Prehod iskanja "V volneni koži" v "Widget 3"

Med prehodom sekundarne naloge "V volneno kožo" v "Widget 3" se mora Geralt soočiti z ugolkakom. Zdi se, da zadeva ne bo tako zapletena, ker je med potovanjem lovcu na pošasti uspelo ubiti ne ducat predstavnikov te vrste. Kaj pa, če pošast noče umreti in se po vsaki njegovi smrti ponovno rodi? Odgovor na to vprašanje je točno in boste našli v tem članku.

Začetek zgodovine

Quest "V volneni koži" v Widgetu 3 se samodejno aktivira po prihodu Geralta v Grove Frey, ki je na otokih Skellidge. Junak bo videl slikovito sliko o tem, kako volčji pes poje svoj plen. Res je, da monstrosom ni všeč prisotnost tujcev, tako da bo hitro izginil iz vida. Pridobivanje misije "V volneni koži" v "Widget 3" je lahko drugačen način. Samo naročite iz oglasne deske in naloga se bo pojavila v vašem dnevniku.


Geralt se rahlo izogiba drskosti volčjega psa in se odloči, da bo izvedel več o njem in ga poslal duhovniki Yoste. Čarovniku pripoveduje zgodbo o tem, kako je Morkwar (in to je to, kar ga pošast imenuje), ki je bil človek, plenil svetega gaja in je bil preklet za vedno. Od istega časa mnogi drzni ljudje gredo v Groe Frey in poskušajo ubiti pošast. Toda, tudi če je narezana na majhne koščke, pošast enkrat v nekaj časa oživlja. Poleg tega Yoste Geraltu svetuje, naj obišče nekogaTardara No, no, to bo postala naslednja faza mimo "V volneni koži" v "Widget 3".


Tardar najdete v marini v vasi Larvik. Voljno se strinja, da bo sodeloval z Geraltom in mu povedal, kako je kot romar priča preobrazbi Morkvarka v volkovo telo. Tordar bo tudi potrdil besede Yoste, da je bil pirat res preklet, ker je onesnažil sveti gozd.

Iskanje Morkwarja

Zdaj, ko se je Geralt naučili vse zgodovine, je čas, da se znebite pošasti. Pojdite na severovzhodni del svetega gozda in poiščite den Morvarvar. Na približevanju domu volkinje, ste skrivnostno omamljeni, slišali boste, kako pošast zase govori o skrivnostnem ključu. Dolgo skriti v čarovnice ne bo delovalo. Čudež, ki ima odličen vonj, se hitro počuti kot outsider, zato se moraš boriti z njim. Bitka ni tako zapletena. Igralec mora imeti dovolj časa za hitro udarjanje s srebrnim mečem, ne da bi grdi čas obnovil. Poleg tega je pošast občutljiva na ogenj, zato bo znak Lune zelo koristen.
Po zmagi Morquarge se lahko z njim pogovorite in izvedete več o prekletstvu. Norec, mimogrede, vas prosi, da ga ne ubijate popolnoma, ampak da ste razočarani, zato morate izbrati, kako nadaljevati. Če se enkrat za vselej odločite, da se znebite pošasti, jo boste potem morali nahraniti samo s svojim mesom. Samo poberi to sestavino iz telesa ubitih komarjev in med naslednjim srečanjem z Morkwagorjem, hrani.ima meso Potem se bo končalo iskanje "V volneni koži" v Widgetu 3 in za to boste lahko prejeli nagrado, obračali se k duhovniku Yoste.

Skrivnost Tordarja

Toda če želite razočarati Morkvarka, imate še veliko za tek na različnih lokacijah. Prvič, igralec bo moral priti v skrivnost jame, ki se nahaja pod platformo ugolkak. To storite tako, da s pomočjo vzvodov dvignete prvi jez, se potopite pod vodo in se pod njim podate. Ko je v jami, preglejte ostanke roparja in jim vzemite ključ, ki ga je omenil Morkvarch.
Sedaj se vrnite na vhod v Freya Grove, pojdite v General House. Tukaj morate odpreti vrata knjižnice in tam najti dnevnik Morkvarcha. Po branju je Geralt ugotovil, da je bil Torard že prej bandit, ve pa več o prekletstvu, kot je rekel prvič. Čas je, da ga spet obiščemo. Pojdi na Larvik. Takoj, ko najdete Tordaro, ga je takoj krivil za laž in vzel njegove prste, obljubil, da bo molčal o svoji preteklosti. Imejte v mislih, da v nobenem primeru ne morete ubiti Tardarja, sicer ne boste mogli vzeti prekletstva in dokončati prehoda "V volneni koži" v "Widget 3" na ta način.

Prokletstvo

Ko se je ujel s čarobno kaverno, se vrnil v den Morvarvar. Fant bo takoj napadel Geralta, toda ta bitka se ne bo razlikovala od prejšnjega, tako da lahko zlahka zmagate. Takoj, ko se pošast izvleče iz moči, položi na ramo, boš priča preobrazbi pošastičlovek Morcvergh v zahvalo za odrešenje bo Geraltu obljubil nagrado, ki jo lahko vzame posojilodajalec v Novigradu. Če se strinjate, da ga sprejmete, bo opravilo "V volneni koži" v pripomočku 3.

Posledice

Kot ste verjetno opazili, lahko skozi iskanje iščete na več načinov, posledično pa bodo posledice izbire drugačne:
  • Če grdega psa nahranite s svojim mesom, bo zagotovo umrl in boste lahko Salmisha pobrali iz njegovega telesa. brigantin (oklep). Poleg tega vas bodo duhovniki nagradili, če jim boste povedali za njihovo dejanje.
  • Če pogledate Morkvark, potem bo čez nekaj časa ponovno začel ropati in ubijati ljudi. Nagrada v tem primeru bo srebrni meč, ki ga je mogoče vzeti iz krp v Novigradu.
  • Prav tako lahko dobite obe nagradi za iskanje "V volneni koži" v Widgetu 3. Če želite to narediti, delite Morkvark in dobite meč v krpe. Potem, ko se vrnete v Skellygh, ubijte nekdanjega volka in potem vzemite nagrado od duhovnike.

    Sorodne publikacije