Hladilnik "Birusa": ocene strank, navodila, napake v delovanju, popravila

Če govorimo o domačih hladilnikih, potem morate takoj omeniti Biryuz. To podjetje proizvaja tovrstno opremo v tovarni v Krasnoyarsku. Ta transporter je v času Sovjetske zveze izdelal tehniko, ki se je uporabljala ne samo na ozemlju Unije, ampak tudi daleč preko njenih meja. V tem trenutku ta proizvajalec ustvarja hladilnike "Birus", ocene kupcev o katerih so lepe, za evropski in ruski trg. Proizvodnja kompresorjev, hladilnih omar in zamrzovalnih aparatov postopoma napreduje.


Večina sodobnih modelov je dobila lepo in elegantno obliko. V tem primeru je okoli 90% vseh delov ustvarjenih z lastnimi prizadevanji podjetja. Vsi izdelki so popolnoma primerni za evropske in mednarodne standarde. Glede na to, da se v Rusiji ustvarjajo hladilniki, so cene zanje veliko manj kot uvožene, vendar so lastnosti veliko boljše.

Splošni vtis

Več kot 66% vseh kupcev je zadovoljnih s svojo pridobitvijo. Veliko modelov je v veliko povpraševanje. Med pros kupci zagotavljajo dobro hlajenje, majhen hrup, enostavnost uporabe, odlično montažo in zanesljivost. Večina modelov se razlikuje po povprečnih (in višjih) ravneh. Povprečni stroški naprav - 16 tisoč rubljev.

Negativno

Najpogostejši kupci hladilnikov "Birus", ki so na voljo, so popolnoma zadovoljni s svojo funkcionalnostjo. Tudi s tem, kar je domačeproizvajalca, imajo dobra priporočila lastnikov. Vendar pa ima seveda naprava negativno stran, tako kot vsak drug izdelek. Poglejmo, kaj so kritični?


Pogosto slabi pregledi kupcev hladilnikov "Birus" prejemajo elektronske modele. Njihova krmilna enota se pogosto pokvari ali deluje z napako. Zvočna opozorila se lahko občasno aktivirajo in dodatne funkcije prenehajo delovati. Nekateri kupci ugotavljajo, da je elektronska kontrolna enota zlomila že tri do štiri mesece po nakupu. Zato moramo ugotoviti, da so hladilniki z mehansko ploščo veliko bolj donosni in zanesljivi. Pri potrošnikih obstajajo pritožbe glede kakovosti in vrste predalov z izvlečno vrsto. Plastika je precej redka. Če so škatle popolnoma napolnjene, bo njihovo polaganje na tirnice dovolj težko. Obrnili se bodo, zato je zapiranje naprave problematično.

Koristi

Dvokomorni hladilniki "Birus" so zelo potrebni, saj se razlikujejo po svojih zmogljivostih. V večini modelov so ročaji na vratih udobno izdelani, ne štrlijo in so vgrajeni v konstrukcijo. Zato jih ni mogoče uničiti ali ujeti. Poleg tega malo prihranite prostor v kuhinji. Če so vrata hladilnika odprta dlje časa, bo aparat pripravil ustrezen zvočni signal. Ko je električna energija izklopljena, aparat ostane hladen dlje časa. Modeli z dvema komorama ne zahtevajo ročnega odmrzovanja. Imajo sistem No frost. Vsak aparat je znan po svojem mirnem delu. Kompresorji, nekateri od njih, delajo zelo velikotiho Potrebna temperatura se ohranja v fotoaparatih v samodejnih načinih. Vgrajena je tudi možnost hitrega hlajenja. Zaradi tega je mogoče v kratkem času znižati temperaturo vseh izdelkov ali tekočin.

Garancija in donos

Cena hladilnikov "Birusa" je drugačna - odvisna je od moči, števila funkcij, kakovosti uporabljenih materialov, vendar je garancijska doba za vse edinstvena. Na gospodinjskih napravah - tri leta, na trgovalni opremi - 2 leti. Družba nima uradne trgovine, zato so pogoji za vrnitev blaga odvisni od prodajnega mesta. Popravila hladilnikov "Birus" v tem izrazu so brezplačni. Vsi bi morali vedeti, da je povračilo mogoče opraviti najpozneje dva tedna po nakupu. Voditi morate pregled in pakiranje. Na napravi pa ne sme biti nobenih deformacij, tovarniška oznaka pa mora ostati neoporečna.

"Birusu 130 KLSS2"

Mnenja kupcev o hladilniku "Birruza 130 KLSS2" so odlična. Zakaj? Kaj so lastniki? Ta naprava se popolnoma prilega majhni sobi. Zaradi velikega notranjega volumna in mobilnosti vseh steklenih polic je mogoče brez težav shraniti ogromno količino izdelkov. Če govorimo o porabi električne energije, potem je naprava ekonomična. Kar zadeva hrup, je minimalen. Hladilnik nima neprijetnih vonjav. Toda tudi s takšnimi prednostmi ta naprava ima in minus. Precej kritičen je. V primeru, če po naključju odskočna napetost v omrežju takratTakoj morate pripraviti na napako v hladilniku "Birus". Dejstvo je, da ni zaščiten pred padci. Med pomanjkljivostmi so tudi indikatorji temperature, ki so znotraj.

"Birus 14 EK"

Zamrzovalnik ima prostornino 110 litrov. Je majhen fotoaparat. Vgrajeni štirje predelki. Lahko shranjujejo jagode, sadje in tako naprej. V vsakem oddelku je predal iz plastike z gosto strukturo. Zamrzovanje poteka z zadostno zmogljivostjo 12 kg /dan. Upravljanje elektromehanskega tipa. Hladno se shranjuje v načinu izklopa do 10 ur. Zasnova je preprosta, vendar privlačna.
Kompresor se je odlikoval s tihim delom, vendar je zelo močan. To so navedli vsi kupci v pregledih. Hladilnik "Birusha", katerega cena je približno 7 tisoč rubljev, zagotavlja hitro zamrzovanje in zanesljivo shranjevanje izdelkov. Če boste hrano v posodah dali dlje časa, jo boste dolgo shranili, ne da bi jo prekrili z ledom. Dimenzije hladilnika so prednosti, zato se bodo popolnoma ujemale v majhno sobo. Kupci so samo nezadovoljni s termoregulatorjem, ker ni informativen. Tudi odsotnost palete ne prispeva k izgledu prijetnih vtisov. Zaradi tega, ko ročno odmrzovanje, je treba dobesedno "utopiti" v vodi.

"Birus 134 KLA"

Drugi dvokomorski hladilnik z enim kompresorjem je prejel sistem za odleditev kapljic. Obseg prostora - 295 litrov, in zamrzovalniki - 85. V primeru, da so vrata hladilnika odprta več kot 40 sekund,naprava začne poročati. Med prednostmi je omeniti svetlobno popravilo hladilnikov "Birusa", kakovostne police, ki jih je težko slučajno praskati, sposobnost prilagajanja njihove višine. Zaradi vseh teh lastnosti vam ta naprava omogoča shranjevanje dovolj glasnosti naprav - loncev in tako naprej. Hladilnik je udoben in enostaven za uporabo in nego. Vse posode in druge dele je mogoče enostavno odstraniti in oprati. Prav tako je treba upoštevati zvočni alarm, ki bo lastniku omogočil, da izve za napake, ki se lahko pojavijo. Med slabostmi je treba omeniti kompresor, ki se hitro pokvari. Prav tako kupci opozoriti krhke plastike na policah in škatle. Zaradi tega se lahko pojavijo čipi in razpoke.

Sorodne publikacije