o prihodnostinotranjost bo trajalo največ pet minut. Vmesnik urejevalnika je jasen vsem uporabnikom. Načelo programa je povleči potrebne predmete na področju urejanja. Oprijemljiva pomanjkljivost Sweet Home 3D je pomanjkanje svobode mišljenja - sposobnost izbire je omejena na standardni niz atributov. Na splošno urejevalnik vsebuje vsa potrebna orodja, ki omogočajo enostavno in udobno simulacijo.
  5 stvari, ki se ne smejo govoriti otrokom
  10 posebnosti inteligentnih ljudi
  Kako znani ljudje svetujejo, da se ukvarjajo s financami

  FloorPlan 3D

  Mnogi programi za arhitekte in graditelje omogočajo krajinsko oblikovanje, FloorPlan 3D pa je eden tistih. Program je bolj primeren za tiste, ki bodo modelirali hišo in okolico. Ta urednik ima veliko možnosti za dekoracijo. Tudi ta programski izdelek ima funkcijski kalkulator in bo po nekaterih izračunih podal približno oceno dela.

  VisiCon

  V odsotnosti posebnih arhitekturnih spretnosti bo ekipa v angleščini povzročila dodatne težave. Zato so programi za načrtovanje v ruskem jeziku le odkritje.
  VisiCon je urejevalnik, zasnovan za operativno oblikovanje, ki se izvaja skozi jasen meni, namig, orodno vrstico in uporabniku prijazno oblikovanje urednika. "Čarovnik za projekt" vam omogoča, da ustvarite potrebno načrtovanje v skladu z navedenimi velikostmi.
  Zahvaljujoč programu lahkoustvarite zasnovo za funkcionalna področja, kot so omara, kuhinja, kopalnica, WC. Skladišče atributov ima elemente, ki so čim bližje realnosti. Po pridobitvi končnega rezultata lahko uživate v svojem ustvarjanju in po potrebi spreminjate. Urednik povzema kvantitativno statistiko projekta. Omogoča tudi shranjevanje in tiskanje modela v treh projekcijah.

  Planer 5D

  Ta program je zelo priljubljen. Izdelek je namenjen tudi izdelavi tridimenzionalnih projektov hiš, stanovanj, bazenov in zasebnih parcel. Urednik, tako kot zgoraj, je namenjen ljudem brez inženirskih sposobnosti.
  Okusen piščanec - samo prsti! Pripravite se!
  13 stvari, ki jih niso naredili zreli moški
  Kaj bi moralo ustaviti, da bi živeli dobro?
  Od atributov, poleg osnovnih elementov, obstaja tudi možnost izbire stopnic in predelnih sten. Poleg tega Planner 5D ponuja osupljive 3D učinke, s katerimi lahko celo simulirate kulise. Obstajajo različice urednika za iPad in iPhone.

  PRO100

  Arhitekturni programi, čeprav imajo velik funkcionalni komplet, vendar specializirani uredniki imajo široko paleto funkcij. Takšna aplikacija je PRO100, ki je zasnovana za oblikovanje celotne notranjosti. Posebno pozornost namenjamo modeliranju pohištva. Včasih se ideja o prihodnosti notranjosti ne ujema z dejanskim rezultatom, ravno zato, da bi se izognili frustracijam z nadaljnjim utelešanjem idej v življenju,in tam je ta urednik. Zahvaljujoč številnim vtičnikom je s tem programom preprosto delo. PRO100 lahko ustvarite svojo knjižnico in pohištvo. Sodelovanje z urednikom je izbira parametrov prostora, razporeditve pohištva, izbire oblikovanja. Na koncu zasnove lahko rezultat natisnete.

  Astron Dizayn

  Ta urejevalnik vam omogoča oblikovanje sobe v malem: izberite barvno shemo sten, stropov in tal, namestite okna in vrata ter uredite pohištvo. Ta program (kot tudi prejšnji) je specializiran za modeliranje lokacije modularnega pohištva v stanovanju: omare, knjižnice, vitrine. Zahvaljujoč urejevalniku lahko vedno pozabite na pravi vlečenje in spuščanje pohištva, da bi našli nove možnosti umestitve.

  IKEA Home Planner

  Brezplačni urednik za oblikovanje, ki ga je predstavila znana blagovna znamka - proizvajalec pohištva IKEA. Program je namenjen tudi neizkušenim oblikovalcem. Bistvo dela z izdelkom je, da morate izbrati pohištvo in ga postaviti v prostor. Posledično uporabnik prejme celovito načrtovanje v obsegu. Izbira atributov je dovolj široka. Z orodjem lahko uredite vsako sobo - od kuhinje do spalnice. Ena od funkcij tega urednika je sposobnost shranjevanja njegovega ustvarjanja, da se kasneje uredi nakup uporabljenih modelov pohištva. In seveda bo IKEA Home Planner izračunal ocenjene stroške projekta pred njim.

  Povzetek

  Najbolj profesionalen od zgoraj navedenih programov je 3D Studio MAX. Toda to je razumljivoker je namenjen naprednim uporabnikom ali strokovnjakom v industriji. Drugi uredniki so enostavnejši, čeprav imajo dovolj orodij. Programska oprema za oblikovanje ruskega jezika je VisiCon, in če potrebujete specializirano modeliranje pohištva, vam Astron Dizayn in PRO100 pomagata.

  Sorodne publikacije