Hladilnik "Don": ocene kupcev, specifikacije, novi modeli

Hladilniki "Don" so se izkazali kot zanesljivi in ​​trajni gospodinjski aparati. Proizvajalec uporablja kakovostne dele uvožene proizvodnje in jih dopolnjuje v domačem obratu. Politika proizvodnje teh gospodinjskih hladilnikov je usmerjena v redno posodabljanje modelov, kar zagotavlja kakovost blaga. Danes na trgu lahko vidite veliko število hladilnikov "Don", po svojih značilnostih ni slabša od dražjega blaga uvožene proizvodnje.

Splošne značilnosti hladilnikov "Don"

Hladilniki te blagovne znamke niso izgubljeni med izdelki tujih proizvajalcev. Vidni so in prepoznavni. Linija izdelkov je zelo široka in jo predstavljajo modeli od 90 do 220 cm visoki. Hladilniki "Don" enokomorni so kompaktni in enostavni za uporabo.


Dvokomorni modeli imajo ločene komore, so bolj prostorni in omogočajo hitro zamrzovanje ali hladne izdelke. Hladilniki "Don" so na voljo v 8 barvah: belo, slonokoščeno, grafitno ogledalo, starinski šagrin, jasmin, bukev, mahagoni, hrast. Za barvanje se uporabljajo uvožene barve na osnovi prahu iz Grčije, Italije. Kovinski deli so prekriti s polimernimi premazi pod marmorjem in lesom. Ustvarjanje zgornje plasti s sublimacijo vam omogoča uporabo hladilnika Don v različnih podnebnih razmerah. Ta prevleka poleg tega ustvarja dodatno zaščito pred mehanskimi vplivi. Notranje kamere insestavine so pokrite z antibakterijsko sestavo. Don hladilnik je opremljen z avstralskim kompresorjem ACC, ki ima visoko zmogljivost, izboljšano hladno delovanje. Vsi modeli so odporni na močan padec omrežne napetosti.
Hladilna komora ima kapalni izparilnik, ustvarja določeno mikroklimo za shranjevanje izdelkov. Kamera ima funkcijo samodejnega odmrzovanja. Tekoča voda kompresorja se iz posode izhlapi. Odtaljevanje omogoča, da iz hladilnika iz omrežja izključite čiščenje vsakih 6 mesecev. Eksplozijski in okolju prijazen freon naredi hladilnik varnejši. Varčevanje z energijo v hladilnikih "Don" ustreza razredu A. Upravljanje hladilnikov vseh modelov elektromehanskih. Ruska tehnika v kakovosti ni slabša od konkurenčnih analogov. In cenovno dostopna cena vam omogoča, da jo kupite brez velikega bremena za družinski proračun.

Hladilnik "Don": pregledi strank

Poraba energije hladilnika "Don 291" je neposredno odvisna od pogojev delovanja naprave. Kupci poudarjajo, da odprta vrata in toplota vodijo do večje porabe energije. Vendar je prijetno, da je energetska učinkovitost agregata razreda A. Vrsta odtaljevanja je priročna. "Pay" uparjalnik ustvari optimalno mikroklimo v hladilniku. Napravo odklopite največ 2-krat na leto. Hladilnik, sodeč po ocenah, je enostaven za uporabo, nadzor elektromehanski. Hladilnik DON R 297 S imazelo privlačen videz, zaradi katerega se z lahkoto prilega v notranjost kuhinje. Ta model ima zamrzovalnik za zamrzovanje in shranjevanje različnih izdelkov. Prvi je od zgoraj, drugi je od spodaj. Za vsako od njih so ločena vrata. Krmiljenje v elektromehanskem hladilniku.


Z merjenjem porabe energije naprava spada v razred A. Potrošniki so opazili, da se letno porabi 359 kW. Hladilnik ima 1 kompresor, za katerega proizvajalec podaljša garancijo na vzdrževanje. Zaradi višine, majhne širine in globine instrumenta je čim bolj udobno. To je enostavno namestiti kjerkoli. Hladilna komora ima vgrajen sistem za odtekanje vode, ročno odtajanje ni potrebno. Njegova prostornina - 225 litrov. V notranjosti fotoaparata so vgrajene steklene police. Gospod se veseli, da se z lahkoto odstranijo, da se lahko preuredijo nad ali spodaj. Če je potrebno, lahko odstranite odvečno količino. Hladilnik ima kovinski nosilec za steklenice. To je postavljen kot polica, ki se lahko dajo steklenice. Police na vratih so iz plastike. Z lahkoto jih odstranimo. Obstaja stojalo za jajca. Pod zelenjavo in sadje v hladilniku dodeljenih 2 prostranih škatel. Zamrzovalnik je precej velik. Njegova prostornina je 140 litrov. V komori so 4 plastične škatle. Odličen model ne povzroča nobenih pritožb. V pregledih potrošniki tudi ugotavljajo, da zamrzovalnik hitro zamrzne precej veliko število izdelkov. Iz minusov: motor je malo glasen. Kljub tej pomanjkljivosti, v drugem hladilniku, v celoti povrne stroške nakupa.

Proizvodnja hladilnikov "Don"

Prednostna dejavnost podjetja Hrytska "DON" je proizvodnja hladilnikov. Gospodinjski aparati so sestavljeni na nadgrajeni opremi. Pri njihovi izdelavi se upoštevajo najnovejše tehnologije in ekološka varnost. Tovarna hladilnikov "Don" je opremljena z nemško, italijansko, korejsko in turško opremo. Za proizvodnjo hladilnikov so surovine in njihovi sestavni deli prevzeti iz BASF, REHAU, ACC in BAYER.

Novi modeli

Novi modeli hladilnikov "Don" so zasnovani tako, da poenostavijo življenje potrošnikov. Imajo oddelke za zelenjavo in sadje, oblike za jajca, led in druge bistvene sestavine v sodobnem življenju.

Hladilnik "Don R-70 M"

Ta hladilnik je enodomni in samostojen.
Uporabna prostornina fotoaparata je 67 litrov. Sistem za odmrzovanje je ročen. 2 polici sta kovinski. Upravljanje elektromehanske naprave. Leto porabi 109 kW. Energetski razred v hladilniku A +. Teža enote - 174 kg Višina naprave - 63 cm. Širina je 445 cm. Globina je 51 cm. Ocene kupcev hladilnik "Don" je raznolika, vendar so vsi modeli v kakovosti v skladu s svojo ceno. To je samo odkritje za tiste, ki živijo redko doma. Je kompakten in hkrati precej zmogljiv. Tudi ta model bo ustrezal tistim, ki živijo sami ali imajo majhno kuhinjsko površino.

Tehnične značilnosti modela "Don 291"

Dvokomorni hladilnik "Don 291" je ločen, ima hladilni in zamrzovalni prostor. Zamrzovalnik je opremljenod spodaj. Odtajanje poteka ročno. V hladilni komori je odtaljevanje avtomatsko zahvaljujoč sistemu dušenja padca. Višina naprave je 180 centimetrov. Globina je 61 cm. Širina je 574 centimetrov. V kompresorju naprave 1. Prostornina zamrzovalnega razdelka je 101. Prostornina hladilnika je 215 litrov. Zmogljivost naprave je 5 kg /dan. Razred porabe energije v modelu A. Poraba energije naprave na dan je približno 121 kW. Temperaturo hladilne komore nastavimo na 0-10 ° C. Zamrzovalna komora vzdržujemo pri -18 ° C. Hladivo je R600a. Elektromehanski nadzor naprave. Hladilnik je opremljen z nadzorno enoto, ki se nahaja znotraj naprave. V hladilniku so 3 police. Lahko jih očistite ali preuredite z nastavitvijo višine. Za zelenjavo, 2 prozorni škatli in v zamrzovalnem razdelku 3.
Dvignite vrata na drugo stran. Model je izdelan v 8 barvah.

Specifikacije "Don 297"

Dvokomorni hladilnik "Don 297" ima 2 vrata. Vrsta naprave: hladilnik in zamrzovalnik. V kompresorju naprave 1. Zamrzovalnik se nahaja spodaj s 4 škatlami. Njegova prostornina je 140 litrov. Prostornina hladilne komore je 225 l.
Elektromehanski nadzor naprave. Razred porabe energije naprave je A. Dnevna poraba energije je 123 kW. Poraba električne energije na leto je 449 kW. Višina instrumenta - 200 centimetrov. Širina je 574 centimetrov. Globina je 61 cm. Temperatura zamrzovalnika je podprta z oznako18 ° C. Temperatura v hladilni komori je od 0 do 10 ° C. Zmrzovanje 7 kg /dan. Hladilna tekočina - Isobutan R600a. Zamrzovalnik ima ročno odmrzovanje. Hlajenje je opremljeno s kapalnim sistemom. Model je izdelan v vseh 8 barvah. Mnenja kupcev o hladilniku "Don" tega modela so skoraj vsi pozitivni. Pred nakupom naprave, po branju opisa in povratnih informacij, lahko takoj razumete, da je kakovosten in zanesljiv.

Tehnični podatki Don R 299

To je hladilnik z dvema komorama s 4 predali v zamrzovalniku. Prostornina zamrzovalnega dela je 140. Prostornina hladilnika je 259 k, višina naprave je 215 centimetrov. Globina je 61 cm. Višina - 574 centimetrov. Temperatura v zamrzovalni komori je približno -18 ° C. V hladilni komori se lahko temperatura prilagodi na 0-10 ° C. Energetski razred - A. Zmogljivost zamrzovanja v modelu - 7 kg /dan. Barvna paleta vključuje vseh 8 barv.
Za apartmaje in zasebne hiše je najboljša rešitev hladilnik "Don". Proizvajalec te tehnike zagotavlja brezplačno vzdrževanje izdelka 3 leta. Če se enota zlomi, lahko popravila opravite doma. Mnenja kupcev o hladilniku "Don" vam omogočajo, da razumete, da si zasluži pozornost in je primerna za uporabo v vsakdanjem življenju. Vsi modeli so izdelani iz kakovostnih in zanesljivih materialov.

Sklep

Celotna linija novih modelov "Don" je bila zasnovana v skladu z zahtevami najnovejših zahtev glede varnosti in učinkovitosti. Po zmerni cenilahko dobite dokaj dober hladilnik za vaš dom.

Sorodne publikacije