Kako obnoviti stran v "Instagram": metode in priporočila

Pred vsakim, ki je vsaj enkrat izbrisal profil ali pozabil geslo iz svojega računa, se je postavilo vprašanje: kako obnoviti stran v "Instagramu"? Ta problem lahko rešite na več načinov. Ni tako strašno, kot se zdi. Kako vrniti svoj profil in ne izgubiti naročnikov? O tem bomo razpravljali v našem članku.

Obnovite profil po telefonu

Eden od najpogostejših načinov za vrnitev gesla iz računa Instagram je vnos tajne kode iz sporočila SMS. Kako obnoviti stran v "Instagram" prek telefona? Ta možnost je primerna, kadar je mobilna številka vezana na račun. Kaj storiti: Odprite stran, kjer morate vnesti svoje uporabniško ime in geslo. Kliknite na "Pomoč pri prijavi". Vnesite telefonsko številko, ki je priložena vaši strani, in počakajte na SMS. V sporočilu boste prejeli povezavo, po kateri lahko spremenite izgubljeno geslo. Samo sledite povezavi in ​​dobite novo skrivno kombinacijo črk in številk. Kot lahko vidite, je zelo enostavno obnoviti stran v "Instagramu" s pomočjo telefonske številke.


Pomembno je opozoriti, da lahko včasih SMS pade v mapo z neželeno pošto. Preverite vsa sporočila in se prepričajte, da je koda prispela. Če ga tam niste našli, ponastavite geslo računa in najprej ponovite celoten postopek.

Kaj storiti, če je bila stran blokirana

Instagram, kot tudi katera koli drugasocialno mrežo, ki se aktivno bori proti kršiteljem, ki pošiljajo spam in druge nepooblaščene vsebine. Če uprava meni, da ne izpolnjujete zahtev, ima polno pravico blokirati račun. Kako obnoviti stran v "Instagramu", če jo blokiramo? Za začetek morate ugotoviti, na kaj točno imate omejen dostop. Če je bil račun že vdrl ali odstranjen, morate izpolniti uradni obrazec in ga poslati administratorju v pregled. Kako obnoviti stran v Instagramu po vdoru in blokiranju? Razmislite spodaj.


 • Odprite spletno mesto Instagram in vnesite razdelek »Pomoč«.
 • Odgovorite na vprašanja za podporo. Vprašali vas boste, katera stran je bila prekinjena, imate dostop do e-poštnega računa, ki je z njim povezan. V primeru, da se ne morete prijaviti v to polje, določite katero koli drugo, ki je na voljo.
 • Določite prijavo za blokirano stran.
 • Vnesite e-poštni naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.
 • Treba je navesti, katere informacije vsebujejo vaš profil. Če je to vaš osebni blog, izberite »Ta račun vsebuje moje fotografije«. V primeru, da ne veste, kdo in kako je prišel do vas na strani, napišite "Ne vem".
 • Začasne omejitve

  Razvijalci "Instagram" so pripravili dve vrsti blokiranja: začasni in stalni. Najpogosteje se uporablja prva vrsta. Program preprosto omeji uporabnika na dejanja. Na primer, v nekaj urah ali tednih ne morete dati "všeč" in se naročite na druge uporabnike. Da biDa bi se izognili začasni blokadi, število "všečkov" v 60 minutah ne bi smelo presegati 65 in število naročnikov - 60.

  Večna blokada. Potem se postavlja vprašanje: kako obnoviti stran v "Instagram" v tem primeru? Nemogoče je samo ustvariti nov profil. Za nekatere napake lahko dobite "prepoved"?
 • Spam v komentarjih in "Direct".
 • Ukradene tuje fotografije.
 • Trgovinski izvodi znanih podjetij (oblačila, obutev itd.).
 • Uporaba oznak znanih blagovnih znamk za komercialne namene.
 • Kup trilerjev, ki uporabljajo robote (posebne aplikacije).
 • Objava slik erotične vsebine.
 • Objava osebnih podatkov drugih oseb (bančne kartice, osebne izkaznice itd.).
 • Uporabite logotip Instagram v svojem profilu.
 • Ponavadi velja prepoved po treh začasnih blokadah.

  Obnovi profil računa na Facebooku

  Geslo in prijavo lahko vrnete, če je vaš Instagram povezan s Facebookom. Kako obnoviti stran v "Instagramu" prek Facebooka? Pojdite na Instagram program. Poiščite gumb Pozabljeno geslo. Po tem boste videli različne možnosti za obnovitev gesla. Izbrati morate možnost »S Facebookom.« Storitev vas bo samodejno preusmerila na Facebook stran in zahtevala avtorizacijo.V posebnem oknu vnesite podatke za prijavo v »Facebook«. Nato bo ponastavljeno geslo »Instagram«

  "Reanim" stara stran

  Če niste dolgo uporabljali Instagram, boste najverjetneje morali telefonsko številko preveriti, da boste ponovno aktivirali svoj račun. Čeprav, ko so vsi podatki pravilno navedeni, ne bi smelo biti težav. Kako obnoviti staro stran v "Instagram", če ste šele ni šel na to in ni ničesar kršil? Vnesite pravilno uporabniško ime in geslo, ne potrebujete dodatnih dejanj.

  Pritožba za deaktiviranje računa

  Če sta uporabniško ime in geslo pravilna in sistem ne dovoljuje, se na zaslonu pojavi sporočilo, da morate onemogočiti račun - morda je bila stran zamrznjena. Kot veste, lahko zamrznjeno stran v "Instagramu" obnovite tako, da vložite pritožbo. Pišite skrbnikom podrobno pismo, na vljuden način pojasnite bistvo problema. Če uprava odobri vašo prijavo, lahko še naprej uporabljate račun brez težav. V primeru zavrnitve boste morali ustvariti nov profil.

  Če so račun ukradli zlonamerni ljudje

  Nedavno so postali pogostejši primeri kraje strani Instagram. Goljufi celo zahtevajo denar od gostitelja in njegovih naročnikov. Toda celo takšne zgodbe skoraj vedno končajo dobro. Najprej se obrnite na svojo ekipo za podporo, nam povejte o svoji težavi. Administracija vam bo poslala e-poštno sporočilo, na katerega boste morali potrditi svojo identiteto in da je lastnik ukradene strani ravno vi. Takoj ko Instagram preveri, ali so vse predložene informacije resnične, boste pozvani k temuDruga e-pošta bo poslana na pošto, ki pravi, da je bil račun vrnjen in lahko spremenite geslo.

  Upoštevati je treba, da je ta proces dolg in zapleten, prav tako pa ni verjetno, da bodo goljufive kaznovane. Če imate veliko ljudi in jih cenite, sledite zgornjim navodilom. Če je objavljenih nekaj publikacij ali je bil profil ustvarjen pred kratkim, je bolje, da ustvarite novo stran.

  Sklep

  Kot lahko vidite, je profil, razen v nekaterih primerih, skoraj vedno predmet izterjave. Ne uporabljajte nezakonitih dejanj, če za promocijo svojih izdelkov uporabljate socialna omrežja, to storite zakonito. Bodite previdni pri programih za promocijo računov. Pridobivanje na tisoče "všeč" in ljudje boste opozorili na vašo osebo, če pa je to storjeno s pomočjo pošto, se kazen v obliki ključavnice ne more izogniti.

  Sorodne publikacije