WordPress Osebni WordPress: pojem, definicija, izdelava vtičnikov, namestitev, prilagajanje, prednosti in slabosti

Osebni urad - dolgoletna ideja in dobro znana odločitev. Lokalni programi so delali na enem računalniku in to je bila uporabniška omarica. V resnici so osebni računalniki hitro postali osebni. Čas, ko je en računalnik uporabil več ljudi, se je hitro končal. Toda tudi v tistih zgodovinskih časih, ko so bile osebne strani sploh ene: vsak uporabnik je imel svoj trdi disk ali lasten pogon, mapo ali samo eno datoteko. S prihodom interneta programiranja internetnih tehnologij, povečanjem proizvodnje računalniške opreme in razvojem sistemov za upravljanje spletnih strani (CMS) se je ideja o osebni pisarni razširila in pridobila naravo realne proizvodne nujnosti.

Osebna pisarna WordPress

WordPress ponuja osebno pisarniško omarico, konzolo za upravljanje mesta, kot priljubljen in obetaven CMS. To je orodje za upravljanje, različni uporabniki z različnimi pravicami in odgovornostmi pa lahko delujejo v konzoli. To je sistemska raven, vendar se ne uporablja.


V socialnem smislu je z vidika obiskovalcev (uporabnikov) konzola orodje za upravljanje spletnega mesta, ne pa osebne omarice za delo z nastajajočim javnim mnenjem. Mnogi razvijalci ustvarijo svoje lastne dodatke za WordPress. To je lahko razumna odločitev, kadar se zahteva posebna funkcionalnost ali pa mora spletno mesto določiti natančno funkcionalnost za določene skupine uporabnikovdoločeno področje uporabe in natančna naloga.
V običajni praksi, v slogu sodobnega CMS-a, morate vse narediti hitro in udobno. Ni potrebe, da program nekaj osebno, lahko preprosto vzamete in uporabite. Na vas je, da ustvarite osebni urad za WordPress - zanimiva, draga in nepomembna naloga, če ne iz dobrega razloga.


Razvit in na voljo za uporabo s preverjenim razvojem izkušenih strokovnjakov za WordPress. Zlasti celovit izdelek je WP-Recall. Ta vtičnik ima več kot 4000 namestitev, je združljiv z WordPress 498 in deluje na PHP različici 5.6.

WP-Recall funkcionalnost

Preprostost, udobje in priročnost - vgrajena WordPress je idealno vsadena v vašo osebno pisarno WordPress - WP-Recall. Obstaja vse: do možnosti organiziranja lastne socialne mreže.
Osebna pisarna WP-Recall vam omogoča, da zberete informacije o blagu, kupljenem v trgovini, oddate naročila, nadzirate dostavo blaga, spremljate račune in poročate, uravnavate in zapisujete, pišete sporočila in organizirate interesne skupine. WP-Recall uporabniku zagotavlja profil in njegove nastavitve: vse od zasnove osebne pisarne do ustvarjanja informacijskih sistemov za izmenjavo podatkov, komunikacije s sodelavci, organizacijo mite in njihovih interesnih skupnosti:
 • profil uporabnika;
 • osebna komunikacija;
 • globalni klepeti;
 • ocene;
 • sposobnost ohranjanja ravnotežja;
 • novice;
 • publikacije;
 • Podpora komercialnim predlogom
 • Glavna prednost WP-Recall - je že dolgo uporabljena in dobro dokazana med strokovnjaki, ki ustvarjajo mesta na WordPress + osebni račun naenkrat: vse je vklopljeno in vse takoj.

  Primernost WordPress + WP-Recall

  Raziščete lahko prednosti in slabosti svojega osebnega kabineta, ko ga enkrat ustvarite. To je zanimiva lekcija, toda veliko časa za razpravo (resnično koristen razvoj) pritegne veliko ljudi. Pripravljen je izdelek. Zagon WordPressa je 5-7 minut. Polnjenje spletnega mesta z informacijami in oblikovanjem - od moči do dneva, drugega. Osebni račun za WordPress lahko uredite v 10 minutah. Kaj je smiselno, da najem razvijalci in preživijo čas? Seveda se zgodi, da je področje uporabe specifično. Nastavitev je treba skrbno premisliti, če so določeni pogoji za zagotavljanje funkcionalnosti in ne dopuščajo ničesar odveč, če je krog uporabnikov zaposleni v podjetju ali določeni družbeni skupini posameznikov s posebno posebnostjo.
  Ampak lahko začnete majhno in ne zapravljate časa zaman. Na koncu, vaša osebna omara potrebuje strokovno znanje in znanje. Tehnična naloga na mestu z osebno omarico je daleč od odločitve, kako narediti osebno omarico na WordPress.

  Ustvarjanje lastnih dodatkov

  Ker je WordPress priljubljen in uporabniku prijazen CMS, znani postopek reševanja problemov ne sledi: prišel sem, videl, osvojil. Naredite spletno stran na WordPress lahko amaterski. Ni nujno, da imateideja HTML /CSS ali PHP /javascript.
  Morda ne veste, kaj je zbirka podatkov, vendar lahko ustvarite lastno spletno stran s polno funkcionalnostjo v manj kot enem dnevu. Stran lahko takoj opremite z osebno omarico. WordPress je odličen CMS, a spoznavanje tega vam ne daje razloga za razvoj lastnih vtičnikov ali pripomočkov. Naredite spletno stran in naredite plugin za WordPress je precej različne stvari. Druga naloga je mesec trdega dela in ob upoštevanju faktorja "pi" potrebuje najmanj tri mesece, s katerimi se bo razvijalec naučil ustvarjati lastne dodatke za WordPress: vtičnike, teme ali pripomočke. Možno je, da bo razvijalec prišel do možnosti za izboljšanje tega sistema upravljanja mesta, vendar ne glede na to, kako jih je imenoval, to ne bi bila najboljša možnost za njegov lasten razvoj. WordPress je že oblikovana oseba, miselnost skupnosti razvijalcev in logika razvoja. Želja, da se v ozadju dogodkov in da je v povpraševanju za vse razvijalec pomeni: razumeti, kako in kaj točno je bilo storjeno s predhodniki in gredo še dlje. Druga možnost je, da ustvarite svoj CMS in ponudite svojo različico njegovega razvoja.

  Prijava, odjava in registracija

  Namestitev, konfiguriranje in uporaba katere koli osebne pisarne v WordPressu je tesno povezana s konzolo in logiko tega CMS-a. Nič ne preprečuje, da bi vse takoj namestili in potem razumeli opravljeno delo. To otežuje odločitev o nalogi ustvarjanja spletne strani in njeni promociji v omrežju. Optimalno:
 • najprej ustvarite spletno mesto;
 • izpolnite z informacijami;
 • pridobijo ocene v spletnem prostoru.
 • Samo takratekipa razvijalcev in lastnik mesta bo imela stalno rast v interesu obiskovalcev, prihodkov od spletnega mesta ali drugih pomembnih za določen položaj mesta, lahko razmislite o ustvarjanju osebnega urada na WordPress.

  Dejstvo je, da spletno mesto na internetu - to ni prava skupnost na spletnem mestu v omrežju. Preprost pojem "registracije" je v resnici resen postopek. WordPress in WP-Recall (na primer) poenostavita ustvarjanje takšne funkcionalnosti, vendar je tehnična stran. Socialni vidik treh elementov:
 • registracija;
 • vhod;
 • output
 • Je resna in odgovorna socialna naloga lastnika mesta, njegovega skrbnika in razvijalcev.

  Socialni vidik osebnega kabineta

  Uporabnik mora biti sposoben delati ", kot je sprejet." In priložnost za delo ", kot je sprejeta" - zelo težka naloga v tehničnem smislu. Mnogi razvijalci ne razumejo, večina lastnikov spletnih mest pa meni, da je ročno delo in samoizdelani vtičniki od enega do dveh dni. To ni res. Osebna pisarna na WordPressu je tehnična izvedba številnih funkcij, med katerimi je veliko manjših nalog, brez katerih nič ne bo delovalo. Na primer, spremenite geslo, izbrišite račun, nadzor dostopa, zaščito kabineta pred nedovoljenim dostopom.
  Hekerska mesta in kozarci. Če želite razbiti self-made osebno kabinet, ki nimajo pravilno izvedbo v tehničnem smislu za poklicni vsiljivec - ni velik problem. Vsaka kršitev pravila, kot jesprejeto bo “škodilo ugledu območja, ki je opremljeno z osebno pisarno, ki se izvaja ne glede na socialni vidik in skladnost z obveznimi tehničnimi zahtevami za zagotavljanje zanesljivosti in varnosti.

  Uporaba znanja in spretnosti

  Če je razvoj spletnega mesta v ospredju, razvijalec zaupanje v drugo, in lastnik spletnega vira najde čas, da se seznani z dejanskim stanjem stvari v tehničnem in socialnem vidiku - uspeh je zagotovljen. Nič ni narobe z uporabo izkušenj tisočih razvijalcev po vsem svetu, ki so nekaj let ustvarjali in razvijali WordPress, osebni kabinet za to ali druge sisteme za upravljanje spletnega mesta. Obstaja veliko knjižnic za validacijo, testiranje, kontrolo, upravljanje, kar se lahko in mora uporabljati v praksi.
  Če obstaja želja, da bi naredili nekaj edinstvenega, lastnega in edinstvenega - ni problema. Toda ko gre za nalogo izdelave, zagona in uporabe, ni razloga, da bi to storili naenkrat. Za začetek lahko uporabite izkušnje predhodnikov, ki iskreno ponujajo brezplačen CMS, priročen in polno opremljen osebni kabinet. Predstavljeno spletno mesto je mogoče razviti in izboljšati, obenem pa pomisliti, kako narediti nekaj edinstvenega za WordPress ali svoj CMS. Vsaka naloga je rešitev, ne končni rezultat. Pri internetnem programiranju je težko najti in narediti takšno nalogo, ki se ne razvija skozi čas. Tudi tako preprosta funkcionalnost za WordPress kot vstop v vaš osebni kabinet v praksiNeodvisni razvoj prinaša veliko časa in dela, ki zahteva veliko dela.

  Spirala razvoja ideje

  Filozofi so že dolgo opazili, da se razvoj razvija. Programiranje - ogledalo inteligence je to potrdilo v praksi. Uporabite tisto, kar je že na voljo in se učite. Hitreje ustvarite mesto zahtevane funkcionalnosti, hitreje lahko storite enako, ampak sami.
  Enostavnejša ideja izvajanja, hitrejši in učinkovitejši dinamično razvijajoči se rezultat, bolj zahvalni uporabniki in višja ocena avtorja projekta in lastnika spletnega mesta.

  Sorodne publikacije