TV LG 32LJ600U: Ocene strank, ocene, specifikacije

LG 32LJ600U TV spada v linijo srednje velikih multimedijskih naprav po veljavnih standardih. Mnenja hkrati poudarjajo, da razlika med njim in vodilnimi napravami ni tako pomembna. Gre za to cenovno ugodno rešitev in bo šla še dlje na jezik.

O podjetju

LG-jev predhodnik je bil Goldstar, ki je bil ustanovljen leta 1947. Na mednarodnem trgu se je to podjetje začelo aktivno razvijati v osemdesetih letih. Leto 1995 je zaznamovalo dejstvo, da so blagovne znamke Goldstar in manj znane Lucky Chemicals združene, kar je povzročilo nastanek LG. Trenutno v asortimanu tega proizvajalca obstajajo naslednje smeri razvoja podjetja:


 • Elektronski in gospodinjski aparati. Samo za to skupino rešitev in pripada televizorju LG 32LJ600U. Mnenja kažejo na razpoložljivost te skupine naprav. Imajo tudi dobre tehnične lastnosti in visoko stopnjo zanesljivosti.
 • Pametni telefoni, tablice in osebni računalniki.
 • Energetsko varčne tehnologije.
 • Klimatski sistemi.
 • Pozicioniranje multimedijskega centra

  Kot smo že omenili, je LG 32LJ600U LED TV le malenkost visok na raven vrhunskih rešitev. Zato se nanaša na segment rešitev srednjega razreda. Podobno pozicioniranje kažejo naslednji dejavniki:
 • Nizka ločljivost slike, ki ustreza specifikacijam HD.
 • diagonala matrike je manjša od 43 ".
 • Vsi drugi atributi multimedijskega centra premijske ravni junaka danegaobstaja pregled. To je razširjena programska lupina, podpora za možnost Smart TV in napredni komunikacijski niz.


  Kje je bolje uporabiti to napravo?

  Najoptimalnejši LED televizor 32 "LG 32LJ600U se uporablja pri ustvarjanju domačega zabaviščnega centra, vse potrebno za takšno aplikacijo je na mestu. Če je potrebno, ne bo posebna naloga, da bi ga pretvorili v domači kino, zaslon ima dovolj diagonale in ustrezno komunikacijo Obstaja alternativa za uporabo junaka tega pregleda - računalniški monitor, v tem primeru boste morali uporabiti digitalni priključek, kot je HDMI, seveda pa lahko uporabite tudi takšno TV napravo in Kot informacijska tabla se lahko slednja namesti na železniški ali avtobusni postaji, v veleblagovnicah pa lahko prikaže informacije o oglaševanju, vendar je samo prisotnost opcije SmartTV v tem primeru odvračilna. Običajno se za takšno uporabo izberejo najbolj dostopni televizorji in njihova programska oprema nima podpore za prej omenjeno tehnologijo.

  Zaslon: njegove značilnosti

  Precej dober standard z 32-palčnim zaslonom je televizor LG 32LJ600U. Njegove lastnosti kažejo na podporo za HD. To pomeni, da se slika na njej oddaja v formatu 1366Х768. Hitrost osveževanja ustreza 900 MHz. Vidni koti so 178 ° C, tudi pri takšnem ekstremnem položaju pri gledanju izkrivljanja video vsebine ne bo. Tip, ki se uporablja pri temreševanje matrice - LED. Njegova površina je mat, kar je resnična prednost te multimedijske vsebine. Če bo na sijajni površini opazen sloj prahu, potem v našem primeru ne bo tako enostavno razlikovati.
  Kakovost slike v tem primeru je res dobra. Ne more doseči ravni premije samo v dveh parametrih. Eden od njih je diagonala, ki je samo 32 ", v vodilnih multimedijskih centrih pa naj bo 50" ali več. Drugi je dovoljenje. V napravi premium bi morala biti UltraHD, in ne kot junak te HD.

  Vgrajen avdio sistem

  Skromno organiziran sistem zvočnikov na televizorju LG 32LJ600U. Povratne informacije kažejo precej udobno raven zvoka. Njegova skupna moč je 6 vatov. Vključuje dva ločena zvočnika. Vsak od njih, kot je lahko uganiti, ima moč 3 vatov. Prav tako so ga razvijalci opremili s tehnologijo, kot je Virtual Surround +. Vključuje posebne algoritme, ki lahko bistveno izboljšajo kakovost akustične spremljave gledanja televizijskih programov. Po potrebi lahko priključite zunanje stereo zvočnike. Z njihovo pomočjo lahko izboljšate kakovost zvoka v času gledanja video programov. V ta namen morate priključiti subwoofer z optičnim priključkom SPDIF. To bo omogočilo, da bo takšen televizor že spremenjen v domači kino.

  Načini povezovanja

  Dejansko se lahko neprekosljiv nabor možnosti povezovanja ponaša z LED televizorjem LG 32LJ600U. Pregledi strokovnjakov razlikujejo prisotnost takih pristanišč v njem:
 • Takoj 2priključki so v tej napravi. Uporabljajo se v primerih, ko je potrebno multimedijski center povezati z novimi modeli satelitskih sprejemnikov ali DVD predvajalnikov.
 • V tej rešitvi je ena vrata USB. Najpogosteje se uporablja za preklapljanje z različnimi pogoni. Istočasno od zadnje predvajane različne multimedijske vsebine.
 • Razvijalec na tem televizorju izvaja en komponentni in sestavljeni vhod. Njihov glavni namen je sklenitev satelitskega signala iz ustreznih modifikacij sprejemnikov.
 • En vhod glavne antene. Spet lahko sprejemnik te rešitve upravlja lokalni signal za oddajanje ali kabelski operater. Zato lahko na ta vhod priključite samo anteno ali poseben prehod.
 • En optični izhod, ki se uporablja v primerih, ko se izvaja tako imenovani domači kino.
 • Za izvedbo podvodnega priključka na računalniško omrežje je ta rešitev opremljena s priključkom RJ-45.
 • Možna alternativa je Wi-Fi oddajnik. V tem primeru se informacije prenašajo brezžično. Edina pomanjkljivost seznama, ki so ga navedli lastniki, je pomanjkanje brezžičnega oddajnika Bluetooth.

  Programska lupina. Njegove zmogljivosti

  V upravljanju najnaprednejše različice operacijskega sistema WebOs s funkcijo indeksa 3,5 velja ta material TV LG 32LJ600U. Ta programska platforma je še vedno pomembnaše naprej aktivno raste. Za njo nenehno prihaja iz posodobitve in ves čas so nove aplikacije. Obstaja tudi posebna trgovina LGStore. Od zadnjega lahko prenesete mini-pripomoček in ga namestite na TV-napravo. Z njihovo pomočjo lahko bistveno povečate raven njegove funkcionalnosti. Poleg tega je treba posebej opozoriti, da ta operacijski sistem podpira programsko funkcijo SmartTV. Njegova prisotnost omogoča tudi ogled spletnih Web virov in multimedijskih vsebin z uporabo spletnega brskalnika.

  Postopek namestitve

  Preden začnete uporabljati 32-palčni televizor LG 32LJ600U, je to dokaj preprost postopek. Ocene pravijo, da je algoritem preklapljanja in konfiguracije v tem primeru veliko enostavnejši kot v primeru konkurenčne programske opreme. Ovojnice Tizen OS ali Android OS so sestavljene iz naslednjih korakov:
 • Izvlek medijskega središča iz kartonske škatle v druge elemente dostave.
 • Napravo zložite z zaslonom na ravno površino.
 • Odstranite ga posebne transportne ključavnice.
 • Na naslednji stopnji bomo televizor namestili na vodoravno površino, na kateri naj bi deloval multimedijski center. signalni televizijski kabel mora biti na tej točki dosežen in poleg njega mora biti vtičnica, tretji pomemben pogoj pa je razpoložljivost.internetno povezavo To pomeni, da bi moral biti signal Wi-Fi ali zvit par.
 • Po namestitvi multimedijskega centra morate preklop vklopiti v celoti. Najprej priključimo napajalni kabel, s katerim se uporablja napajalna naprava. Potem pošljemo alarmni kabel na vhod antene. V primeru uporabe žične povezave s svetovnim spletom na vrata RJ-45, postavimo sukani par.
 • Nato bomo vključili napravo, treba je počakati na postopek njene inicializacije. Nato morate določiti trenutne vrednosti datuma in časa. Določiti morate tudi lokacijo te naprave. Če preskočite ta korak, se ne bodo uporabljale vse funkcije možnosti Smart TV.
 • Nato morate odpreti nastavitveni meni in začeti iskanje vseh razpoložljivih TV-programov. Spet morate določiti vrsto vhodnega signala v prvem oknu poizvedbe (digitalno ali analogno, satelitsko, lokalno oddajanje ali kabelsko televizijo). Po končanem postopku shranimo prejeti seznam televizijskih programov.
 • ​​
 • Nato pojdite v glavni meni in izberite "Omrežje". Na tej točki smo nastavili parametre omrežne povezave. Če uporabljate sukani par in dinamičen IP naslov, potem ni potrebe, da bi sploh kaj spremenili. Ko uporabljate brezžični oddajnik, morate določiti SSID omrežja in geslo. Ko uporabljate žično povezavo in statični naslov IP, ročno podajte zadnjo.
 • Zdaj je to potrebnopojdite v trgovino aplikacij LG in ustvarite nov vnos. Nato lahko namestite vse potrebne aplikacije. Sedaj je multimedijski center popolnoma prilagodljiv in pripravljen za uporabo.
 • Stroški

  LG 32LJ600U je dokaj dostopna rešitev za današnje standarde. Pregled njegovih cenovnih ponudb kaže, da je nakup take naprave lahko za 8000-9000 UAH. Glede na opremo in funkcionalnost so ti stroški razumni. Konec koncev, po nakupu takega izdelka, boste dobili ne samo navadne TV, ampak polnopravni multimedijski center.

  Ocene. Prednosti in slabosti

  Odličen zabavni in zabavni center je televizor LG 32LJ600U. Povratne informacije strank poudarjajo naslednje prednosti:
 • Visoka stopnja funkcionalnosti.
 • Možnost pametne televizije v lupini.
 • Algoritem enostavne povezave in konfiguracije.
 • Nastavitev naprednega vmesnika.
 • Sposobnost pretvoriti to napravo v domači kino.
 • Univerzalni sprejemnik, ki lahko upravlja z vsemi vhodnimi signali.
 • Trenutna različica lupine programa.
 • Prav tako lastniki opozarjajo na številne pomanjkljivosti, ki vključujejo:
 • skromne parametre uporabljene matrike, ki dovoljujejo le izhod slike HD.
 • Vgrajeni zvočnik z nizko porabo energije.
 • Prvi minus ni tako pomemben in pomemben zaradi dejstva, da je diagonala zaslona v tej rešitvi 32. To ni toliko.in slaba kakovost slike bo v tem primeru. Drugi pa se lahko po želji odpravi. Na napravo na ustrezni ravni morate priključiti le zunanji zvočnik.

  Sklep


  Le malenkost, preden rešitve srednje ravni niso dosegle televizorja LG 32LJ600U. Mnenja kažejo, da ima manjšo diagonalo in nezadostno ločljivost. In vsi drugi atributi vrhunskega multimedijskega centra v junaku tega pregleda so zagotovo tam.

  Sorodne publikacije