Kako priti do legendarne kartice v Clash Royale in pridobiti prednost v dvobojih

Strategije v realnem času so v zadnjih letih zelo priljubljene med igralci računalniških iger na mobilnih napravah. Najbolj priljubljen med njimi je "Clash of Clans" in "Bitka pri gradovih", ki je pred kratkim prejel posodobljeno "Pot pogumnih". Ti dve igri sta zakonodajalca mode v žanru.

Clash Royale

Drugi razvijalci iger se trudijo, da ne zaostajajo in ustvarjajo svoje izdelke, ki lahko tekmujejo z dvema vodjema žanra. Clash Royale postaja vse bolj priljubljena. Vendar pa obstaja nekaj, kar združuje vse te strategije. Vsak igralec, zlasti tisti, ki ne vlagajo v pravi denar, razmišlja o tem, kako dobiti legendarno kartico. V Clash Royale je težje narediti kot igre, ki so bile že odklenjene. Razlog za to je dejstvo, da se je igra pravkar pojavila in nima velikega občinstva, zato ustvarjalci ne morejo privoščiti, da bi razdelili legendarne kartice desno in levo. Na primer, v "Bitki na gradovih" lahko brezplačno dobite vsaj dva legendarna junaka.


Ni druge možnosti za udobno igro, razen za pridobitev legendarne kartice. V Clash Royale se to doseže z odpiranjem debla, ko dosežemo visoke ravni arene. V igri je enajst aren. Če želite odpreti nove, morate sodelovati v bitkah in jih osvojiti, s čimer si pridobite pokale.

Kako priti do legendarne kartice v Clash Royale?

Legendarni junak lahko dobite na tri načine. Najprej lahko kupite supermagičneskrinje Glavna pomanjkljivost te metode je, da so te skrinje zelo drage in ni legendarnega jamstva. Enako priložnost za premagovanje potrebne kartice, ki kupuje podobne skrinje, je večkrat višja kot v drugih skrinjeh, ki so prisotne v igri.


Druga možnost za pridobitev legendarne kartice v Clash Royale brez donata vključuje nakup v trgovini. Glavna prednost je, da je nakup kartice v trgovini za zlato donosnejša naložba virtualnih virov kot nakup supermagičnih skrinj. Pomanjkljivost te metode je tudi. Da bi se legendarna kartica pojavila v trgovini, je treba doseči deveto raven arene.
Če želite imeti dobrega bojevnika, vendar ne veste, kako dobiti legendarno kartico v Clash Royale, se lahko zanesete le na svojo srečo. Zemljevid je lahko v katerem koli od običajnih skrinj. Toda ne smemo pozabiti, da lahko tak junak pade le v primeru odprtja četrte arene.

Kako dobiti legendarno kartico v Clash Royale brez darovalca na stopnji 5?

Po zbiranju več kot 1400 trofej se odpre peta arena, skupaj z njo in legendarno karto junaka. Ta junak je čarovnik za led. Lahko ga odprete v deblih. Bližje zadnji areni, več sredstev lahko zaslužite. In to že pomeni, da je potrebno manj časa, da se zbere potrebna količina zlata in draguljev. Hems - vrsta valute znotraj valute. Glavni viri njihovega prejema so Donatas, vendar jih je mogoče zaslužiti brez vlaganja pravega denarja v igro. Vsak dan bo igralec padel na 28dragulje, ki jih je mogoče pretvoriti v zlato in porabiti za nakup legendarne kartice v trgovini.
Ne pozabite, da možnost, da bi dobili legendarnega junaka, raste v sorazmerju z nivojem arene. Višje kot je arena, večja je verjetnost, da boste dobili cenjeno kartico. Vendar pa se moramo zavedati, da je za odprtje novega nivoja potrebno zaslužiti več pokalov, to je zmagati več tekmecev v tekmah.

Sorodne publikacije