Kako prilagoditi pripomočke v Yandexu in zakaj jih potrebujejo?

Skoraj vsak uporabnik sodobnega runeta se sooča z "Yandexom" - iskalnikom v ruskem jeziku, ki ni slabši od dirke iskalnikov istega Googla, v nekaterih primerih ga celo prehiti v redu, vse zaradi prijetnega videza, prilagodljivosti in natančnejše nastavitve. ter pripomočke. Ta članek bo razpravljal o tem, kako nastaviti widgets v Yandexu, kaj točno je pravilna in pravilna nastavitev in še veliko več. Članek je priporočljivo, da ljudje, ki na trajni osnovi uporabljajo storitve "Yandex" in želijo biti v luči novic sami prvi.


Kaj so pripomočki?

Če vzamete primer naprav Android, potem lahko varno rečete, da je widget majhen grafični podprogram, ki se uporablja za prikaz najpomembnejših in potrebnih informacij. Prav tako mora biti čim bolj hkrati brez izgube informativnega tovora. Zdaj razbije dobro utemeljeno vprašanje, kako je povezan "Yandex" in pripomočki? Seveda lahko domnevamo, da to podjetje proizvaja posebne programe za pametne telefone, zaradi česar se na namizju telefona pojavljajo različni dodatki iz storitve iskanja, to je res, vendar le delno.
Malo ljudi je spraševalo, ali je mogoče iz različnih informacij očistiti izvirno stran Yandexa, kot je bilo storjeno na Googlu, ker je vse potrebno tam v ločenem meniju, ne da bi odvrnilo uporabnika od prvotne naloge -Iskanje potrebnih informacij. Na glavni strani Yandexa obstajajo različni elementi vmesnika, na primer, "Yandex.Probki" - to so isti "pripomočki". Kako prilagoditi widgets v Yandex, bomo povedali malo nižje, in zdaj je vredno vedeti nekaj, da ugotovite.


Ko prvič zaženete domačo stran, se preberejo informacije o vaši lokaciji, nato pa se na podlagi teh podatkov prilagodijo isti elementi, ki razkrijejo informacije, ki so 100% ustrezne za vašo regijo, vendar to se ne zgodi vedno, zato vam bo postavitev teh elementov prihranila čas več kot enkrat.

Popolno prilagajanje widgetov Yandex

Če nimate pošte iz Yandexa, ne morete preživeti, nikakor ne bo potrebno, da fino nastavite začetno stran in elemente. Mimogrede, na domači strani ni mogoče dodati nobenih dodatnih pripomočkov. To bi lahko storili že prej, o tem pa bomo povedali več v istem odstavku tega člena. In zdaj je naš glavni cilj spremeniti in prilagoditi elemente.
Navodila za nastavitev pripomočkov Yandex na domači strani:
 • Pojdite na začetno stran, takoj boste pozvani, da najdete nekaj, vendar morate paziti na zgornji desni kot, kjer je okno za objavo. in "Setup" gumb, kliknite nanj.
 • Odpre se pojavni meni, v katerem morate izbrati «Konfiguriraj Yandex».
 • Vaša stran bo posodobljena, vsi pripomočki bodo postali manj pregledni, nam pove, da jih lahko zdaj imamo.ustanovljen
 • Ok, zdaj bo vsak element opremljen z orodjem, to je poseben podmeni nastavitve, v katerem lahko določite natančnejše podatke, na primer vaše mesto, če Yandex ni storil tega iz kakršnega koli razloga. Vse je zelo preprosto in jasno. Prav tako je treba omeniti, da se lahko vsak element premakne na primerno območje in izbriše tudi, če ga ne potrebujete. Če želite obnoviti izbrisani element, uporabite gumb »Zavrti«, ki odstrani eno od vaših dejanj na spletnem mestu, deluje tako kot pri grafičnih urejevalnikih, nič zapletenega.

  Kaj storiti, če nastavitve pripomočka na Yandexu izginejo?

  Tu ni nič strašnega, včasih se zgodi. Celoten problem je, da podjetje od časa do časa izboljšuje videz in delovno zmogljivost mesta. Medtem ko preizkušajo nove funkcije, razvijalci včasih izklopijo nekatere funkcije, tako da se ljudje spet ne soočajo s težavami. V razdelku o tem, kako prilagoditi pripomočke v Yandexu, smo omenili, da je trenutno dodajanje njihovih gradnikov onemogočeno iz istega razloga - še vedno je surovo in ni pripravljeno za uporabo. Poskusite ponovno naložiti stran ali pa se pomaknite v drug brskalnik.

  Zakaj ne morem dodati lastnih pripomočkov?

  V zgornjem odstavku smo rekli, da je bilo prej mogoče dodati svoje elemente na glavno stran, samo nismo rekli, da so nekateri kršili algoritme "Yandex", nekateri pa so celo povzročili katastrofalne posledice za sam program. Vsa stvar je, da bi ustvarjanje podatkovnih elementov lahko kdorkoliKakorkoli že, vključno z zlonamernimi ljudmi, in njihovo odkrivanje je bilo zelo dolgotrajen proces. Kako bi lahko bile nekatere od njih nevarne? To je običajno, da lahko kradejo podatke, ki jih vnesete s tipkovnice, številkami bančnih kartic in še več. Zato priporočamo, da namestite uradne razširitve brskalnika, če na domači strani Yandex manjka nekaj.

  Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako nastavite pripomočke v Yandexu. Ta članek je namenjen uporabnikom začetnikom, zato vam priporočamo, da po določenem času nadgradite razširitve brskalnika, ker so veliko bolj priročne in ne potrebujejo vedno internetnega delovanja.

  Sorodne publikacije