Kako v visoki kakovosti predvajati Skype glasbo: najlažja rešitev za začetnike

Vsi ljubitelji komunikacije v živo prek video klicev ne vedo, da številni programi, na katere se Skype zanaša, omogočajo, da spremljate glasbo sogovorniku, medtem ko še vedno poslušate vaše najljubše pesmi. Zdaj govorimo le o tem, kako oddajati glasbo v Skypeu. To storite tako, da uporabite več preprostih metod, ki so na voljo vsakemu uporabniku.

Kako omogočiti glasbo v programu Skype brez programov? Najpreprostejša rešitev

Načeloma v pogovoru s sogovornikom večina uporabnikov poskuša uporabiti najpreprostejšo metodo - v obstoječi sistemski predvajalnik vključite le nekaj sestavkov. Na prenosnih računalnikih je signal zajet s pomočjo vgrajenega mikrofona, z ločenim mikrofonom za stacionarne računalnike.


Toda to ni izhod! V takih razmerah ne bo mogoče doseči vsaj neke normalne kakovosti in sogovornik bo slišal odsev signala. Vendar, če imate dobro idejo, da razmislite o tem, kako v Skype prenesti visokokakovostno glasbo, lahko najdete nekaj preprostih rešitev. Za začetek bomo raziskali značilnosti sistemov Windows.

Kako oddajati Skype glasbo z Windows medijem?

Najprej morate v aplikaciji Skype, ki teče, odpreti meni na glavni orodni vrstici in v meniju izbrati nastavitve, ki naj uporabljajo niz nastavitev zvoka. Pravprikaže vse vključene naprave (mikrofon, zvočnike, klic itd.). Nato pojdite na standardno nadzorno ploščo v oddelku za zvok in tam izberite snemalno napravo. Vendar je to lažje narediti prek menija z desno tipko miške na ikoni za glasnost v sistemski vrstici.


Desni klik se uporablja na zavihku snemalnika, po katerem se izbere vrstica prikaza prekinjene komponente. V operacijskem sistemu Windows 7 se lahko na primer pojavi mešalnik, Windows 10 na mešalno mizo pa lahko gre neposredno iz sistemske vrstice. V daljinskem upravljalniku lahko vidite poseben drsnik za nastavitev glasnosti za Skype, ki ga morate premakniti na največjo glasnost in shraniti nastavitve.
Kako oddajati v Skype glasbi s spremenjenimi parametri? Vrnemo se k nastavitvam zvoka neposredno v program in namesto mikrofona izberemo vključen mešalnik. Vse. Zdaj bo vaš sogovornik slišal glasbo v dobri kakovosti, kot bi moral biti.

Najbolj priljubljeni programi tretjih oseb

Vprašanje, kako oddajati glasbo v Skype, je mogoče rešiti tudi z uporabo posebnih vtičnikov, ki dopolnjujejo Skypeove lastne zmogljivosti.
Danes so najbolj priljubljeni majhni pripomočki, kot sta Pamela za Skype, Pretty May Call Recorder za Skype, Virtual Audio Cable in Skype Audio Player (najnovejši program zahteva posodobitev .NET Framework). Vsi so preprosto obvladljivi in ​​imajo prilagodljive nastavitve. Vse delo je zagon aplikacije na začetku glavnega programa in izbira glasbe,ki jih je treba posredovati sogovorniku. Upravljanje se praktično ne razlikuje od standardnih igralcev programske opreme.

Namesto rezultata

Na podlagi zgoraj navedenega je mogoče enostavno sklepati, da pretakanje glasbe v programu Skype vključuje zelo preproste metode, ki vam omogočajo, da naredite potrebno prilagoditev. Kaj je bolje, je težko reči. Toda mnogi uporabniki so nagnjeni k mislijo, da bo optimalna možnost uporaba dodatnih pripomočkov, ker imajo širši spekter funkcij in enostavnost upravljanja. Mimogrede, aplikacija Pamela, tako kot mnoge druge, prenaša zvok na mehak način, tako da sploh ni treba uporabljati mikrofona.

Sorodne publikacije