Kako uporabljati bonus za Beeline?

Da bi povečali zvestobo strank do njihovega podjetja, številni operaterji mobilne telefonije razvijejo programe bonusov. Načelo udeležbe v njih je praviloma podobno: vstop v program je lahko popolnoma brezplačen, za sodelovanje ni potrebno nobeno dodatno plačilo, akumulirane nagrade se lahko porabijo po presoji uporabnika kartice SIM, v mejah, ki jih označi operater. Za naročnike enega od glavnih operaterjev komunikacije s črnimi in rumenimi simboli obstaja tudi podoben program - "Beeline Bonus". Ta članek vam bo podrobno povedal, kako lahko sodelujete, kakšne nagrade so sprejemljive in kakšni so pogoji za izračun točk.


Uvod v program bonusov Beeline

Privzeto številka stranke ne sodeluje v bonusnem programu. Da bi spremenili to situacijo, je dovolj, da uporabite eno od naslednjih metod:
 • pokličite servisno zahtevo za program Beeline Bonus - * 767 # (od zdaj naprej lahko upravljate tudi storitev);
 • Pokličite 767 in sledite pozivom glasovnega sistema;
 • obiščite osebni kabinet na operaterjevem viru in v posebnem oddelku, da se pridružijo programu, najprej se seznanite s pogoji sodelovanja).
 • Zmožnost zbiranja točk je na voljo vsem naročnikom mobilnega operaterja z uporabo poštnih plačilnih storitev in predplačilnih storitev.

  Kako se izračunajo točke?

  Načelo polnjenja črnih in rumenih točk pri več operaterjih se razlikuje od načelavrstni red prejemanja bonusov, na primer v "MegaFon" ali "MTS". Glavna razlika je v tem, da je bonusni račun mogoče dopolniti z dodatnim računom, v drugih, prej omenjenih operaterjih pa se prejemne točke opravijo šele po porabi sredstev za komunikacijske storitve. Druga temeljna razlika je prisotnost dejavnikov, ki določajo velikost bonusov:


 • Trajanje uporabe storitev Beeline (in odštevanje je točno od trenutka, ko je bila kartica SIM pridobljena, in ne od datuma, ko se je naročnik odločil za vstop v program zvestobe - bonus za Beeline);
 • Znesek plačila.
 • Če je drugi odtenek jasen, je treba pojasniti prvo. Za začetnike, ki so preživeli pod krilom operaterja do šest mesecev, je določen minimalni odstotek - le 5%; v obdobju od šestih mesecev do enega leta - 8%, od enega do dveh let - 10%. Večja nagrada čaka na tiste kupce, ki so kupili sedem kartic ali prešli na Beeline s staro številko drugega operaterja od dveh do treh let - 12%. Največja velikost je 15%. Ta kazalnik velja za vse ostale naročnike, tudi če je trajanje uporabe kartice SIM preseglo 10 let. Tako, ob polnjenju računa za 200 rubljev in je naročnik PJSC "VimpelCom" za več kot tri leta, lahko povečate svoj bonus račun za 30 bonusov.

  Bonusi "Beeline": kako uporabljati?

  Vsi akumulirani bonusi na računu (ki se lahko kopičijo več kot deset tisoč) lahko naročnik porabi za naslednje nagrade:
 • nakup paketov popustov (na primer paket "po ceni 3 GB", ki velja za TP z neomejenim internetom ali za naročnike, ki uporabljajo možnost "Highway", lahko aktivirate za 200 bonusov);
 • prejemanje popustov v komunikacijskem salonu "Beeline" o kupljeni opremi;
 • uporaba bonus točk za plačilo komunikacijskih storitev v višini 1 točke - 1 rubelj;
 • prenos prihrankov na druge člane programa zvestobe.
 • Bonusni program za postpaid plačilni sistem

  Kako porabiti za številke bonusov za Beeline ("Happy TIME") v primeru uporabe plačilnega sistema po plačilu? V tem primeru se izračun točk ne izvaja. Naročniku se dodeli popust na mesečno izdajanje računov. Njegova velikost je odvisna od tega, kako dolgo je številka vročena omrežnemu operaterju. Kot že omenjeno, je največji popust 15% na voljo strankam, ki uporabljajo storitve Beeline tri leta ali več. Prav tako je koristno navesti, katere storitve se lahko diskontirajo, ker je njihov seznam omejen. Akcija za popust velja za klice, sporočila in internet. Torej, stroškov za storitve ponudnikov vsebin, plačilo za številke drugih možnosti in blaga, kot tudi mobilni prevod s pomočjo bonus program ne more biti zmanjšana.
  Če želite uporabiti popust za plačilo računa, je dovolj, da v pripomoček za mobilne naprave vnesete * 809 #. V primeru, če stranka za več mesecev ne uporabi priložnost, da prejmejo popust, potem onobstaja predlog upravljavca, da aktivira druge nagrade. Kako jih je mogoče uporabiti za številko, je treba navesti v besedilu sporočila ali prek operaterjev kontaktnega centra.

  Kako prenesti bonuse "Beeline"?

  Če ni nobene želje za samostojno aktiviranje plačila, lahko razveselite svoje prijatelje in znance, ki uporabljajo kartice SIM Beeline in prenašajo bonuse. Da bi sprejeli takšno "darilo", morajo biti naročniki udeleženci programa zvestobe. Minimalni znesek za prenos je 10 točk. V enem dnevu se lahko prenese do 3000 bonusov. Z začetkom nove dobe je na voljo nov prevod. Za izvedbo postopka prevajanja vnesite * 767 # zahtevo, podoben postopek lahko izvedete prek spletnega vmesnika.


  Zaključek

  V tem članku smo preučili značilnosti programa zvestobe Beeline - bonuse, kako porabiti, akumulirati in prenesti točke drugim naročnikom črno-rumenega operaterja. Da bi se seznanili z uradnimi pogoji bonitetnega programa, obiščite portal operaterja in v oddelku "Bonusi in privilegiji" navedite potrebne podatke. Če postanete član katerega koli plačilnega sistema, lahko naročniki zbirajo točke in prejemajo dobre popuste za komunikacijske storitve. Če želite na primer prejeti paket s stotimi besedilnimi sporočili za pošiljanje mednarodnega gostovanja v 30 dneh, morate porabiti samo 295 bonusov. Če upoštevate stroške enega odhodnega sporočila zunaj države, lahko vidite,ki bodo prejeli dokaj ugoden popust. Zato lahko druge možnosti in pakete, ki jih ponuja ponudnik storitev, vključite kot nagrade za zbrane bonus točke.

  Sorodne publikacije