"Samsung" telefoni z ukrivljenim zaslonom: pregled modelov, prednosti in slabosti

Vsakdo se dobro zaveda tako čudovitega proizvajalca tehnologije, kot je "Samsung". Ta telefon je prvič izdal telefon z ukrivljenim zaslonom. In to se je zgodilo leta 2014. Potem je bil velik preboj. Toda v nasprotju s pričakovanji svetovne blagovne znamke tega trenda niso zaznale in ukrivljeni zasloni so postali "čip" le za Korejce. Dolgo je bilo. Zdaj v modi "neomejene" zasloni za celoten pametni telefon, vendar mnogi uporabniki še vedno zanima "ukrivljene naprave". Kar je povezano z njo, ni jasno. Ampak, če ste zainteresirani, potem morate razstaviti najbolj priljubljenih modelov s takimi zasloni. Najprej pa nekaj splošnih informacij o samem podjetju in značilnostih zloglasnega prikaza.


Malo o Samsungu

To podjetje je bilo ustanovljeno leta 1938 v Južni Koreji. Takrat se je podjetje ukvarjalo s proizvodnjo riževe moke. Za elektroniko, ki jo je proizvajalec vzel v 50. letih 20. stoletja. In stvari so šle tako dobro, da se je v dvanajstih letih "Samsung" združil s Sanyo in izdal prvo južnokorejsko črno-belo televizijo. Podjetje se je ukvarjalo s proizvodnjo televizorjev do 80. let. Leta 1988 je bil razvit prvi računalnik "Samsung". V devetdesetih letih prejšnjega stoletja se je proizvajalec ukvarjal z izdajanjem mobilnih telefonov. Prvi pametni telefoni so se pojavili v začetku leta 2000. Ves ta čas podjetje ni bilo nikoli na robu propada. To je velik dosežek. Prvi "Samsung" telefon z zaobljenim zaslonom (cena je bila precej visoka: takrat je bilo približno 60.000 rubljev)leta 2014 Imenoval se je Samsung Galaxy S6 Edge. Ta naprava je lansirala novo linijo pametnih telefonov. Ali ta zaslon zahteva? Poskusimo ugotoviti.


Zakaj potrebujete ukrivljen zaslon?

Po mnenju strokovnjakov za trženje "Samsunga" lahko ukrivljeni zaslon močno spremeni funkcionalnost pametnega telefona. Na primer, na strani zaslona so lahko prikazane druge neodgovorjene klice in sporočila. Napravo lahko odklenete tudi s preprostim dotikom znane meje. In tam lahko prikažete uro. Po mnenju trgovcev, Samsung pametni telefon z ukrivljeno zaslon je sposoben veliko. Na primer, če naprava leži na mizi navzdol po zaslonu, potem uporabnik ne bo zamudil klica, saj bodo informacije o naročniku prikazane na strani strani. Seveda obstaja tudi čisto estetska stran takega prikaza. Zagotavlja vizualni 3D učinek. Poleg tega s takšno zasnovo lahko zaslon prilagodite večji diagonali, ne da bi pri tem spreminjali dimenzije samega pametnega telefona. Zelo priročno. Toda kaj je več v takih napravah? Prednosti ali slabosti? To bomo poskušali ugotoviti.

Prednosti ukrivljenega zaslona v pametnih telefonih

Čas je, da vse pike prek "i" na "Samsung" telefonih z ukrivljenim zaslonom. Prednosti in slabosti te rešitve so na površini. Morate se odločiti, da je plus in minus. Začnimo s koristmi.
 • naprava izgleda moderno in nenavadno;
 • Vizualno zaslon z večjo velikostjo pametnega telefona;
 • dodatne funkcionalne stranske ploskve;
 • uporabnik zagotovo ne bo zamudil pomembnega klica;
 • gledanje filmov s takšnim zaslonom je en užitek;
 • Takšen zaslon je znak vodilnega.
 • Kot lahko vidite, koristi niso toliko. In zadnje in sploh privlači ušesa. Iphone, na primer, nima ukrivljenih zaslonov in velja za najboljšega. Vendar pa preidimo na naslednje poglavje.

  Slabosti ukrivljenega zaslona v pametnih telefonih

  Še naprej bomo upoštevali naprave Samsung. Telefon z ukrivljenim zaslonom ni toliko čar. To boste razumeli po branju seznama pomanjkljivosti, ki postanejo očitne pri uporabi te naprave.
 • dodatni funkcionalni element je v bistvu neuporaben;
 • ko bo škoda na takšnem popravilu zaslona preletela v peni;
 • Ti pametni telefoni ne bodo nikoli poceni (zapleten proizvodni proces);
 • omejitve naprave preprečujejo normalno uporabo naprave (nihče jih ne prekine po naključju);
 • gledanje filmov v celozaslonskem načinu je napeto (krivulje slike se zatemni);
 • Težko je obravnavati primer.
 • Zato moramo razmišljati o nakupu pametnega telefona. Od njega obstajajo trdni problemi. Lažje je že kupiti nekaj lepih naprav z 25 D-steklom. Kjer je bolj praktičen in lep. Toda mnogi, kot so "Samsung" telefoni z ukrivljeno zaslon. Začnimo pregled najboljših modelov takoj.

  št. Samsung Galaxy Edge S6 /S6 Plus

  "First Swallow" v stanju pametnih telefonov z ukrivljenim zaslonom. Ta naprava je nekoč izgledala kot kos. Do takrat je bil nameščen top procesor, neverjetnozaslon, dostojno količino RAM-a in veliko bolj zanimivo. To je bil prvi "Samsung" z ukrivljenim zaslonom. Korejski model telefona je takoj pridobil popularnost. Njene linije so bile poravnane. Načeloma in zdaj ta pametni telefon izgleda zelo privlačno. Je močnejša od dobre polovice sodobnih telefonov iz srednjega cenovnega segmenta. Za vodilne, seveda, ni več dohitevanja, vendar se še vedno lahko izogne ​​sintetičnim testom "srednjih kmetov". In v kakovosti snemanja glavne kamere (in spredaj) za to in še vedno brez tekmecev iz srednje ravni. Zato je bilo vredno razstaviti to napravo v takem pregledu.

  Mnenja Samsung Galaxy Edge S6 /S6 +

  Šesta Galaxy iz Samsunga - telefon z ukrivljenim zaslonom prvega vala. O čem govorijo lastniki? Naenkrat je treba omeniti, da so v večini primerov pozitivne povratne informacije. Negativno je, da se uporabniki nanašajo samo na korporacijski vmesnik »Samsunga« s kupom aplikacij, ki jih ni mogoče odstraniti. In v drugih uporabnikih so zadovoljni s telefonom. Deluje hitro in jasno, z lahkoto potegne vse sodobne igre, zagotavlja kakovostne fotografije in videe, ima odličen prenos barv in podpira sodobne komunikacijske standarde. In Wi-Fi in "Bluetus", glede na uporabniške izjave, in sploh delujejo kot ura. Na splošno je pametni telefon še vedno sposoben veliko. Vendar pa ni vredno obiskati redkosti. Čas je, da razmislite tudi o drugih pametnih telefonih.

  št. Samsung Galaxy S7 /S7 Plus Edge

  Kakšni so drugi telefoni podjetja Samsung z zaobljenim zaslonom? Odgovor na to je lahko ime modela drugega vala. "Sedem" je prišlo do naslednjegaleto po "šestih" in naredil resnično ogorčenje. V tem vodilnem podjetju je podjetje dodalo dodatno funkcionalnost stranskim obrazom. Za uporabo takšnih telefonov je postalo veliko bolj zanimivo. In sedma "galaksija" je bila takrat neverjetna zaradi tehničnih lastnosti. V sintetičnih testov, ta pametni telefon je zaobšel tudi najnovejše iphone. Vendar so bile glavne značilnosti naprave zakrivljen zaslon in napredna kamera. To so bili tisti, ki so uporabnike prisilili, da so dan in noč stali v čakalnih vrstah. Treba je omeniti, da na ta dan "sedem" je privlačen v smislu nakupa. Obstaja LTE podporo, obstaja NFC čip. Druge funkcije so še vedno pomembne. In pametni telefon je skoraj trikrat manjši od trenutnega vodilnega. Približno 30.000 rubljev. Odličen stroj za delo in zabavo. Vendar se ne strinjajo vsi uporabniki.

  Ocene za Samsung Galaxy S7 /S7 Plus Edge

  O tem modelu je veliko več negativnih ocen. Veliko uporabnikov meni, da je baterija najslabša povezava v pametnem telefonu. Domnevno, mnogi se spomnijo, da je nekaj dni po uradni sprostitvi podjetja Samsung je moral odpoklic vseh "sedem" zaradi eksplozij in nesreč. Zamenjali so jih z novimi, vendar so baterije še vedno delovale presenetljivo. Bila je šok za Samsung. Ukrivljen telefon z zaslonom je bil ogrožen. Da, in vodilni! Dolgo časa se je podjetje opomoglo od te stavke. Drugi razlog za nezadovoljstvo uporabnikov je lupina podjetja. Očitno je bila pretežka in ni bila dovolj optimizirana. Dobro je, da je v poznejših posodobitvah podjetje odpravilo vse napake. V drugih ocenah o delu strojne opreme,zanesljivost in hitrost "rejca" zadržana-pozitivna. Vendar pa preidimo na naslednje stroje.

  št. Samsung S8 /S8 Plus

  Samsung Galaxy S8 je že razvil nov trend - "neomejen zaslon". Takrat se je začela moda na varnih zaslonih. Tehnično gledano ima ta zaslon tudi ukrivljene robove. Zato je vstopil v ta pregled. Zadnje vodilo podjetja Samsung je še vedno preveč sveže, da bi ga poceni. Zato si jih ne morejo privoščiti vsi. Toda naprava je res super. Na krovu - top "Dragon 845", 6 gigabajtov RAM-a, 512 GB pogona, odlična kamera, odličen komunikacijski modul in še več. Pri sintetičnih testih naprava samozavestno premaga vse trenutne vodilne naprave. Toda to ni bilo tako dolgo nazaj. Samo lani. In nič ni čudno, da veliko ljudi zdaj želi kupiti to napravo. Še posebej model "Plus", za katerega je značilen povečan zaslon. Kaj naj rečem, za to napravo so še vedno na voljo posodobitve operacijskega sistema. Ti pregledi uporabnikov so izredno pozitivni. Poglejte sami.

  Pregledi za Samsung S8 /S8 Plus

  Tisti, ki so še vedno zadovoljni lastniki Samsung Galaxy S8, trdijo, da je naprava skoraj popolna. Deluje hitro in jasno v vseh pogojih. Primerno za vse naloge. V idealnem primeru deluje z igrami (celo kot so znani tanki ali PUBG Mobile). Z veseljem gledam video posnetke. Še vedno pa uporabniki opazijo le elegantno kakovost fotografij, ki jih zagotavlja glavna kamera pametnega telefona. Na splošno, sprostitev "osem" v "Samsung" je bil miren, brez incidentov. Verjetno je to tudi razlogOsma "galaksija" velja za eno najuspešnejših pametnih telefonov. Na splošno so uporabniki zelo zadovoljni s tem pametnim telefonom. In ukrivljeni zaslon ne moti. Še vedno b Zdaj je "brezmejen". Za to se lahko veliko oprosti. Vendar je čas, da preidete na naslednji model pametnega telefona. In najbolj zanimiva je.

  # 4. Samsung S9 /S9 Plus

  Mobilni telefon Samsung Galaxy Note 9512GB je najsodobnejši vodilni v podjetju. Lahko bi povedali o rednih različicah, vendar je Knut zanimiv na zaslonu. Samo velikan je tukaj. In popolnoma brez okvirja. Za še bolj udobno upravljanje pametnega telefona je na voljo pisalo. Druge funkcije pametnega telefona so zanimive. Trenutno je najbolj produktivna naprava na svetu. Tudi zloglasni posodobljeni iPhone mu ne ustreza. Kamera vam omogoča, da dobite odlične slike pod kakršnimi koli pogoji, kot tudi lahko pišete video na 4K pri hitrosti 120 slik na sekundo. Dejansko je edinstvena naprava. Ni vredno omeniti, da je opremljen z vsemi možnimi funkcionalnostmi. Ampak cena za to je tako, da bo zagotovo morali prodati ledvice: približno 120.000 rubljev. Kljub temu obstajajo tisti, ki so ga kupili. Poglejmo, kaj pravijo o tej napravi.

  Mnenja o modelu Samsung S9 /S9 Plus

  Skoraj vsi lastniki te naprave so opazili, da pripomoček samozavestno vodi pri izvajanju vseh nalog. Na njem bi bilo mogoče celo prevesti jedro Linuxa, če bi ga podprlo. Kakovost fotografij na najvišji ravni, video ne drkati (zahvaljujoč optični stabilizaciji), je vmesnik dokončno dokončan. Todaglavna stvar - ni nobenega pre-nameščenih programov iz Samsunga. Vsi uporabniki se strinjajo, da kitajski pametni telefoni z ukrivljenim zaslonom (in takih) in podmape niso primerni za novi Samsung. Še večja sreča bi bila znižati ceno teh sanj. Vendar je malo verjetno, da se bo to zgodilo v naslednjih nekaj letih. Moram se strinjati s potrpljenjem. In zdaj o istih kitajskih pametnih telefonih. Nekatera podjetja so še vedno izdajala takšne pametne telefone, vendar jih niso ločila v ločeno vrstico in jih ne podaljšujejo.

  Kitajski pametni telefoni

  Ne glede na to, kako čudno je to zvenelo, pa so proizvajalci iz srednjega kraljestva izdali par naprav s trendnim zaslonom. Prvi kitajski pametni telefon z zaobljenim zaslonom je Xiaomi Mi Note 2. In spominja na lažno Samsungovo sedmo Galaxy. Ista oblika telesa, enako dolgi gumb pod zaslonom, enaki zaobljeni robovi zaslona. Zadnja plošča je nekoliko drugačna. In šele potem, ko so "folk producenti" palico prevzeli drugi proizvajalci iz Kitajske. In med njimi nepozabno "Huawei".

  Zaključek

  Sedaj veste, kateri telefoni so "Samsung" z ukrivljenim zaslonom. Takšna naprava je postala nekakšna vizitka podjetja. In še vedno je veliko tistih, ki želijo kupiti takšno napravo. Lahko jih razumemo.

  Sorodne publikacije