"Doto 2". Kako ustvariti junaka v preddverju. Ukazi za konzole in goljufa

Pravi strežniki Dot 2 lahko odlično trenirajo igralca in mu dajo veliko dragocenih izkušenj. Vendar, da bi vedeli sto odstotkov, kar ste sposobni boriti z enim ali drugim značajem, je priporočljivo, da uporabite junake-bote. V današnjem članku bomo delili informacije o tem, kako ustvariti junaka v preddverju v Doti 2, vendar bomo govorili tudi o drugih koristnih nasvetih.

Priljubljenost igre "Doto 2"

Za začetek bi rad govoril malo o sami igri. "Dot 2 je multiplayer igra za stacionarne računalnike, katere žanr lahko opišemo kot strategijo za elemente RPG. Igranje poteka na zemljevidu, na nasprotnih straneh katerega so različne strukture: citadelski stolpi, baze in koče. tri poti, na katerih obstajajo posebni obrambni stolpi, so namenjeni zadrževanju stalnega dotoka sovražnikov


V bitki sodelujeta dve ekipi, od katerih mora imeti vsaka največ pet igralcev. svetloba, druga pa stran teme. avershyvshy bitka, igralec dobi določeno število točk, ki jih za dvig ravni. Uprava je stranski lik enote.

Če želite dodati znak v preddverju "do 2"

Boto znaki so namenjeni pomoči igralcem v samotnih igrah in prevzemu vloge objektov za usposabljanje. Z njihovo pomočjo lahko preizkusite sposobnosti nekega priljubljenega prvaka ali pridobite izkušnje. Ustvarjanje junakov v preddverju "Doti 2"lahko upravljate samo določene ukaze konzole. Če jih želite aktivirati, se prepričajte, da ste aktivirali konzolo in omogočili možnost dodajanja goljufij. Odprite ukazno mizo, kliknite ikono igre v knjižnici Steam in izberite »Lastnosti« /»Nastavi možnosti«. Nato ubijte v oknu -konzola in kliknite ok. Konzolo lahko pokličete s tipko "~".


Če želite postati junak v preddverju Dobby 2 (kot je prikazano v zgornjem primeru), sledite naslednjim korakom:
 • Vnesite sv_cheats 1.
 • Odprite klepet in vnesite -createhero ___ nevtralni /sovražni ukaz. Namesto "___" navedite ime znaka in del nevtralnega /sovražnika dobesedno pomeni nevtralno ali sovražno stran.
 • Oglejmo si primer, kako ustvariti junaka, imenovanega Ax v lobbyju Dobby 2. Če želite ustvariti ukazni niz, morate predpisati naslednje: -createhero ax of sovražnik. Čestitamo - novi lik je pripravljen! Pojavilo se bo tam, kjer se nahaja kazalec miške.

  Značilnosti robota

  Torej ste uspešno ustvarili junaka v preddverju "Doti 2". Kako zdaj izkoristiti vse? Med bitko z roboti je vaš glavni cilj pridobivanje izkušenj. Z nasprotniki tega značaja se boste naučili različnih razlik v procesu igre, kot tudi spoznali šibke točke sovražnikov. Če ne želite igrati sami, lahko pokličete prijatelje za skupno igro. Na ta način boste imeli priložnost delati z drugimi igralci, kar bo v veliki meri povečalo vaše možnosti pri spletnih igrah. Boti se lahko razlikujejo po stopnjah, ki vplivajo nanjesplošni kazalci: sposobnost hitrega sprejemanja odločitev med bitko, učinkovita timska igra in pomoč partnerju, ostrina gibov in še veliko več. Število teh ravni je enako pet. Prav tako jih lahko konfigurirate tako, da nastavite pravilen ukaz prek konzole levelbots x. Zamenjajte x s številko, ki ustreza vaši želeni ravni od enega do pet. Potem bodo absolutno vsi ustvarjeni znaki prejeli nastavljeno raven.
  Upravljanje prijaznih junakov je v celoti odvisno od vaših izbir, v nasprotju s sovražnimi roboti, ki delujejo v skladu z določeno strategijo. Lahko spremenite njihovo lokacijo in navedete navodila.

  Druge uporabne konzolne ekipe

  Naslednji goljufa se ne nanašajo na problem, kako ustvariti junaka v preddverju Dobby 2, vendar niso nič manj koristni. Ne pozabite: če želite deaktivirati eno ali drugo ekipo, zamenjajte številko "1" z "0". Ne pozabite odstraniti znaka "-", ko vstavite kodo v konzolo. Splošni ukazi:
 • do-ta_pla-yer_un-its_au-to_atta-ck "1" - samodejni napad;
 • do-ta_sh-op_for-ce_hot-keys "1" - aktivira možnost nakupa predmetov iz trgovine z uporabo vročih tipk;
 • do-ta_ap-m - označuje število sprejetih ukrepov v eni minuti;
 • do-ta_alwa-ys_sh-ow_he-ro_nam-es "1" - označuje vzdevek nad znakom;
 • do-ta_un-it_us-e_pla-yer_co-lor "1" - sedaj imajo enote osvetlitev ozadja;
 • do-ta_no_min-imap "1" - onemogočanje mini karte;
 • do-ta_min-map_sim-ple_co-lors "1" - kartico deli na dve barvi: zelene označujejo prijazne enote, rdeče pa so sovražne;
 • do-ta_hu-d_fli-p "1" - Mini-map zdajprikazana na desni;
 • do-ta_hu-d_heal-tbar_num-ber "1" - zdravje je označeno kot število in označeno nad glavo junaka.
 • Sorodne publikacije