Runet je del interneta? Kaj je Runet in kaj od njega pričakujemo

Pospeševanje izmenjave informacij - najsvetlejši znak našega časa. Kar je bilo pred kratkim le sleng, sprejeto v ozkih krogih, gre v kategorijo precej znanih besed za široko paleto komunikacij. Na primer, "Runet". Ta koncept je presegel internet, postal znan in prepoznaven do te mere, da se ga uporablja neumno, tudi če ne postavlja vprašanj ali ga pravilno uporablja.

Pomen in struktura izraza

Zgornja beseda je sestavljena iz dveh delov. Najpogostejša domena na ruskem jeziku je ua. V tem primeru se neto uporablja kot "internet na splošno", informacijski prostor. Tako je Runet del ruskega jezika interneta. To vključuje vse vire, ki so v ruskem jeziku, ne glede na državo, v kateri je strežnik.


Tudi če je vsebina gostila na spletni strani v angleškem jeziku, vendar je skladna z glavnim načelom, jo ​​je mogoče obravnavati tudi kot del Runeta. Odličen primer so številni videoposnetki in komentarji o najbolj priljubljeni video kartici sveta "Yutub".

Runet - je kul?

Verjetno je za vsako narodnost značilno, da se upošteva vse njegove najboljše in pravilne, zato je nekoliko naiven ponos uporabnikov popolnoma upravičen. Vsi ruski, po privzetku, se razlikujejo v najboljši, ker samo zato, ker je ruski. Če povežemo linearno logiko, taka izjava ne prenese nobene kritike, vendar ima vsekakor pravico do obstoja. To lahko predpostavimoRunet je res najboljša možnost za tiste, ki imajo dostop do spleta, vendar ne govorijo angleško in drugih tujih jezikov. Na koncu ne bi vsi morali biti poligloti in oseba ima pravico biti obveščena.


Prednosti meščanstva

V nasprotju s Runetom je angleški jezik prejel precej muhast, apt vzdevek. Toda buržoazija odpira veliko več priložnosti samo s kvantitativnimi značilnostmi, ki se neizogibno raztezajo in kvalitativno. V virih v angleškem jeziku je v večini primerov zagotovljenih več kot izčrpnih in zanesljivih informacij, da je včasih več uporabnikov. Znani webmasterji, ki zaslužijo denar na spletu - slednje je bolj donosno, oglaševanje je tam dražje in veliko občinstvo daje določeno količino prostora za manevriranje.
Možno je parirati, izjaviti, da so Runetova dekleta najlepša, in to ima določen delež resnice. Vsaj lahko komunicirate z njimi, ne da bi se potrudili, da bi se učili angleščine. Toda če upoštevamo, da so funkcije interneta daleč presegale flirtanje s čudovito polovico človeštva, to ni tako močan argument, da bi se omejil na omejitve virov ruskega jezika.

Glavne pomanjkljivosti RUNETA

Kot smo že omenili, imajo viri v angleškem jeziku več informacij, v nekaterih primerih pa so predstavljeni bolj pravilno. Če tuji strokovnjaki izvajajo neke vrste znanstvene raziskave in se uradno ne prevajajo v ruski jezik, se je treba zanesti na lastno znanje tujih jezikov aliv upanju na delo navdušence, in rezultat je nepredvidljiv.
Še ena pomembna pomanjkljivost, ki so jo opazili uporabniki, je splošni čustveni ton skupnosti, ki ima v buržoaziji bolj pozitivno razpoloženje. Naj se RuNet gossips zdi bolj zanimivo, in besedo-of-usta izbirčen v komentarje daje užitek za poklicne nasprotnike, ampak na splošno angleško govoreči uporabniki so bolj dobronamerni. To še posebej velja za vso kreativnost. Raven nepravilne kritike v Runetu preprosto preplavi in ​​prisili vse vrste arterij in obrtnikov, da se preselijo v bolj prijazno okolje. Ustvarjalnost je tanka snov, ki je odvisna od pozitivne čustvene podpore, zato ni presenetljivo, da ljudje iščejo udobno komunikacijo, četudi morajo preiti na angleščino.

Varnostna pravila

Če vzamete donos Runete na trole vseh oblek, lahko nekoliko zmanjšate tveganje za negativni sprejem. Lahko molčete in ne pišete o sebi, kar se bo pojavilo z verigo omalovažljivih komentarjev v glavnem citatu Runeta. Seveda je "Bashorg" (stran) zelo zanimiv kraj, vendar je precej travmatično ugotoviti, da je neuspešno izražanje neuspešnega občinstva pred sodiščem.
Na žalost je najučinkovitejši nasvet, da zgradimo debele kože in ne zasvetimo njihovih resničnih podatkov. Kljub vsem slabostim Runeta je to precej predvidljivo. Najpreprostejša praksa, da se znebimo negativnosti, je razdalja ali izključitev travmatskega vira izštevilo obiskov ali na račun lastne sile. Trolli se naveličajo in iščejo drugo žrtev. V zadnjem času je na nekaterih področjih Runete težnja po povečanju pozitivnega dela komunikacije z rastjo kulture slednjih. Uporabniki si sami prizadevajo, da bi informacijski prostor postal udoben za vsakogar, se naučite mirno dojemati mnenje nekoga drugega. Ostaja le upanje, da bo to pomagalo zmanjšati stopnjo napetosti v skupnosti.

Sorodne publikacije