Kot v "Instagram" odgovoru na komentar: preprosto navodilo

Če socialne mreže Instagram še niste začeli uporabljati tako dolgo, razmislite, kako se odzvati na komentar v "Instagramu". Prvič, vsi bodo zadovoljni, da njegovo sporočilo ni ostalo neopaženo. In drugič, včasih vas bodo vprašali za nekaj zelo pomembnega ali zanimivega.

Takoj navedite: ta socialna mreža je zasnovana tako, da je njena uporaba intuitivna in ne povzroča težav. Zato ne skrbite. Hitro boste razumeli, kaj je treba storiti za odgovor na komentar.

Načini odzivanja na komentarje na "Instagram"

Ko nekdo pusti komentar na zapis, ga boste videli v vrstici z obvestili, pojavilo se bo tudi ustrezno sistemsko sporočilo (razen če imate to funkcijo onemogočeno). Ena stvar, če ste napisali nekaj, kar ne zahteva nobene reakcije. Druga stvar je, če je to vprašanje, kompliment ali kaj drugega, na kaj se želite odzvati.

Kako lahko na "Instagram" odgovorite na komentar? Obstajata dva glavna načina.
 • Na komentar lahko odgovorite, ne da bi opozorili na določeno osebo. Zakaj lahko uporabite to metodo? Predstavljajte si, da ste objavili lep sefi, na katerega so mnogi napisali potrditev. Odgovori vsem, hvala, celo na smeškastem dvignjenem prstu? Neumno, strinjal se boš. Ampak, pod vsemi notami, pustite vaš komentar na besedilo "hvala" - to je druga zadeva. To storite tako, da kliknete na oblak (ikona za komentarje) podpost V novo ustvarjeni vrstici na dnu vnesite besedilo sporočila in kliknite »pošlji«. Končano! Vendar ne pozabite, da obvestila o vašem odgovoru ljudem ne bodo prikazana. Videli ga bodo le, če ponovno odprejo fotografijo.
 • Tudi v komentarjih se lahko sklicujete na določeno osebo. Če želite to narediti, morate postaviti žeton "@", potem pa brez presledka je vzdevek v Instagramu. Po pošiljanju se bo ta vnos spremenil v aktivno povezavo in uporabnik bo prejel sporočilo, ki ga je nekdo omenil. Mimogrede, s to metodo lahko hkrati praznujete več ljudi. Da bi to naredili, podajte njihove vzdevke na način, ki je opisan zgoraj, brez povezave, vendar skozi prostor.
 • Kako se lahko zdaj odzovemo na komentar določene osebe?

  V najnovejših različicah programa so se pojavile nekatere posodobitve. Kako se odzvati na "Instagram" na komentarje določeni osebi na tej stopnji? Pred tem ni bilo posebnih pripomočkov za to, zdaj pa so razvijalci avtomatizirali postopek.

  Če podate v obliki navodil po korakih, kot v "Instagramu", da odgovorite na komentar, bo izgledal takole:
 • Odprite post v zapis, s katerim želite dati odgovor.
 • Kliknite ikono komentarjev (izgleda kot oblak, ki se običajno uporablja kot znak za dialog).
 • Pod vsakim zapisom drugih ljudi boste videli besedo "odgovor". To je točno to, kar potrebujete! Pogum za tiskanje
 • Če je bilo treba ročno vnesti vzdevek, se to zdaj zgodi samodejno. Na začetku [email protected] "Vzdevek" se prikaže. Ne spirajte ničesar! V nasprotnem primeru prejemnik ne bo videl vašega sporočila.
 • Kaj še lahko storite s pripombami?

  Kot smo že povedali v "Intrgrammu za odgovor na komentar", vam bomo zdaj povedali, kaj še lahko storite z njimi.
 • Pripombe je mogoče izbrisati. Če želite to narediti, držite prst in ga povlecite na levo. Odpre se dodatno okno. Kliknite ikono za brisanje in potrdite izbiro. Bodite pozorni! Nato tega zapisa ne boste mogli obnoviti.
 • Na sporočila pod vašimi objavami lahko postavite tudi oznake »Všeč mi je«. To je mogoče tudi zaradi nedavnih inovacij. Samo kliknite na besedilo, ki bo dodeljeno vašemu "vzdevku" in kliknite na ustrezno ikono na desni (srce). Na profilu osebe, katere komentar vam je všeč, se bo prikazalo sporočilo.
 • Kdaj naj odgovorim na komentar osebi?

  Poleg razumevanja, kako se odzvati na komentarje osebe v "Instagramu", morate vedeti, kdaj ga morate sploh storiti. Če imate odprt profil za tretje osebe, se lahko pod vašimi fotografijami pojavijo sporočila ljudi, ki so od časa do časa popolnoma odtujeni. Praviloma pišejo splošne fraze, ki se včasih ne morejo nanašati na sliko.
  Dejstvo je, da se s pomočjo pripomb razvijajo komercialni računi, pridobijo občinstvo in se promovirajo. Pogosto celo pišejo ne resnično osebo, ampak program-bot. Zato ne odgovarjajte nanje. Najbolje je, da samo odstranite s strani. Obstajajo dvomi, aliJe ta komentar ostal? Pojdi na profil avtorja. Če obstaja nekaj, kar prodaja ali ponuja storitve, potem ste točno napisali bot. Zdaj veste, kako odgovoriti na komentar v "Instagram". Kar pomeni, da nobeden od vaših naročnikov ne bo ostal brez pozornosti! Ne pozabite: Pravočasen odziv na druge zapise uporabnikov ustvari ugled vašega računa.

  Sorodne publikacije