Primeri modifikacij na "Witcher 3: Wild Hunt"

"Witch 3: Wild Hunt" - ena izmed najboljših iger v žanru RPG, v zadnjih nekaj letih. Razvijalci so igralcem omogočili velik odprt svet, nelinearne misije in različne vrste orožja. Ampak, kot vsaka igra, je ta RPG sčasoma utrujala veliko ljudi. Da se z zanimanjem ponovno vrnete v čudovit virtualni svet, lahko postavite modo na "Witch 3: Wild Hunt".

Kakšne modove je treba dati?

Številni igralci menijo, da je serija "čarovnic" genialna. Priznana je kot ena najboljših v svojem žanru. Tovrstne projekte je težko izboljšati s spremembami in se zelo zlahka pokvari. Zato je treba izbrati modo za "Widget 3: Divji lov". To je potrebno, da ne bi pokvarili ravnovesja v igri in vtis igranja. Ta članek navaja nekaj zanimivih in priljubljenih modes, ki bodo naredile igro boljše.


Absolute Camera

Ta način bo privlačen tistim, ki jih v tretjem delu igre ni navdušil glavni lik. S pomočjo modifikacije boste lahko izbrali enega od več desetih kamer in gledali igro dobesedno pod drugačnim kotom. Prav tako lahko spremenite kot v ročnem načinu: razdalja, naklon itd. Aplikacija deluje brez pritožb. Zato je lahko koristen za mnoge igralce.

Šola roacha

Seznam modifikacij "Čarovnica 3: Divji lov" še naprej spreminja rebalans igre in bojnega sistema. Priporočamo takšen dodatek tistim, ki so nekoč bili "čarovnice" in želijo od igranja pridobiti nove občutke. Spremembe so doživele skoraj vsevidik igre: alkimija, bojni sistem, orožje /oklep, kraft itd. Trenutno je razvoj v fazi beta. Zato je učinkovitost "lulls". Toda ustvarjalci obljubljajo, da bodo pomislili na možgane.


Projekt HD Reworked

Od izdaje prvotne igre je trajalo več kot 2 leti. V tem času so se grafike v igrah spremenile. Zato danes tretji del serije ne izgleda bolje grafično. Projekt HD Reworked Project potrebuje zmogljivo grafično kartico, ker mod za nadomešča teksture v različici HD. Aplikacija ne nasprotuje drugim spremembam. Zato ga lahko varno namestite, če ste prepričani v moč vašega računalnika. Skupaj s tem modom lahko postavite Photo Mode, ki doda možnost fotografiranja zaslona brez vmesnika za igro in kadarkoli postavi igro v premor. Tako lahko dobite praktično fotorealistične posnetke zaslona brez tujih napisov in kazalnikov.

Prijazno HUD

Lepa stvar za tiste, ki so utrujeni od prvotnega vmesnika igre. Njegovi glavni elementi so bili prenovljeni. Poleg tega je HUD pred priklopom ali v stiku s predmeti v skritem načinu. Prav tako lahko skrijete mini zemljevid in se skušate osredotočiti le na teren, kar dodaja realizem.

Kritična Slow Motion Combat

Pomanjkanje zabave v bitkah ali motenj na isti triki /konča? Potem bo mod za "Witcher 3: Wild Hunt", imenovan Critical Slow Motion Combat, dodal spektakularno in vsestransko bojno ladjo. Skupaj z modifikacijo More Blood, ki dodaja morje krvi, so bitke videti impresivne.

Naključni stiki

Utrujeni od dolgih potovanj na zemljevidu, vendar ne želite uporabljati hitrih premikov? Nato spremenite Naključno srečanje, da dodate naključne dogodke v svet iger. Možnost srečanja z roparji, pošasti se povečuje. Njihovo število se nenehno razlikuje, kar lahko igralec nepričakovano najde.

Vsebina 18+

Igra ima veliko erotičnih vsebin, toda za tiste, ki so imeli malo, je bila ustvarjena 18+ moda "Witch 3: Wild Hunt". Izhodna obleka za glavne junake (Triss in Jennifer), pa tudi za druge ženske. Podobne dodatke lahko najdete v ogromnih količinah na širokem omrežju.

Kje najti modo?

Vse naštete v modnem članku za "Widget 3: Wild Hunt" (131) najdete v prostem dostopu na internetu. Razvijalci zagotavljajo svoje spremembe popolnoma brezplačno in jim pogosto dodajo navodila. Dodatek lahko dodate uradni različici 131 iz trgovine Steam.

Sorodne publikacije