Avto «Renault-Latitude»: fotografija, komplet, pregledi lastnikov

V letu 2010 je potekala predstavitev novega modela Renault-Latitudes. To je limuzina s petimi sedeži, ki spada v razred E in je revidirana različica limuzine, znana v Južni Koreji kot "Samsung-SM5".

Zunanji pregled

"Renault-Latitudes" (slika spodaj) vedno pritegne pogled drugih. Rešetka hladilnika, pokrita s kromom, zadene v oči. V njenem središču je simbol proizvajalca avtomobilov.
Žarometi se vodoravno raztegnejo. Rahlo gredo na sprednja krila. Vgrajene luči za meglo so skrite v globokih odprtinah pravokotne oblike. To je avtomobilu dalo nekakšen baraž agresivnosti, zaradi česar je postal močnejši. Zaslon odbijača je malo naprej.


Streha je zanimiva. Narejena je iz stekla. Niansirna plast je očitno skoraj črna.

Glavne dimenzije avtomobila

Renault-Latitudes je težko imenovati majhen avto. Njegove dimenzije so impresivne. Dolžina je 488 centimetrov, širina 183 centimetrov. Višina avtomobila je 148 centimetrov.
Kolesna medosna razdalja je 276 centimetrov. Pnevmatike so nameščene v dveh različicah: polmer R16 (215/55 in 215/60) ali "sedemnajsti" 225/50. Teža avtomobila je odvisna od nameščene izvedbe agregata. Modifikacija bencina z motorjem 20 litrov tehta 1.495 kilogramov. Vgrajeni 25-litrski motor dvigne naloženo težo celotnega avtomobila na 1600 kilogramov.

Notranja oprema

Notranjost iz prvega trenutka potrjuje pripadnost poslovnemu razredu avtomobila"Renault-Latitude". Ocene uporabnikov trdijo, da sta za to primerni le dve definiciji: elegantna in elegantna. Težko se ne strinjam z njim, ker je pravzaprav tako. Salon je obdelan z usnjem. Obstajajo elementi, prekriti s kromom. V dražji opremi je naravno drevo.
Poleg prestavne ročice sta nameščena dva gonila. Omogočajo vam navigacijo in povezovanje mobilnega telefona. Elegantna notranjost je tudi udobna. Sedeži v prvi vrsti imajo nastavitve, ki omogočajo spreminjanje položaja v vseh smereh. Dražje različice Renault-Latetiuda so opremljene z masažami in spominom za sedeže.


Zadnja vrsta sedežev omogoča udobno namestitev treh potnikov. Ampak to je bolj priročno, da ostanejo tam za dva potnika. V tem primeru lahko na sredini sedeža odprete mizo s steklenimi držali, ki je skrita v hrbtu.

Zaključek

Za "Renault Latitude" je značilna naslednja oprema. Vrhunske različice avtomobila so opremljene z masažo in spominom voznikovega sedeža. Ima pet pnevmatskih valjev, ki delujejo v naslednjih načinih:
 • močni;
 • mehka;
 • trajno;
 • spremenljivka.
 • Ta funkcija bo zelo koristna pri dolgoročni vožnji. Na primer, med dolgim ​​potovanjem, mestni prometni zastoji.
  Obstaja tri-conski sistem klimatske naprave. Omogoča nastavitev ločenega načina za vsakega potnika. Poleg tega obstaja zračni ionizacijski sistem. Čisti zrak, odstrani alergene in napolni kabinouporabnih ionov.

  Avdio sistem z možnostjo priključitve elektronike, značilne za osnovno opremo "Renault-Latitude", v dražjih različicah, izpopolnjenih z novimi funkcijami. Glavnih šest govornikov je dodanih še dva. Obstaja sistem, ki poveča obseg priključenih naprav, vključno z iPod-om. Poleg zgoraj opisanih funkcij lahko dodate:
 • senzor za dež.
 • Svetlobni senzor.
 • Sistem stabilnosti.
 • Navigacija.
 • Kamera za zadnji pogled.
 • Parktronic.
 • Komplet za vgradnjo v vozilo ima drugačno funkcionalnost, ki bo zagotovo koristna na cesti.

  Prometna varnost

  Obravnavano vozilo ima dobro varnostno učinkovitost. Opremljen je z različnimi sistemi aktivne in pasivne zaščite.
  Osnovne različice so na voljo samo na najbolj osnovni način:
 • Zračne blazine.
 • Pasovi (močni in tritočkovni).
 • Protiblokirni zavorni sistem.
 • Zavorni sistem v sili.
 • Če so prve tri jasne, potem naj bi bil še zadnji. Praviloma se med ostrim zaviranjem vozniki počutijo neprijetne zaradi položaja volanskega droga. Razvijalci Renault-Latheedyud so spremenili kot kolesa. Naredili so jo malce ravno, da bi se izognili nevarnosti med zaviranjem v sili.

  Renault-Latitude: motorji in značilnosti prve generacije

  Ta model je klasična limuzina s štirimi vrati francoskega avtomobilskega proizvajalca. Njegova prva generacija je potekala od leta 2010 do leta 2014.
  V skladu s tehničnimi lastnostmi avtomobila ustrezajo dvema vrstama energetskih enot:
 • bencinski motor z delovno prostornino 1997 cm3 s sprednjo prečno razporeditvijo. Njena moč - 139 konjskih moči s šest tisoč vozil na minuto. To je štirivaljni vrstni motor. Vsak valj ima štiri ventile. Gorivo se napaja z razdelilnim vbrizgavanjem brez polnjenja. Povprečna poraba v mešanem ciklu - 83 litrov na sto kilometrov. Ob istem času v mestnem načinu, porabi 11 litrov, in ko se gibljejo po mestu - 7 litrov na sto kilometrov. Največja dovoljena hitrost - 186 kilometrov na uro. Traja 119 sekund, da se pospeši na sto kilometrov na uro.
 • Bencinski motor s prostornino 2495 kubičnih centimetrov, ki se nahaja pred prečno. Njegova moč je 177 konjskih moči pri 6.000 vrt /min. To je šestvaljni motor v obliki črke V, vsak s štirimi ventili. Porazdelitev vbrizgavanja goriva je tudi brez tlačnega polnjenja. V mešanem ciklu poraba goriva znaša 97 litrov na sto kilometrov poti. Za mesto je ta kazalnik 134 litrov, na progi - 77 litrov. Najvišja hitrost, ki jo lahko razvije avto, je 209 kilometrov na uro. Hkrati pospeši do 107 kilometrov na uro.
 • Te značilnosti so enake za dve različici pogonskih enot:
 • Sprednji pogon.
 • Šeststopenjski samodejni menjalnik ali variator vrtilne hitrosti.
 • ​​
 • Vzmetenje je spredaj neodvisna vzmet.
 • Za -večnamenska neodvisna z vzmetmi.
 • Zavore so disk in spredaj ter zadaj.
 • Hidravlični servo volan.
 • Prostornina rezervoarja za gorivo je 70 litrov.
 • Nova "Renault-Latitude" se je pojavila leta 2014 po restilingu.

  Druga generacija

  Leta 2014 se je začela proizvodnja druge generacije avtomobilov. Njegov videz je odličen za poslovneže. Vsaka linija je fiksna in je na svojem mestu. Ni svetlih in opaznih mest. Samo slog in eleganca. Kakovosten in funkcionalen salon ni slabši od svojih analogov in konkurentov.

  Električni agregati modelov restilinga so ostali enaki. To so bencinski motorji z 20 in 25 litri z zmogljivostjo 139 in 177 konjskih moči. Prva različica se pospeši na sto kilometrov na uro v 119 sekundah. Druga - v 107 sekundah. Prenosna škatla je avtomatska. Sprednji pogon Modelna serija avtomobilov vključuje štiri komplete. Njihove specifikacije so navedene v spodnji tabeli.
  Dynamique  Dynamique Confort
  Privilege  Prostornina motorja, litri  20  20  20  25  20

  103)
  25  Moč motorja, moč  139  139  139  177  139  177  Pospešek na sto kilometrov na uro, sekunde  119  119  119  107  Največja hitrost, kilometri na uro  186  186  186  209


  184) 186  209  Stroški sto kilometrov v urbanem načinu, litri  110  110  110
  70


  134  Stroški sto kilometrov ob avtocesti, )


  70  70  77  70
  (24 2)

  77  Stroški sto kilometrov v mešanem načinu, litrov  83

  255)
  73  73  97  83

  )

  97  Stroški, milijoni rubljev  109  119  125  147  131  ) 153

  Renault-Latitude: pregledi lastnikov

  Mnogi vozniki kupijo avto na podlagi pozitivnih mnenj o tem avtomobilu. Sodobna oprema, bogat nabor funkcij, tudi v osnovni različici, pritegne pozornost kupcev. Poseben avdio sistem ustreza potrebam celo glasnih ljubiteljev basa.
  Iz pozitivnih trenutkov je zagotovljen tudi udoben prtljažnik, dobra osvetlitev, dobra izolacija od tujega hrupa in zvokov iz ulice. S steklene strehe se odpira čudovit razgled, ki ga ni mogoče prezreti. S tehničnimi elementi je avtomobil označen kot zanesljiv,dinamična, sprejemljiva in ekonomična.

  Sorodne publikacije