Kje najti minigana v "GTA: San Andreas": vsa razpoložljiva mesta

Minigun je eno izmed najmočnejših orožij v igri GTA: San Andreas, vendar ga ni lahko prepoznati. Morate trdo delati, da boste uspeli. Zato mnogi uporabniki sprašujejo, kje najti minigana v "GTA: San Andreas", in ta članek jim bo pomagal pri iskanju.

Dejstvo je, da je v večini primerov mesto tega orožja težko dostopno, tako da ne morete dobiti te šestvaljne strojnice brez dodatnega napora. Želite izvedeti, kje lahko najdete minigana v GTA: San Andreas? Potem preberite ta članek!

Podzemna garaža

Če vas zanima, kje najti minigana v "GTA: San Andreas", morate najprej obiskati Las Venturas. Tukaj lahko dobite to orožje na najpreprostejši način. V okolici morate najti podzemno garažo in jo poiskati. Minigan bo ležal ob vhodu v tovorno dvigalo, tako da pred vami ne bo nobenih ovir in ga boste lahko takoj prevzeli. Vendar pa je to daleč od edinega mesta, kjer lahko odkrijete to vrsto orožja. Res je, v drugih primerih boste morali poskusiti veliko več, če želite izvedeti, kje najti minigana v "GTA: San Andreas".

Gradbeništvo

Ta mitraljez je mogoče najti na petih različnih točkah v igri GTA: San Andreas. Kje najti minigana v Las Venturasu, že veste, zato je čas, da gremo na druga mesta. Na primer, lahko greš v gradnjo nakupovalnega središča, če pa ga nimašopreme, je bolje ne zapravljati časa in dragocenih trenutkov.
Dejstvo, da je vhod v stavbo zaprt, tako da se ne morete povzpeti navzgor, ker je strojnica na samem vrhu. V skladu s tem boste potrebovali bodisi raketni pas ali helikopter. Samo na ta način se lahko povzpnete na sam vrh stavbe in dobite želeno mitraljez, ki bo močno olajšala vaše življenje "GTA: San Andreas". Kje najti minigana v drugih krajih? Čas je, da se ločeno lotimo vsakega od njih.

Most

Če ne iščete lahkih cest, potem se odpravite na železniški most v San Fierro, ki izstopa v svetlo rdeči barvi. Celotna konstrukcija ima dve betonski opori in na njih je treba paziti. Na eni od njih bo strojnica. Zdaj veš, kako najti minigana v GTA: San Andreas na mostu, vendar pa moraš še vedno ugotoviti, kako ga dobiti.
Bistvo je, da leži previsoko, da bi skočil nanj. Poleg tega, kot v primeru gradnje, ni stopnic do njega, tako da boste morali ponovno obrniti za pomoč z raketni čevelj ali helikopter.

Vojaška baza

Če vas je zanimalo, kje lahko najdete minigana na "GTA: San Andreas", potem že imate tri zagotovljene sedeže. Ampak, če nimate dovolj ekstremnih, potem lahko poskusite dobiti, da mitraljez, ki se nahaja v vojaški bazi v puščavi. Težava je v tem, da boste po vstopu na ozemlje baze takoj začeli loviti vojsko, zato se odpravite od tamne bo lahko živeti. Ampak, če mislite, da so precej dobri, potem lahko greš tja in poskusiš srečo.

Rancho Toreno

In zadnji kraj, kjer lahko dobiš minigana, je ranč Mikea Torena. Tam ga lahko vzamete brez pomoči raketnega oklepa ali helikopterja. Tukaj vam nihče ne bo pomagal. Vendar obstaja ena pomembna točka, ki je ne smemo pozabiti. Dejstvo je, da lahko dostopate do ranča Toreno samo, če opravite vse njegove naloge. V skladu s tem na začetku igre ne boste mogli priti na ranč in dobiti strojnico. Poskušati boste morali doseči več nalog različnih stopenj zahtevnosti. Šele takrat boste imeli dostop do ranča, o katerem ste sanjali.
In ne za nič! To je najbolj primeren kraj za nakup strojnice. Dejstvo je, da leži tik ob kraju ohranjanja igre. V skladu s tem lahko vzamete mitraljez, shranite, izstopite iz igre in ponovno zaženete stroj - strojnica bo na svojem mestu. Tako lahko polnjenje streliva polnite do največje vrednosti brez težav. Tako vam ni več treba paziti, da ne boste imeli dovolj kartuš, saj se lahko v vsakem trenutku vrnete na ranč Toreno in na enak način dopolnite strelivo. Kaj naj rečem o tem, da je vedno lepo iti tja, tako kot ranč izgleda prav super!

Sorodne publikacije